- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.541
burdayım kayınvalidemle kayınbabam bizdeydi yeni gittiler akşam yemeğimide hafif atlattım yarım uskumruyla salata yedim bide çayla 3 burçak büskivi dahada bi şey yemem inşallah
Çok sıkıcı bugün topik özledim la muhabbeti kendi kendime konuşuyom burda
Hedef 48
Cocuklarimin ikiside hasta atesleri var misafire hazırlık yapıyorum adananin muhtesem sıcağı basladicok kotu bir aksamdi yarini bi atlatsaydim (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bildirim günü bomba gibi geliyorum ha haaaaaaayyyyttttt
Hedef 48
Ay tamam kıııız 57.0 gördüm sabah 8 günde de baya veririm inş
Hedef 48
Hem gezmeler hem hafta sonu duzenim bozuldu okullarda tatil oldu yürüyüşumde bitti dun yurudum gerci ama birakmiycam belki bu hafta 100 grm verecem belji hic en azindan almamaya calisicam bu güne kadar çok çok verdim bu haftada az versem bişey olmaz
Ay kızlar karşı site de bi 1+1 daireler var büyük ihtimal bekarlar tutuyo yada karı kız atan zenginler
Bi daire var adam hergün bi kızla ay demin balkonda öpüşerek içeri girdiler perdeleri çektiler şimdi balkona çıkmış kız havlusuyla sigara yaktı adam da şortlalannnn canlı yayın izliycem yakında çocuk çocuk mecbur balkona girip çıkıyorum haliyle görüyorum özellikle takip etmiyorum yanlış anlaşılmasın
Hedef 48
Cocuklarimin ikiside hasta atesleri var misafire hazırlık yapıyorum adananin muhtesem sıcağı basladicok kotu bir aksamdi yarini bi atlatsaydim (
çok geçmiş olsun canımcım
bizimkilerde atlattılar çok şükür
ateşten kızımın ağzı yara döktü
öylece atlattı
Salgın mı var?????
Hedef 48
Eylem sen naptın nasıl geçti haftasonu ? Çalışıyormusun? Tatildemisin sende?
Hedef 48
Ben evdeydim Cumartesi ful misafir vardı pazar gecesi kayınvalidemi gönderdim. Dünde yattım valla öyle işte
Hedef 48
ohh bir güzel dinlen boşver kafanı dinle
inan yanlızlık gibisi yok
insana bazen eşi bile fazla geliyor
arada yanlız kalmalıyız çok iyi geliyor
Günaydın kızlar yeni gune bismillah uyanali 1saat oldu ama kendime gelemedim daha birsuru is beni bekliyor totomu kaldirmam lazım
hafta sonu biraz etek bluz baktım kendime lcwaikiki dekiler 38 beden bile bol geliyor
üstümde s ye düşmüş bunada çok sevindim normal ölçüleri tutmasada
diğer butiklerde 38 dar geliyor ama üstüm s oluyor yani üste uyuşuyor ama alt bedenler LC'de biraz daha bol kesim demekki
Ay o duyguyu biliyorum nasıl uçuyo insan
Bildirim gününe 56 yı görmeyi hedefliyorum eylem tam gaz gidiyoruz 48 e dimi. Ben kıyafetlerle 57.2 çıktım sabah. Eşime gösteriyorum wayy 48 e var daha diye gülüyo şimdiden yeter demeye başladı
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?