Eşleriniz kendinizi özel hissetmeniz için neler yapıyor???

benim esimin, temizlik yapmasi bana onu sunu almasi yemek yapmasi özel oldugumu hissettirmez
Ise giderken ve gelirken ilk isi beni öpmesi, bana sevgiyle bakmasi yetiyor

:uhm:Bana kendimi özel hissettirecek hiç birşey yapmıyor bu adam ya...klava:herkesin yazdıklarını okudum bana bir tanesi bile yapılmadı yada benzeriçok fena oldu bu konuyu açmanız vurgun yemiş gibi oldum:tomato:

hımmmmmmm...
dur yaaaaaaa resmen beyin fırtınası kafamçokkarıştı
yok yok hiç bişey yapmıyoooooooooo :bbo: düşünüyorum düşünüyorum hıh ahanda bu diceğim hiç bişey yok vayyyyyyyyyyyy beaaaaa

İki gün önce hafif bir kırık hissettim kendimi, sanırım soğuk alıyorum hastalanacağım dedim. Bütün gün eşim başımda bekledi, çorba, kahve, battaniye, yemekler.. gün boyunca başımdaydı, akşama da gidip bir torba abur cubur aldı sevdiklerimden.. Oysa ben daha hastalanmamıştım(hala da hasta değilim), sadece biraz üşümüştüm ve ayağa kalkabilecek durumdaydım ama ben ne yaptım, bütün gün yatıp tadını çıkardım ve prensesler gibi hissetim.. Ertesi gün de akşama kadar mutfağı temizleyerek bedelini ödedim, ne de olsa eşim yemek yapmıştı (

hastalanınca ilgilenir.Şeniz
her konuda fikrimi alır bana danışır. özel günleri unutmaz süprizler yapar .öperek uyandırır.program yaparken bana öncelik verir. camım karım diye mesajlar atar....
allah seni benden ayırmasın der...yaşlanınca ben senden önce öleyim senin acını görmeyeyim der.seviyorum kocamı.:asigim:
ama heyheyleri geldimi. yaklaşma yanına .başka bir adam oluverir....süprizzzzz

bi düşünelim bakalım.......

sabah işe giderken beni yataktan kaldırmaz bide öper gider...

başkada hiç bi özel hissettirecek davranış yok galibaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yinede teşekkürler...a.s.a.s.a.s.

bana herkese davrandıgı gibi davranmaz,farklıyım onun için..nasıl ifade edilir ki?şöyle söyleyeyim hayatta önceliği benim..buda kendimi özel hissetmeme yetiyor..
hastayken yemek yapması,temizliğe yardım etmesi olağan şeyler,müşterek hayatta erkeğe düşen görevler..o yüzen bunları özelden saymıyorum.kaydirigubbakcemile2

benim için çok güzel yemekler yapar.özel günler de çok güzel süprizler yapar.ben yatmadan yatmaz,ben kalkmadan kalkmaz.ben acıkmazsam acıkmaz :)).bensiz hiç bir şey boğazından geçmez.ne yese gelir aynısından yedirir bana da.işten gelir,yemek yeriz,mutfakta benim işim bitene kadar yanımda durur kalkmaz.beni kendisinden bile önce tutar hep.ailesinden,işinden,herkesden önce gelirim onun için.aşkım,kocam bana her an kendimi özel hissettiriyor.allahım kimseyi birbirinden ayırmasın...

Son düzenleme:
her zaman bana özel olduğu hissettirir. sürekli beni şımartır.

benimle evli olduğuna göre ben zaten özelim öyle değil mi :1closedeyes:

her dakika gözümün içine bakar moralimin nasıl oldugunu anlamak için bu bana yetiyorr:asigim:

hımmmmmmmm guzel bı konu acmısıın tebrıkler

bız olmusuz dusunuyom dusunuyom 1 tane bıle bulamıyom bıraz daha dusunum dur

ben kendimi çok özel hissetitğim için ve bunuda her şekilde ifade ettiğim için oda buna gerek duymuyor galiba...özel olduumu bilyorum ama onunda bunu hissetirmesini isterdim aslında ..

Eşimin hiçbir şey yapmasına gerek yok...
Ben kendimi yeterince özel hissediyorum...
Bir de birbirimiz için özel olmasaydık sanırım evli olmazdık...
Ne yapar derseniz kimi için hiç bir şey ifade etmez belki ben kendime adıma şöyle söyleyebilirim..
Akıllı adamdır benim eşim, zoru sever, mücadeleyi sever, pes etmez, şikayet etmez, sessiz, sakin istediğini alır, bildiğini okur..
İşte ne kadar zor ve bildiğini okuyan bir adamsa o kadar da bana karşı eğiktir...
Sanırım bana kendimi özel hisettirende aslında hayranlık duyduğum adamın bana hayran olması...

beni sevdiğini özel olduğumu sölüyor sölemediği anlarda da hissettiriyor...

bide arkadaslarının yanında beni övüyomuşş..
artı coook seksiymişimmmsengözlerimebaksanab
beni yanında tasımaktan gurur duyuyormuşş.......

duyacak tabee borumuyummmm

kendimi özel hissetmedim hiç
eşimde özel hissettirmedi yani evliyken
flörtken nişanlıyken çok güsel anlarımız var ama evlilkk de hiç olmadı yani 5 yıldırr (

ben işe ondan önce gidiyoorum gözlerini açar ne giymişim diye bakar öper beni hatta bazen uyandırır geç kalma diye... öğlen geldiğimde uyuyo olur sarılırım o da sarılır sımsıkı öper koklar.. sonra öğlen ben giderim o işe saat 3 de gider.. ben 5 de gelirim. o ise gece 4 de gelir. sarılır öper beni...
gün içinde sık sık telefonlaşırız. aşka dayalı şeylerden bahseder sadece...

bende kendinden şarjlı bir tipim,eşim sağolsun hiç bir şey yapmaz ,ben kendi gazımıda kendim doldururum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…