- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.601
sağol canım benim
uzaktan görebildim sadece
şimdi üst katta yemek yiyor ama nerdeeeeeeeeee
polisler bizim katta dahil kuş uçurtmuyorlarrrrrrrrrr
yakından görebilmek nasip olmadı yaaa
üzüldüm
bu arada nasıl gidiyor diyetin bebişiimmmmmmm??????
dun misafir olmasına rağmen çok yemedim bugunde güzel gidiyor kilo bildirim gününe kadar aldığım 1 kilo gidecek inşallah hatta 1.5 kilo veremem belki ama 500-600 gram veririm belki
benimde öyle olacak heralde
1 kilo vermek istiyordum ama eşim sayesinde imkansızlaştı
bari 500-600 veriyim 23üne kadar 28 inde Ramazan başlarkende
tam bir kilo 300 gram vermiş olurum inşaallah diye düşünüyorum
o zaman düz 56 olurum inşallah Ramazan girmeden
ben çok zorlamıyacağım bundan sonra kilo kilo deyil gram gram gitsin şu anda bile istediğim görüntüye çok yakınım belki 2 kilo daha verip bırakırım bide verdiğin kiloyu korumak var o kilo vermekden daha zor bence
Merhaba kızlarrrrrr :/ kaç zamandır yoktum giremedim Nete çünkü Annem hastalandı yatması gerekti işler bana kaldı haliyle bilgisayar bozuldu falan...
ne var ne yok nasılsınız kızlar
iyilik canım aynen devam ediyoruz annenede geçmiş olsun önemli bişey deyildir inşallah
teşekkür ederim canımcımmm
inşallah Ramazan öncesi düz 56 yı görecemm Allahın izniyleeeeeeee
canım ben dün birini yanlışlıkla sildim kilo bildirimi yapmayanları silerken
senide silmişim sen kilo bildirimi yapmıştın dimi 12 sinde
Ne diyeti yapıyon belli bi listemi? Ilk zamanlar bende çok acıkıyordum sonra bana kk dan biri spordan sonra sıcak şekersiz kako yap iç dedi öyle yapıyorum açlığı bastırıyo
yok cnm bir adı yok diyetin .kalori hesabıyla yemek yiyorum 1100 kaloriyi geçmeyecek şekilde herşeyi yemek serbest bende :))
beklemek çokk zorrr
uffffffffffffff birsürü şey yazmiştım çocuklarla oyalanınca hepsi gitmiş kısaca arkadaşlar ben 6 ay kilo koruma programı yapıcam türklerin en çok yaptığı hata verdikleri kiloyu korumamakmış etrafımda bir sürü insan var her sene 10 kilo verip 10 kilo geri alan
beklemek çokk zorrr
yaşamımmmmmmmm
almanyadaki doktora falan yapan hocalarımız anlatıyor
akşam lüks otellerde
sadece kahvaltı varmış
onlar diyor hoca sadece öğlen yerler yemek
sabah ve akşam kesinlikle kahvaltı yaparlar diyor
ee bizde akşam kelli felli yemek isteriz çok sıkıntı çekmiştik oralarda diyor
hayret ettim
ben artık akşamları eşim olmadığı zamanlarda günü kahvaltıyla kapatmaya çalışıyorum
kilo koruma döneminde de bu çok mantıklı bence
Mantıklı ama esim her aksam evde benim maalesef ama artik yemek yemedigime karismiyor diyet yapma demiyor şaşırdım sordum niye karismiyosun diye kilo verdikçe mutlu oluyorsun karismiyacagim artik sana dedi yüzümden anliyormus cok yedigim gün mutsuz duruyormusum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?