- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.421
Hadi kolay gelsinevet bir başlasam arkası gelecek spor yapınca kıyamıyorum emeğime ve boğazımı tutuyorum..bu kez tam iradeliyim ama..bu arada hangi gün tartılıyoruz vs.
Çok teşekkür ediyorum
İyi gidiyo ama bugün arkadaş hatırı için bir kaşık kadar biber kızartması ve küçük kıymalı pide yedimbugün iş güç derdine düştüm yaaa kusura bakmayın ihmal ettim nasıl gidiyor ayşemmm tam gaz gidion maşallahhhhhh
Tamam canım sonuçlardan bizleri haberdar etoyyyyyy geldimm canlarımm,çarşambadan beri yatılı misafirim vardı kayınvalideyle eşimin halası geldiler dün gittiler onlar gidince temizlik yaptım biraz vakit bulamadımm girmeyeee
ben halenn diyete devammm sadece düzensizz olduu misafir oluncaa
pazartese gideceğimm canım doktora sonuçları göstermeye ondan sonra verir diye düşünüyorummmm
aslında diyet nasıl yapılır çok iyi biliyorummm ben sadece ayda çağırdıkça daha heveslii olayım diye gittikk
bizimmm binada 11 yaşında 75 kiloyaa yakınn kız var onuda götürdükkk ilk defa kız kilo vermeye heveslendiiii
Bizim burda okullar açıldı hatta 3 hafta sonra tatile bie girecekler iki haftalığınaslm kızlar
herkezin koşuşturmacası var okullar açılsaydı düzene binerdik eylemcim benim kilomu eklememişsin tartıya
atlamışım gülüm kusuruma bakma hemencik ekledimmmmmmmmslm kızlar
herkezin koşuşturmacası var okullar açılsaydı düzene binerdik eylemcim benim kilomu eklememişsin tartıya
sağolasın canımmmmmmmSelamün aleyküm herkese hayırlı sabahlar
Bizim burda okullar açıldı hatta 3 hafta sonra tatile bie girecekler iki haftalığına
offf yavrummm yaaa yazık canımm Allah yardımcısı olsunnnnnnn çok zoroyyyyyy geldimm canlarımm,çarşambadan beri yatılı misafirim vardı kayınvalideyle eşimin halası geldiler dün gittiler onlar gidince temizlik yaptım biraz vakit bulamadımm girmeyeee
ben halenn diyete devammm sadece düzensizz olduu misafir oluncaa
pazartese gideceğimm canım doktora sonuçları göstermeye ondan sonra verir diye düşünüyorummmm
aslında diyet nasıl yapılır çok iyi biliyorummm ben sadece ayda çağırdıkça daha heveslii olayım diye gittikk
bizimmm binada 11 yaşında 75 kiloyaa yakınn kız var onuda götürdükkk ilk defa kız kilo vermeye heveslendiiii
tamam canım haberdar ederimTamam canım sonuçlardan bizleri haberdar et
aynenn öyle yaşamcımmmslm kızlar
nerdesiniz sizz canımmmBizim burda okullar açıldı hatta 3 hafta sonra tatile bie girecekler iki haftalığına
bendende sizlere günaydınnnnSelamün aleyküm herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?