- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.461
Canım listeni bizimle paylaşır mısınİyi akşamlar canlarımmm
Ben dün diyet doktoruna gittim ve çokk memnun kaldım ve gittiğim doktor inanabiliyormusunuz devlet hastanesininnn
bu hastane yeni devlet hastanesi olduu ve 2 ay önce açılmışş ve özellerden daha çok hoşuma gitti özelde tahlill hiç yapmadılar bana direkmen al şu diyeti yap dediler birde bildiğim beslenme biçimi
Burda tahillerime bakıldıktan sonra bizii diyetisyene yönlendirdi
insülin biraz yüksek çıktıı biraz diyet yapalım eğer gerek duyarsak ilaç vereceğim dediii
Diyet 1400 kalorilik diyet ,öğünlerimde 2 dili ekmek var ben önceden sadece 1 dilim sabah yiyordummm ve sonra yemiyordumm birgünn sonra çok aç oluyordumm bozuyordum diyetiii
Diyet içinn 2 doktorummm var biri 1 ay sonra çağırdıı diğeri tam kasım 17 de gel dedii yanii 2 ay sonraa
verdiğii kağıtta her hafta pazartesi kilomu yazacağımm ve tam 8 hafta yazdıktan sonra 9ncu hafta diyetisyende olacağımm
birii tahlillerimiz bakacak diğerii beslenmemizee
eylemm ben pazartesii kilomu yazsa olurmuu burayaa çünküü 1hafta boyunca kilonu öğrenme diye tembihledi yani sık sık tartılmayın dedii canımmm ve bende öğrenmek istemiyorum kilomuuu
düzenli şekilde yapıyorummbakalımm artık nasıl olacakk
aynennn umutsuzluğa yer yookkkkkkAl benden de o kadar
Bana noldu ya iştahım açıldı durduramıyorum kendimi +lardayım
Reglim de yaklaştı
Ben de 29 U diyorum umutsuz olmayalım dimi bu hafta olmazsa bi dahakine olur inş kendimize güvencimizi yitirmeyelim
tabiiki canım nedemek sen o zaman bildir gülümİyi akşamlar canlarımmm
Ben dün diyet doktoruna gittim ve çokk memnun kaldım ve gittiğim doktor inanabiliyormusunuz devlet hastanesininnn
bu hastane yeni devlet hastanesi olduu ve 2 ay önce açılmışş ve özellerden daha çok hoşuma gitti özelde tahlill hiç yapmadılar bana direkmen al şu diyeti yap dediler birde bildiğim beslenme biçimi
Burda tahillerime bakıldıktan sonra bizii diyetisyene yönlendirdi
insülin biraz yüksek çıktıı biraz diyet yapalım eğer gerek duyarsak ilaç vereceğim dediii
Diyet 1400 kalorilik diyet ,öğünlerimde 2 dili ekmek var ben önceden sadece 1 dilim sabah yiyordummm ve sonra yemiyordumm birgünn sonra çok aç oluyordumm bozuyordum diyetiii
Diyet içinn 2 doktorummm var biri 1 ay sonra çağırdıı diğeri tam kasım 17 de gel dedii yanii 2 ay sonraa
verdiğii kağıtta her hafta pazartesi kilomu yazacağımm ve tam 8 hafta yazdıktan sonra 9ncu hafta diyetisyende olacağımm
birii tahlillerimiz bakacak diğerii beslenmemizee
eylemm ben pazartesii kilomu yazsa olurmuu burayaa çünküü 1hafta boyunca kilonu öğrenme diye tembihledi yani sık sık tartılmayın dedii canımmm ve bende öğrenmek istemiyorum kilomuuu
düzenli şekilde yapıyorummbakalımm artık nasıl olacakk
yok canımcım o kadar kafana takma 100 gram neki afedersiniz büyük tuvalete gidildiği günler bile çok farkediyor sakın haa o küçük rakamları hiç kafana takmaGünaydın
Tartıldım geldim
Geçen hafta 56.9
Şimdi 57
+100 grla diyete devam. Regl oldum belki ondan bu kilo artışı moralimizi bozmuyoruz yine
Ay ne güzel moral veriyorsunyok canımcım o kadar kafana takma 100 gram neki afedersiniz büyük tuvalete gidildiği günler bile çok farkediyor sakın haa o küçük rakamları hiç kafana takma
kızzzlllaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün bildirim günüüüüüüüüüüüüü nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzz
Çok güzel bence 500grmerhaba okul yoğunluğundan dolayı yeni bildirebiliyorum 65 kiloyum -500 gr hiç yoktan iyidir
maşallahhh gülüm darısı başımıza ben bırak 500 ü 100 versem öpcem başıma koycammmmmmmmÇok güzel bence 500gr
Maşallahdiyelim darısı başımıza
ben bomba gibi geldimm canlarımm 77.8 geldim bugünn
çok yoğunumm kızlarrr o yüzden gelemedim en kısa zamanda gelecem
Çok güzel bence 500gr
Maşallahdiyelim darısı başımıza
maşallahhh gülüm darısı başımıza ben bırak 500 ü 100 versem öpcem başıma koycammmmmmmm
ben bomba gibi geldimm canlarımm 77.8 geldim bugünn
çok yoğunumm kızlarrr o yüzden gelemedim en kısa zamanda gelecem
evet birinciiiiiiiiii nazar boncuğunu unuttumçok sevindim tatlım tebrikler birincisin sanırım
Ben 57.1im malesefayşemeyra nerelerdesssiinnnnnnnnnnn halen bildirmedinnnnnnnnnnn????
evet birinciiiiiiiiii nazar boncuğunu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?