Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bende yapamiyorum spor once oglum için okula gidip geliyordum oda bitti ama butungun hic durmuyorum peslerinde koşturmaktan spora felan vaktim olmuyor hatta dinlenmeye vaktim olmuyor

Kizlarrrrrr

Dun çok sicaklamistim basim agriyordu gece 12de sacimi kestim kendi kendime onleri uzun arkasi kisa küt bugunde boyadim daha dogrusu sadece açıcıyla cok guzel bir sari elde ettim cok sevdim yeni saclarimiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonunda geldim,arkadaşlar bizim leptop bozulduu birden kapandı ve birdaha açılmadı eşim tamire götürdü,daha gelmedi,
bende üst komşudan giriyorum izin aldımm size bildirmeye geldim bilgisayarın bozuk olduğunuu
diyete devam ediyorumm birkez bozdum gibii oldu ki neyse toparladım tekrardann
günlük yürüyüşümüde yapıyorumm şimdi sabah da yürümeye başladımm

Foto at kız merak ettim

Hedef 48

canım sABAH uyanıncada keşke azda olsa bişeyler yeseydin metabolizman yakmaya başlasaydı

keşkee yeseydimm tamda ogün akşamm diyetii çok fena bozdum
herşeye saldırdımm resmenn
neysekii sabah toparladımm
şimdi kahvaltıyı atlamıyorumm
belkii baskülde eksik çıkarım diye atladım ama akşam bana patladı

ohhh gezme üstüne gezmeeeee
ne güzel beya
bende bugün 57,0 ı gördüm çok mutluyum
hergün 100-200 gram vermeye devam ediyorum çok şükür
bende vermeye başladımm pazartesii resimlii koyacağımm kilomuu 79.4 ile başladım bakalım sonuç
Allah TANN BENİMM ÖYLE GEZMELERİM PEK YOKK,YOKSA BENDE DAYANAMAZDIM
benimde bilgisayar bozuldu
Canım kahvaltı yap Can'ın ne isterse ye sonraki saatlere doğru azalt yemeni birden kesme akşam yemeklere dalarsın

Hedef 48
aynen öyle olduu

memleket neresi desemm şırdan deyincee

arkadaşlar
kilo bildirmeyenleri sileyim derken
bildirenlerden birinide galiba sildim yanlışlıkla
eğer giren soran olursa beni niye sildiniz diye açıklarsınız
ben kim olduğunu tespit edemedim

inşallahh ben değilimdşr hemen bakıyorumm
çünküü bu topikten kilo vermeden çıkmayı düşünmüyorum

Biran once yaparlar inşallah leptobunu aramiza donersin canım

Adana'da yasiyorum ben sen nerdesin

Kesimini beğendim güzel olmuş rengi benim tarzım değil ama
Kocan ne dedi kız

Hedef 48

şok oldu ama çok beyendi hatta bayıldı onada resim gönderdim önceki rengimde hürreminki gibiydi yine oyle yapmak için saçımı açıcıyla açtım baktım güzel oldu boyle bıraktım daha açık sarı yapıyım diyorum nasıl olur sizce gidermi

Sarıyı severim ama bilmem ki hiç anlamam daha önce boyattıysan dene yapabilirsin heralde. Saçını çok yıpratmıyormu açıcı?

Hedef 48

Sarıyı severim ama bilmem ki hiç anlamam daha önce boyattıysan dene yapabilirsin heralde. Saçını çok yıpratmıyormu açıcı?

Hedef 48

Boyanin her turlusu yipratiyor saci ama ben bakim yapiyorum surekli simdi bisey kesvettim cokkkk guzel cok pratik tavsiye ederim elidorun durulanmayan bakim spreyleri var reklamlardada cikiyor serenay sarikaya oynuyor reklamlarinda saci yumusacik ve parlak yapiyor cokkkkk tavsiye ederim

Aksam yemegimide yedim 3kasik kofteli patatesli bezelye yemeği
3kasik nohutlu bamya

Ben hic diyet buskivi yemiyordum kizlar cok tok tutuyormus sabah 8de 2tane peynirli yemistimya o beni 14:00 kadar tok tuttu hic acikmadim oglende 3kasik yogurtlu çorba 2lokma ekmek yedim ama inanin aksama kadar cok rahat durabilirdim

yasamrenkVazgecip 1gunde birakmiyacaksan hosgeldin çünkü her gun birileri geliyor ertesi gun yok

eylemsevcantabiiki canım hoşgeldin ama sürekli yazışmayı ihmal etme lütfennn
Anladım merak etmeyin sitede ve diyette eski değilim burada paylaşım sorununu bizzat yaşadım.. eğer devamını getiremeyecek olursam çıkarım zaten.. şu ara her gün en az 2 kez bilgisayarı açıyorum zaten mobil internetimde var biraz..
güle güle kullann

Kendimi tanıtayım. Adım ece. 20 yaşındayım. üni okuyorum. daha önce diyet gruplarında 20nin üzerinde kilo verdim. Başlarda çok zorlandığımdan sonralarda kendimi çok zorladım ve verdim kiloları. Ancak sonra sınav stresi tercih stresi farklı şehir yeni arkadaş ortamı derken yok hasta olmıyım yok sınav var şunu yiyim geldim eski kiloya.. Tekrar ipleri ele almayı site içinde 3, normalde bir çok kez denedim ancak nefsime yenik düştüm. o uzun sürece pek değinmek istemiyorm çünkü mutlaka takılıp kalıyorum. Ve eğer uygunsa hedefimi küçük parçalar halinde bildirmek istiyorum en azından önce böyle deneyeceğim.. güncel kilomu yarın sabahtan tartılıp vermeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…