Eşleriniz kendinizi özel hissetmeniz için neler yapıyor???

maalesef burda yazılanların hiçbirini yapmaz eşimklava:klava:
söyleyebileceğim tek şey beni öpmeden asla işe gitmez.bu konuda takıntılı sanırımkaydirigubbakcemile3başkada birşey aklıma gelmiyobenneyaptımki

esimin yaninda kendimi cok özel hissediyorum:asigim:
ama bunu anlatmak yetmez yasamak lazim bence
o zaman hissedersin özel oldugunu:1rolleyes:

eşim sürekli yanımdayken beni koklar öper güzel güzel laflar eder çok romantiktir kendisi birde yanımdayken gözleri prıl pırıl parlar gözlerinin içi güler bazen susar sadece o güzel gözleriylebeni gözleri gülerek seyreder bakışırız yani:jeyyar::asigim:

Benim esim kendimi özel hissetmem icin kilini bile kipirdatmazdi, cok iyi hatirliyorum parasizliktan yirtik pantalonlarimi dikip dikip giyiyordum oysa eline gecen bütün parayi kumara veriyordu. Pantolon almam icin patronundan 50€ ödünc almisti, ertesi gün gidip onuda kumara yatirdiginda gözünün önünde hüngür hüngür aglamaya baslayip öbür odaya kacmistim. Ama o arkamdan gelip özür bile dilemedi, gözyasimi silmedi. Ben öbür odada aglarken o misil misil uyudu.... Kocadan kocaya okadar fark varki arkadaslar...

ay valla saymakla bitiremem... karni aciktiginda baktiki cok yorgunum yok ac degilim der yada kalkar kendi yapar. ya da ev islerinde cok yardimi dokunur. özellikle eli cok aciktir ben almaya kiyamam ama hic parasina bakmadan " en güzel seyler " benim hatunumda olsun der hatta onadan 1 deil 2 tane alir. kendisi benim özel söförümdür sagolsun istedigim heryere götürür. havuza spora sinemaya... sevmedigi birseyi sirf sen mutlu ol diye yaapar. harclik konusunda da öyle...aileme karsida sagolsun eli cok aciktir! cok seviyorum ben docacimiiii:1hug:

ya cok üzüldüm cok kötü bisey ya allaha korusun...:1no2:

beni heryerde onure eder ona gösterilen itibarın daha fazlasını bana yşatır.beni öylesine sevdiğini söylerki bunu söylerken gözleriin içi dolar ve bensiz hiç bişey yapmaz daha çok var allah nazrdan korusn

Başlığı ilk okuduğumda düşündümde benimkide hiç bişi yapmaz...

Arada bir gözlerime sevgı dolu bakar,gülümser.. İşte bu kadar senağlama

bır degıgımı ıkı etmez herkese karsı eser gurlerken asabıyken bana asla kıyamaz sesını dahıı yukseltmez.benımle evlenmesı bıle benım kendımı ozel hıssetmem ıcın yeterlı bence.onca zaman ve ınsan varken bız bırbırımızı sectık.bırbırımız ıcın tek ve ozelız.bunun otesı yok benım ıcın...

eşimin bana bakışı bile başkaları tarafından farkediliyor gözlerinin içine bakıor kocan derler arkadaşlarım.her dediğimi ikiletmeden yapar ailesine asla ezdirmez en önce beni düşünür para hesabı sormaz gezdirir yedirir içirir kibardır asla hakaret etmez.fakat başkalarının yanında benim üzerime düşmez delikanlıdır ben dünyanın en şanslı kadınıyım sevilmek çok güzel..

sürpriz hediyeler alarak

yatakta hava çok sıcak ve sarılıp uyuyamayacaksak ayaklarımız yada bacaklarımız birbirine değerek uyuyarak( genelde uzatır ayağını bulur ayağımı)kaydirigubbakcemile3

bensiz yatağa geçmeyerek

gün içerisinde güzel yada esprili msj lar atarak

işyerinde birşey olduysa bunu benimle hemen telefon açarak paylaşarak

ailesine karşı beni hep tutarak, toplumda hep onore ederek.

anneme: kızını bana verdin allah razı olsun senden. o benim herşeyim diyerek

artı ev işlerinde benden çok şey beklemeyerek:roflol:

özel olduğumu hissettirir.

sabah 10 da aramaya başlar akşam eve gelene kadar en az 20 kez konuşuruz.kaydirigubbakcemile2
sesimi duymadan yapamaz
herşeyi danışır benden fikir almadan hiçbirşey yapmaz.
ailesine ve özellikle annesine karşı beni hep korur laf söyletmez heleki onların yanındaysak daha bir ilgilenir ezdirmez kimseye.
bugüne kadar bir dedigimi iki etmemiştir:asigim:.
aşkım her zaman özel oldugumu hissettirir bana.

bısey yapmasına yada yapmaamıza gerek yok bence...bırbırımızle evlı olmamız bırbırımız ıcın ne kadar ozel oldugumuzu gosterıyor zaten...

iki çocuk yaptık birlikte daha özeli var mı...ben zaten inandım özel olduğuma ve evlendim onunla...

Ama bu topik olmamış ki canım...

Sen şimdi burda herkesin kocası neler yapıyo okuyacaksın ve kendi kocana daha da içkirleneceksin...

Çok yanlış bir topik olmuş tatlım, sen git dert kısımlarını oku ki şükredebilesin...yerimseniben

daha nişanılıyım ama şimdiden beni çok mutlu ediyor herkesin yanında ben karımın hiç sözünde çıkmam o ne derse o olur der. kararlarını bana sorarak alır. onun bana sarılıp yanaklarımı opmesi bile kendimi özel hissetmeme yetiyor.

bütün bu güzel şeyleri yazan arkadaşlar kac senelik evli coook merak ediyorum
cünkü evliliğimin birinci veya ikinci senesinde sorsaydınız yazacak cok şey bulabilirdim ama şimdi koca bir hiç(8senelik evliyim)senağlama
yanlış yere gelmişim ben en iyisi dertleşenlerin yanına gideyim:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…