Esnek Diyet Arkadaşlığı

Evet canim yeme bak ne güzel düşüşe gecmissin

Seymanin denizin hic sesi çıkmıyor nerelerdesiniz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benim tlf bozuldu dün akşam yaptı eşim şimdi girip yazabildim. Pc den girdim baktım bi ara. Misafirler de vardı kayınvalidemi görmeye gelmişler.
Şimdi kayınvalidemi yolcu ettim eşim havaalanına götürdü.
Sahalardayım gene yaniiiiiiii

Hedef 48

Parti kızı seniiiiii
O yediklerin doğruca popona gidiyo haberin var mı yawru

Hedef 48

Canım kahvaltı yap Can'ın ne isterse ye sonraki saatlere doğru azalt yemeni birden kesme akşam yemeklere dalarsın

Hedef 48

Tekrar hoşgeldiniz arimiza kayinvalidende olur olmadik gelmez inşallah bidaha

Parti kızı seniiiiii
O yediklerin doğruca popona gidiyo haberin var mı yawru

Hedef 48

Deme oyle yaaaa gitmesin popomaaaa ramazan gelmeden once iyice gezelim diyor arkadaslar yarinda benim misafirim var zaten yoldan ciktim kilo almasam bari dun o yediklerimin uzerine esim gece 23:00 de Şirdan aldi geldi bide onu yedim

Şirdan ney kız

Hedef 48

Ooooo merak ettim kac kilosun söylesene

Süprizzzz fotolu paylaşıcam.
Bu arada cidden bişey yapmadım Iştahım kapandı resmen. Yemeye çalıştıkça da yiyemiyorum.
Bildirim günü kaçında

Hedef 48

Süprizzzz fotolu paylaşıcam.
Bu arada cidden bişey yapmadım Iştahım kapandı resmen. Yemeye çalıştıkça da yiyemiyorum.
Bildirim günü kaçında

Hedef 48

aşkolsun daha bildirim gününe çok var 8 gün var o zamana kadar çok kilo verirsin şimdikini söyle ben hep söyledim ama

Salma hemen verirsin o geçici şişkinliktir.

Hedef 48

Hem gezmeler hem hafta sonu duzenim bozuldu okullarda tatil oldu yürüyüşumde bitti dun yurudum gerci ama birakmiycam belki bu hafta 100 grm verecem belji hic en azindan almamaya calisicam bu güne kadar çok çok verdim bu haftada az versem bişey olmaz

Tabiki canım alma yetersen sıkıntı yapma çok güzel kilolar verdin

Hedef 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…