- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #3.761
Günaydın kızlarrr,,,
noluyo yaw burdaa takip edemedim sizii
kimse kilosunu bildirmemiş hayırdırrrr
Bugün torpilliyiz yarın bildiricez :) herkes biraz kaçırdı toparlamaya çalışıyoruz
Hedef 48
kızlarr bende koşa koşa bilgisayar arıyorumm kilomu yazmak için ben şimdi bildirsem olurmu
çünkü köydeyim amcamın eşi vefat etmiş köye geldik,teyzemlere geldim onlarda bilgisayar varmışş ne zaman döneriz bilmiyorum eve
kilom 78.2 geldim yarın bilgisayar bulamıyorumm
Eki Görüntüle 1165918
Kızlar bugün kü kilom ama yarın tekrar bildirim yapıcam. Çünkü daha az çıkmayı ümit ediyordum. 3 gün annemde kalmak yaramadı ya 56.5 kesin çıkarım diyodum
Hedef 48
oooooooo seyma tebrikler buda iyi en azından 800 grm vermişsin yarın 56.9 u görürsün belki bide kendi resmini koyacaktın unutmaaaaaaaa
Eki Görüntüle 1165918
Kızlar bugün kü kilom ama yarın tekrar bildirim yapıcam. Çünkü daha az çıkmayı ümit ediyordum. 3 gün annemde kalmak yaramadı ya 56.5 kesin çıkarım diyodum
Hedef 48
He tamam koyarız şekerim. Ama esas bildirim yarın yapıcam eylem ekleme bugün
Hedef 48
kızlarrrrrrrrrrr yarın 56.990 bilem görsemmm bayram edicem göbek atıcammm gerçekten halay çekecemmmmmmmmmmmmmmm
ahanda büüüleeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 1166233
kızlarr bende koşa koşa bilgisayar arıyorumm kilomu yazmak için ben şimdi bildirsem olurmu
çünkü köydeyim amcamın eşi vefat etmiş köye geldik,teyzemlere geldim onlarda bilgisayar varmışş ne zaman döneriz bilmiyorum eve
kilom 78.2 geldim yarın bilgisayar bulamıyorumm
kızlarrrrrrrrrrr yarın 56.990 bilem görsemmm bayram edicem göbek atıcammm gerçekten halay çekecemmmmmmmmmmmmmmm
ahanda büüüleeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 1166233
Evet kızlar fotolar geliyoooooooo
Eki Görüntüle 1166234 Eki Görüntüle 1166237 Eki Görüntüle 1166238
Hedef 48
Abooo kiz sen zaten citirmissin daha kilo verip napican bence 1 gram bile vermene gerek yok alemsin seymaaaaas
Evet kızlar fotolar geliyoooooooo
Eki Görüntüle 1166234 Eki Görüntüle 1166237 Eki Görüntüle 1166238
Hedef 48
Abooo kiz sen zaten citirmissin daha kilo verip napican bence 1 gram bile vermene gerek yok alemsin seymaaaaas
Ay deme öyle kız dün düğünde de herkes öyle dedi bak iice boşveriyorum öyle demeyin 48 olucam ben
Hedef 48
oohhhh fıstık gibisinnnnnnnnnnn maşallahhhhh
aynen katılıyorum ama öyle demicemmmm
aman ne incesi çıtırı beee şipşişko bir bayannnnnn
incelik olsun siye üstte çıtır mıtır dedikkk
bir göbeği var damacana gibi bir kalçası var kamyon tekeri hıhhh....
uygulayın bayanlar işe yarıyor :)
http://trsonhaber.com/15-adimla-her-gun-500-kalori-verebilirsiniz/
Ayyy eylem göbeğim çatladı gülmekten ahahahaaaaaaaaa
Hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?