Eşleriniz kendinizi özel hissetmeniz için neler yapıyor???

bir bakışı bile yetiyor bunu hissetmeme. yanındayken kendimi dünyanın en güzel ve en mutlu kadını hissediyorum daha ne olsun ki...

sigarasını yakıp kkumandayı alıp transa gecıyordaha nasıl özel hıssetmıyeyım kendımı...

benı vocugunun annesı,hayat ark. olarak sectı,,ben oxelım..:lepi:

o bana bişey yapmıyor ama ben kendisini özel hissetmesi için çabalıyorum açıkcası ama karşılık alamadım daha hiç hayırlısı ne diyim içimden gelmese yapmama zaten..

beni öpmeden işe gitmez işten geldiğinde beni öpmeden oturmaz bana aşırı düşkün ama bunlar beni üzdüğünün yanında solda sıfır kalır ve ben kendimi özel hissetmiyorum:1no2:

doğum günü, yıldönümü, sevgililer günü ve anneler gününde mutlaka hediye alır. ama ben
her nedense sevildiğimi hissedemem ve kesinlikle özel biriyim diyemem...... istesemde diyemiyorum......senağlama

arkadaşlar keşke biraz daha somut şeyler yazsak.Tamam kendini siz zaten özel hissedebilirsiniz ama önemli olan ve öğrenmek istediğim onların bu yöndeki çabalarıkaydirigubbakcemile5
Cevaplarınızı bekliyorum ey kk müdavimleri:lepi:

öncelikle nazır değmesin diyorum kendimi özel hissettiğim anlar eşimin bana hizmet ettiği anlar ne yalan söyliyim hoşuma gidiyor Şeniz gece yarısı suyumu getirmesi en susadığım anlarda düşünmesi a.s. , süt ısıtıp getirmesi, özel günlerimizde detaylı romantik süprisler hazırlaması :içelim:, hastalandığımda çorba yapıp içirmesicokacimcoook, ayaklarımı sıcak su ile yıkayıp ısıtması masaj yapmasıgamyoncuiremsu, ben işteysem o izinliyse yorulmayım diye evi toparlaması, beklemediğim zamanlarda çamaşırları bile dürmesi bekarken hayatta yapmadığı şeyler şaşırtıyor beni bazen, en güzelide hafta sonları sabah kahvaltıda bugün canın nereye gitmek istiyor ne yapmak istiyor diye sorması nereye istersem götürüyor :jeyyar: :1hug: şanslıyım şanslı Allah bozmasın

sabahları kahvalıtıyı hem o hazırlar ve bebegim le uyanırım hep öpülerek:asigim:
aksam telefon acar yapmak ıstedıgın bısey varmı:asigim:
canım gezmek ısterse hemen cıkarır gezdırır
hep sevkat doludur hep huzurluyumdur onun yanında
dunyayı herseyı unutuyorum onun yanında ya :asigim::asigim:

burda sızı okudukca ımrendım valla ozellıkle oglum dogdugundan berı herkes kendı kosesıne cekıldı.arada sızın yazdıklarınızı yapmıyor degıl tabı ama ben ıstedıkten yada soyledıkten sonra o zamanda ne kıymetı kalıyorkı

yemeklerı yaparken o sofrayı hazırlar genelde salata cacık gıbı seylerı kocacım yapar. bunların dısında özel gunlerımde temızlıgi bana yaptırmaz kendısı bı süpürüverir.. pek beceremez ama düşünmesı bıle yetıyor. ailesine karsı savunur benı. ne bıleyım bunlar yetıyo bana

Benim ona yaptıklarımı yazsam , ne yazacağımı şaşırırdım çünkü o kadar çok ki :roflol:

Ama kocişim neler yapıyor diye sorulduğu için; "aşkım" diyor , dahası var mı; tek aşkı var , o da benim...:lepi:

Özel hissetmek için yetmez mi :roflol:
: polyanna üye smili :

Son düzenleme:
işyerine çiçek gönderir .sık sık yemeğe çıkarız .çocuklar bebekken hiç uyutmazdı .bana sen uyu canım ben bakarım deyip bakardı.alışverişe çıktığımız zaman takı olsun kıyafet olsun ben bir alsam o beş alır bana olsun canım sana yakışır der bunun gibi bir sürü şey.kızlar tabi bunlar zamanla oluştu birbirimizin sevgi dilini andadıktan sonra diye düşünüyorum.geçen bir yazıdada okumuştum herkesin sevgi dili farklıymış.kimi hediyelerle mutlu olur .kimi alışverişle .kimi güzel sözcüklerle.sanırım bizde bunu çözdük.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…