Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet bir başlasam arkası gelecek spor yapınca kıyamıyorum emeğime ve boğazımı tutuyorum..bu kez tam iradeliyim ama..bu arada hangi gün tartılıyoruz vs.

bugün iş güç derdine düştüm yaaa kusura bakmayın ihmal ettim nasıl gidiyor ayşemmm tam gaz gidion maşallahhhhhh
İyi gidiyo ama bugün arkadaş hatırı için bir kaşık kadar biber kızartması ve küçük kıymalı pide yedim
Neyse ben onu dengelerim bugün inş
Akşama sadece çorba salata tüketirim olur biter yine inşallah diyelim

oyyyyyy geldimm canlarımm,çarşambadan beri yatılı misafirim vardı kayınvalideyle eşimin halası geldiler dün gittiler onlar gidince temizlik yaptım biraz vakit bulamadımm girmeyeee
ben halenn diyete devammm sadece düzensizz olduu misafir oluncaa
pazartese gideceğimm canım doktora sonuçları göstermeye ondan sonra verir diye düşünüyorummmm
aslında diyet nasıl yapılır çok iyi biliyorummm ben sadece ayda çağırdıkça daha heveslii olayım diye gittikk
bizimmm binada 11 yaşında 75 kiloyaa yakınn kız var onuda götürdükkk ilk defa kız kilo vermeye heveslendiiii

Tamam canım sonuçlardan bizleri haberdar et

slm kızlar

herkezin koşuşturmacası var okullar açılsaydı düzene binerdik eylemcim benim kilomu eklememişsin tartıya

offf yavrummm yaaa yazık canımm Allah yardımcısı olsunnnnnnn çok zor
Allahım bir an önce zayıflamak nasip etsin inşallah diğer çocuklar gibi ne oynayamaz hiç bişey yapamaz çok acı
Allah bir an önce kurutlmak nasip etsin

ben 3 günlük bir detoks programı arıyorum hiç bir şey yememeyi düşünüyorum sadece süt meyve çorba gibi sulu şeylerle beslenmeyi yoksa 3 günde hiç bir azlama olmaz kilomda o sayede diyet moduna girebilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…