- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.581
oğlum temmuz 13 de 2 yaşında olacak tabi toparlandı ama çok yumuşak ve o hamilelik fazlalığı duruyo yanı hamur gibi al yoğur :))))
Eylem ve seyma sizi tebrik ediyorum hatta alninizin ortasindan öpuyorum ne guzel hergün spor yapiyosunuz bende sporu seviyorum ama inanki vaktim yok hem çocuklardan hem de nr benim misafirim eksik olmaz hemde ben geziyorum
Vazgecmistim Ama bu sefer kesin bisiklet alacam biraz arastiriyim hemde kredi kartinin hesap kesim tarihi yakin bu ayda cok harcadim bir hafta sonra kesin alirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kilom düşüyor ama kıyafetlerde hiçbir değişiklik yok .hala pantolonlarda bir bollaşma hissedemedim
Slm kizlar ayyy kafam beynim kalmadi misafirim 2kisiydi ama benim cocuklarimla birlikte tam 5cocuk vardi ev alan talan çocuk odasinin duvarini tamamen karalamislar
Denizcigim ben ip atliyodum ama birakdim atladigim günler daha cok kilo veriyodum sıkılastiracaginada eminim
Canım spor yap spora ihtiyacın olabilir bazen kilo vermesemde incelme olmuştu sadece sporla
Hedef 48
bu diyetler halsizlik yapıyor spor yapınca çok acıkıyorumspor sonrası vucut hemen yaktığı kalorileri geri istiyo hehe
Eylem ve seyma sizi tebrik ediyorum hatta alninizin ortasindan öpuyorum ne guzel hergün spor yapiyosunuz bende sporu seviyorum ama inanki vaktim yok hem çocuklardan hem de nr benim misafirim eksik olmaz hemde ben geziyorum
Vazgecmistim Ama bu sefer kesin bisiklet alacam biraz arastiriyim hemde kredi kartinin hesap kesim tarihi yakin bu ayda cok harcadim bir hafta sonra kesin alirim
kilom düşüyor ama kıyafetlerde hiçbir değişiklik yok .hala pantolonlarda bir bollaşma hissedemedim
Günaydın Millet !!
bugün daha iyiyim valla dün neydi ya uykulu uykulu akşama kadar offf,
dün ip atlamaya başlayacaktım ama nerdeee zamanım olmadı( ama ramazana kadar 1 kilo daha vermek istiyorum kesinlikle yaa
herkeze hayırlı günlerr öptüm sizii
Günaydın Millet !!
bugün daha iyiyim valla dün neydi ya uykulu uykulu akşama kadar offf,
dün ip atlamaya başlayacaktım ama nerdeee zamanım olmadı( ama ramazana kadar 1 kilo daha vermek istiyorum kesinlikle yaa
herkeze hayırlı günlerr öptüm sizii
Evi ilaçlattık sabah çıktık evden 2-3 gün annemdeyiz artık bakalım.
Şimdi ablama geldim kahvaltı yapıcaz.
Siz napıyonuz
Hedef 48
Evi ilaçlattık sabah çıktık evden 2-3 gün annemdeyiz artık bakalım.
Şimdi ablama geldim kahvaltı yapıcaz.
Siz napıyonuz
Hedef 48
inşallah canım bende aynı şekilde istiyorum
dün herşey çok güzel gitti taaki akşama kadar akşam eşim şekerpare
almış gelmiş illa yiceksin diye tutturdu
olan oldu 2 tane yedimmmmmmmmmm
bütün gün yaptığım diyet hoopppppppp çöpeeeeeeee
aaa sinekler karıncalar içinmi ne güzellllllll
oohhh ablalar birtanedirrrrrrr
bizde bugün çok yoğunuz
Cumhurbaşkanımız geliyor
bir telaş bir telaş işyerinde birr koşturmaca
üst katımızda restoran var yemek yiyecek ordada
bir tadilat düzenleme amanınnnnnnnn
görmeniz lazım o gelmeden
neler değiştii neler
selam soyle cumhurbaskanimizahangi kurumda calisiyosun sen eylem
Üniversite canımcım önce valiliğe gitti
ardından bize geçecek pür dikkat beklyoruzzzzzz
Kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?