- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.621
aaaaaaaaaaa kimsecikler yok beya
kilo bildirim günü değil diyemi böyle yapıyonuz bakın kafamı kızdırmayın
hergün hergün bildirim isterim gramınızı dahi ölçerimmmmmmmmmmm
He he iyi fikir
Ya annemdeyimya gelmişken iş yapayım dedim camları sildim yarında davet var burda süpürüp silerim bide.
Hedef 48
afferim sanaaa
anacuğuna az işe yaraaaaaaaa
aaaaaaaaaaa kimsecikler yok beya
kilo bildirim günü değil diyemi böyle yapıyonuz bakın kafamı kızdırmayın
hergün hergün bildirim isterim gramınızı dahi ölçerimmmmmmmmmmm
Ayyyy ölüyom çok sıcakkkkk
Hedef 48
Sicakmi dedin ben adanada yasiyorum canım hergün 1kova ter atiyoruz burda bu gun 2 kez dusa girdim ciktim 3.de olabilir
Su anda cok aci cekiyorum cocuklara sicacik kasarli gozleme yaptim ama ben sadece bir isirik aldim mutfaga gidip gidip geliyorum hamuru elime alip birakiyorum kendimede 1 tane yapip yememek icin zor duruyorum ama yemiyecegimmmmmm sahalara geri dondum gevseklik yokkkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım boyunu başlangıç kilonu ve şimdiki kilonu yazarmısın tekrar ekliyim seni
işte bendekide böyle bir acı. herkes yer içerken benim lokma hesabı yapmam çok zoruma gidiyor.
acaba bende mi gelsem kii :/ kendime kural koydum mu hiçbir şey yapamıyorumm.. Eğer sizler içinde uygunsa birde bunu deneyeyim..
Günaydın kizlarrrr cocuklar uyuyor daha bende keyif yapıcam ilk defa diyet kahvaltı hazırladım kendime
Sunta buskivi uzeri beyaz peynir domates sekersiz cay
acaba bende mi gelsem kii :/ kendime kural koydum mu hiçbir şey yapamıyorumm.. Eğer sizler içinde uygunsa birde bunu deneyeyim..
Günaydın kizlarrrr cocuklar uyuyor daha bende keyif yapıcam ilk defa diyet kahvaltı hazırladım kendime
bende öğlen ton balıklı salata yiyecem
onun resmini koyacammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?