Esnek Diyet Arkadaşlığı

dun misafir olmasına rağmen çok yemedim bugunde güzel gidiyor kilo bildirim gününe kadar aldığım 1 kilo gidecek inşallah hatta 1.5 kilo veremem belki ama 500-600 gram veririm belki

dun misafir olmasına rağmen çok yemedim bugunde güzel gidiyor kilo bildirim gününe kadar aldığım 1 kilo gidecek inşallah hatta 1.5 kilo veremem belki ama 500-600 gram veririm belki

benimde öyle olacak heralde
1 kilo vermek istiyordum ama eşim sayesinde imkansızlaştı
bari 500-600 veriyim 23üne kadar 28 inde Ramazan başlarkende
tam bir kilo 300 gram vermiş olurum inşaallah diye düşünüyorum
o zaman düz 56 olurum inşallah Ramazan girmeden

ben çok zorlamıyacağım bundan sonra kilo kilo deyil gram gram gitsin şu anda bile istediğim görüntüye çok yakınım belki 2 kilo daha verip bırakırım bide verdiğin kiloyu korumak var o kilo vermekden daha zor bence

evet benim işyerimde bir abla var diyorki zamanında 20 kilo verdim hepsini fazlasıyla geri aldım
sen sen ol sakın verdiğin kiloları geri alma diye tembihleyip duruyor
inşallah geri almazsın inşallah geri almazsın diyip duruyor
o yüzden çok önemliiiiiiiiiii
her zaman dikkat etmemiz lazım eski alışkanlıklarımıza hiç dönmememiz lazım
ara ara tartılmalı riskli durumlarda hemen müdahale etmeliyiz

uffffffffffffff birsürü şey yazmiştım çocuklarla oyalanınca hepsi gitmiş kısaca arkadaşlar ben 6 ay kilo koruma programı yapıcam türklerin en çok yaptığı hata verdikleri kiloyu korumamakmış etrafımda bir sürü insan var her sene 10 kilo verip 10 kilo geri alan

Merhaba kızlarrrrrr :/ kaç zamandır yoktum giremedim Nete çünkü Annem hastalandı yatması gerekti işler bana kaldı haliyle bilgisayar bozuldu falan...
ne var ne yok nasılsınız kızlar

Merhaba kızlarrrrrr :/ kaç zamandır yoktum giremedim Nete çünkü Annem hastalandı yatması gerekti işler bana kaldı haliyle bilgisayar bozuldu falan...
ne var ne yok nasılsınız kızlar

iyilik canım aynen devam ediyoruz annenede geçmiş olsun önemli bişey deyildir inşallah

Su anda cok aci cekiyorum cocuklara sicacik kasarli gozleme yaptim ama ben sadece bir isirik aldim mutfaga gidip gidip geliyorum hamuru elime alip birakiyorum kendimede 1 tane yapip yememek icin zor duruyorum ama yemiyecegimmmmmm sahalara geri dondum gevseklik yokkkkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerelerdesiniz esnek kizlarrr

yaşamımmmmmmmm
almanyadaki doktora falan yapan hocalarımız anlatıyor
akşam lüks otellerde
sadece kahvaltı varmış
onlar diyor hoca sadece öğlen yerler yemek
sabah ve akşam kesinlikle kahvaltı yaparlar diyor
ee bizde akşam kelli felli yemek isteriz çok sıkıntı çekmiştik oralarda diyor
hayret ettim
ben artık akşamları eşim olmadığı zamanlarda günü kahvaltıyla kapatmaya çalışıyorum
kilo koruma döneminde de bu çok mantıklı bence

Mantıklı ama esim her aksam evde benim maalesef ama artik yemek yemedigime karismiyor diyet yapma demiyor şaşırdım sordum niye karismiyosun diye kilo verdikçe mutlu oluyorsun karismiyacagim artik sana dedi yüzümden anliyormus cok yedigim gün mutsuz duruyormusum

ohhhh ne iyiiiiiiii
o zaman süper bbir durum buuuuu
istediğin gibidevam edebilirsinnnnnnnnn

ben yeyincede mutlu olduğum için eşim karışıyor kızıyıorrrrrrr
surat assam evet dediğin gibi olur belkide bizdede
ama nerdeeeeeeeee
ben her halimle mutluyum be yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…