- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.641
merhaba Eylemcikk,
ton balıklı salata mı dedin çok severimmm
bizde öğlen kahvaltı var ofiste
Merhaba Kızlarr,
ya ben spor yapamıyorum yok anacımm bir türlü zamanım olmuyor,
nasıl verecem kiloları bilmem
bir akıl verin bana yaww 61,5 olsa ramazana girmeden ne güzel olur ama kendimide fazla sıkamam çünkü o zamn daha çok yemeğe sarıyorum herşey berbat oluyor,
en azıdan 61,7 olsam gene iyii
dertliyim dostlar dertliyim dertli :))))))
Kizlarrrrrr
Dun çok sicaklamistim basim agriyordu gece 12de sacimi kestim kendi kendime onleri uzun arkasi kisa küt bugunde boyadim daha dogrusu sadece açıcıyla cok guzel bir sari elde ettim cok sevdim yeni saclarimiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sABAH uyanıncada keşke azda olsa bişeyler yeseydin metabolizman yakmaya başlasaydı
bende vermeye başladımm pazartesii resimlii koyacağımm kilomuu 79.4 ile başladım bakalım sonuçohhh gezme üstüne gezmeeeee
ne güzel beya
bende bugün 57,0 ı gördüm çok mutluyum
hergün 100-200 gram vermeye devam ediyorum çok şükür
Allah TANN BENİMM ÖYLE GEZMELERİM PEK YOKK,YOKSA BENDE DAYANAMAZDIMAnaaaaaa massallah eylem eridin resmen bravo
gezmeye gelince keşke gitmesem nekadarda az yesem cok kalorili seyler oluyor istahimda bir acik anlatamam pazartesi de misafirim gelecek ben yoldan ciktim resmenarkadas kurbaniyim
benimde bilgisayar bozulduYa benim tlf bozuldu dün akşam yaptı eşim şimdi girip yazabildim. Pc den girdim baktım bi ara. Misafirler de vardı kayınvalidemi görmeye gelmişler.
Şimdi kayınvalidemi yolcu ettim eşim havaalanına götürdü.
Sahalardayım gene yaniiiiiiii
Hedef 48
aynen öyle olduuCanım kahvaltı yap Can'ın ne isterse ye sonraki saatlere doğru azalt yemeni birden kesme akşam yemeklere dalarsın
Hedef 48
Tekrar hoşgeldiniz arimiza kayinvalidende olur olmadik gelmez inşallah bidaha
Deme oyle yaaaa gitmesin popomaaaa ramazan gelmeden once iyice gezelim diyor arkadaslar yarinda benim misafirim var zaten yoldan ciktim kilo almasam bari dun o yediklerimin uzerine esim gece 23:00 de Şirdan aldi geldi bide onu yedim
Şirdan ney kız
Hedef 48
Süprizzzz fotolu paylaşıcam.
Bu arada cidden bişey yapmadım Iştahım kapandı resmen. Yemeye çalıştıkça da yiyemiyorum.
Bildirim günü kaçında
Hedef 48
arkadaşlar
kilo bildirmeyenleri sileyim derken
bildirenlerden birinide galiba sildim yanlışlıkla
eğer giren soran olursa beni niye sildiniz diye açıklarsınız
ben kim olduğunu tespit edemedim
sonunda geldim,arkadaşlar bizim leptop bozulduu birden kapandı ve birdaha açılmadı eşim tamire götürdü,daha gelmedi,
bende üst komşudan giriyorum izin aldımm size bildirmeye geldim bilgisayarın bozuk olduğunuu
diyete devam ediyorumm birkez bozdum gibii oldu ki neyse toparladım tekrardann
günlük yürüyüşümüde yapıyorumm şimdi sabah da yürümeye başladımm
Foto at kız merak ettim
Hedef 48
Koyuyum ama kapaliyim ya ben gorunce bildirin siliyim
Kesimini beğendim güzel olmuş rengi benim tarzım değil ama
Kocan ne dedi kız
Hedef 48
şok olduama çok beyendi hatta bayıldı onada resim gönderdim önceki rengimde hürreminki gibiydi yine oyle yapmak için saçımı açıcıyla açtım baktım güzel oldu boyle bıraktım daha açık sarı yapıyım diyorum nasıl olur sizce gidermi
Sarıyı severim ama bilmem ki hiç anlamam daha önce boyattıysan dene yapabilirsin heralde. Saçını çok yıpratmıyormu açıcı?
Hedef 48
Anladım merak etmeyin sitede ve diyette eski değilim burada paylaşım sorununu bizzat yaşadım.. eğer devamını getiremeyecek olursam çıkarım zaten.. şu ara her gün en az 2 kez bilgisayarı açıyorum zaten mobil internetimde var biraz..yasamrenkVazgecip 1gunde birakmiyacaksan hosgeldin çünkü her gun birileri geliyor ertesi gun yok
eylemsevcantabiiki canım hoşgeldin ama sürekli yazışmayı ihmal etme lütfennn
güle güle kullannKizlarrrrrr
Dun çok sicaklamistim basim agriyordu gece 12de sacimi kestim kendi kendime onleri uzun arkasi kisa küt bugunde boyadim daha dogrusu sadece açıcıyla cok guzel bir sari elde ettim cok sevdim yeni saclarimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?