- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.441
ay canım ya inşallahhhh ilk defa heveslendii ve daha bozmadı diyetiniiofff yavrummm yaaa yazık canımm Allah yardımcısı olsunnnnnnn çok zor
Allahım bir an önce zayıflamak nasip etsin inşallah diğer çocuklar gibi ne oynayamaz hiç bişey yapamaz çok acı
Allah bir an önce kurutlmak nasip etsin
eylemmmm inşallah yaaaevet yılbaşına çok güzel olalım fıstık gibi olalımmmmmmmmmm
ayran detoksuna bir bak istersennnben 3 günlük bir detoks programı arıyorum hiç bir şey yememeyi düşünüyorum sadece süt meyve çorba gibi sulu şeylerle beslenmeyi yoksa 3 günde hiç bir azlama olmaz kilomda o sayede diyet moduna girebilirim diye düşünüyorum
Almanyaaa heralde yurt dışındasınız o zaman nerdesiniz
Almanya
Sabah 1 dili ekmeği tost makinasında ısıttım yarım domates 3 zeytin ve 1 dili peynirle yedim
ara kahve içtimmm bilee
Evet eyalet eyalet değişiyor ben wuppertaldayımablamlarda frankfurt/hassende onlarında okulları yeni açıldı demekki değişik değişik bölgesel olarak
merhaba arkadaslar ben gecen sene dukan dıyetı yaparak 30 kılo verdım ama yarıda bıraktım 90 kılodan 60 kıloya dustum sonra bıktım artık cıkolataya tatlıya dayanamıyordum aradan 1 yıl gectı ve 15 kılo aldım sımdı tekrar dıyetteyım 10 gun oldu ınsallah verebılırım bu kıloyu demem o ki kilo vermek kolayda bence verdıgın kıloyu korumak onemli
Iyi gidiyo diyelimslmlar hanımlar nasıl gidiyor
ben moda girdim 18 ine yetişmesede
29 eylüle güzel bir dönüş yapacam inşallahhhhhh haydiii hayırlısııııııı
tamam 18inin zabbahı kilo bildirimi yapmayı unutmaaaaaaaaaaIyi gidiyo diyelim
Kaçamakları saymazsak
Hadi kolay gelsin canım
Hiç unutur muyum inş sabah kalkarkalkmaz yazarımtamam 18inin zabbahı kilo bildirimi yapmayı unutmaaaaaaaaaa
ühühühüühühü tamamm canımmm bende bildireyim ya vermediysem ağlıcamtamam 18inin zabbahı kilo bildirimi yapmayı unutmaaaaaaaaaa
ağlamak yokkkkkk umutsuzluk yokkkkkkk veremediysen 29 u var bunun çok önemli değil beybiiiii karamsarlığa düşmeden aynen devammmmmmmmmmmühühühüühühü tamamm canımmm bende bildireyim ya vermediysem ağlıcam
Al benden de o kadarağlamak yokkkkkk umutsuzluk yokkkkkkk veremediysen 29 u var bunun çok önemli değil beybiiiii karamsarlığa düşmeden aynen devammmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?