Bizler eşlerimiz,evimiz ve çocuğu olanlar çocukları için yeri geldiğinde hayatımızı gözümüzü kırpmadan feda edebiliyoruz.uğraşıp didiniriz kendilerini özel hissetsinler diye.Sayısız fedakarlık yaparız,mutlu olsun yeter deriz çoğu zaman.
Uzun zamandır düşünüyorum...Peki biz kendimizi nasıl özel hissedeceğiz...?kaydirigubbakcemile
Eşleriniz veya beraber olduğunuz insanlar sizin kendinizi özel hissetmeniz için neler yapıyor veya bu ne kadar sıklıkla oluyor..?Paylaşalım öğrenelim uygulayalım:lepi:kaydirigubbakcemile5
ya cok üzüldüm cok kötü bisey ya allaha korusun...:1no2:Benim esim kendimi özel hissetmem icin kilini bile kipirdatmazdi, cok iyi hatirliyorum parasizliktan yirtik pantalonlarimi dikip dikip giyiyordum oysa eline gecen bütün parayi kumara veriyordu. Pantolon almam icin patronundan 50€ ödünc almisti, ertesi gün gidip onuda kumara yatirdiginda gözünün önünde hüngür hüngür aglamaya baslayip öbür odaya kacmistim. Ama o arkamdan gelip özür bile dilemedi, gözyasimi silmedi. Ben öbür odada aglarken o misil misil uyudu.... Kocadan kocaya okadar fark varki arkadaslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?