Esnek Diyet Arkadaşlığı

ay canım ya inşallahhhh ilk defa heveslendii ve daha bozmadı diyetinii
normalde başlar bozardııı hemenn
ergenliğede giriyorrr ya güzel giyenmeye heveslenmişşş kuzummm
inşallah verirde giyerrr

evet yılbaşına çok güzel olalım fıstık gibi olalımmmmmmmmmm
eylemmmm inşallah yaaa
bu sefer başarmak istiyorumm gerçektenn
resim çekilmekten korkuyorummm
hafta sonuu bozulduu diyettt ama bugün kendime yeni bir gün ilan ettimmm
seninde tartı günlerinn olmasa hepten boşlıyacağızzz
birde sen resimlii paylaşıyordunn ya yapabilenler öyle yapsın bende yapacağımm alsakta kilo utanmadan paylaşalımm en azından daha çok hırslanırız

ayran detoksuna bir bak istersennn

Sabah 1 dili ekmeği tost makinasında ısıttım yarım domates 3 zeytin ve 1 dili peynirle yedim

ara kahve içtimmm bilee

ablamlarda frankfurt/hassende onlarında okulları yeni açıldı demekki değişik değişik bölgesel olarak
Evet eyalet eyalet değişiyor ben wuppertaldayım
Detoks için Gül kaynakın sitesine bakabilirsin
Ben bi ara bir haftalığına alkali diyetle 4 kilo vermiştim gülkaynağın 10 altın kuralı ile
Ama ben yoğurt ve yumurtayı çok sevdiğim için devam edemedim

slmlar hanımlar nasıl gidiyor
ben moda girdim 18 ine yetişmesede
29 eylüle güzel bir dönüş yapacam inşallahhhhhh haydiii hayırlısııııııı

merhaba arkadaslar ben gecen sene dukan dıyetı yaparak 30 kılo verdım ama yarıda bıraktım 90 kılodan 60 kıloya dustum sonra bıktım artık cıkolataya tatlıya dayanamıyordum aradan 1 yıl gectı ve 15 kılo aldım sımdı tekrar dıyetteyım 10 gun oldu ınsallah verebılırım bu kıloyu demem o ki kilo vermek kolayda bence verdıgın kıloyu korumak onemli

evet o çok önemli ben herhangi bir diyet uygulamadım canım ben sadece herşeyi yedim ama az hep dikkatli yedim o şekil 4 ayda 9 kilo verdim ortalama ayda 2 kilo verdim kendimi çok kısmadım yani yok şu diyet yok bu diyet olmadı makarnamdanda pilavlarımdanda ekmeğimdende hiç vazgeçmedim çikolata tatlı hep az az yedim bırakınca aldım ama ne bırakma öyle böyle değil yani fazla fazla yedim yoksa geri almazdım eminim çok zor değil yani korumak ama ablamlar geldi diye almanyadalar hep ten boşladım o biçim yedik sürekli lokantalar tatlılar kebaplar ağır ağır memleket yemeklerimiz mantılar ondan kaynaklandı yoksa eminimim alsam bile çok az alırdım o yüzden korkmamak lazım başlamak lazım hemennnnnnnnnnnnn

İyi akşamlar canlarımmm
Ben dün diyet doktoruna gittim ve çokk memnun kaldım ve gittiğim doktor inanabiliyormusunuz devlet hastanesininnn
bu hastane yeni devlet hastanesi olduu ve 2 ay önce açılmışş ve özellerden daha çok hoşuma gitti özelde tahlill hiç yapmadılar bana direkmen al şu diyeti yap dediler birde bildiğim beslenme biçimi
Burda tahillerime bakıldıktan sonra bizii diyetisyene yönlendirdi
insülin biraz yüksek çıktıı biraz diyet yapalım eğer gerek duyarsak ilaç vereceğim dediii
Diyet 1400 kalorilik diyet ,öğünlerimde 2 dili ekmek var ben önceden sadece 1 dilim sabah yiyordummm ve sonra yemiyordumm birgünn sonra çok aç oluyordumm bozuyordum diyetiii
Diyet içinn 2 doktorummm var biri 1 ay sonra çağırdıı diğeri tam kasım 17 de gel dedii yanii 2 ay sonraa
verdiğii kağıtta her hafta pazartesi kilomu yazacağımm ve tam 8 hafta yazdıktan sonra 9ncu hafta diyetisyende olacağımm
birii tahlillerimiz bakacak diğerii beslenmemizee
eylemm ben pazartesii kilomu yazsa olurmuu burayaa çünküü 1hafta boyunca kilonu öğrenme diye tembihledi yani sık sık tartılmayın dedii canımmm ve bende öğrenmek istemiyorum kilomuuu
düzenli şekilde yapıyorummbakalımm artık nasıl olacakk

bu arada beyaz eşya almak isteyenler kesinlikle bosch almayınn dolabımı 3 yıl önce aldım bozuldu servis 500 tl istedii
ya birde 30 tl baktığımız içinn para dedii
keşke arçelikk alsaydımm
kesinlikle kızlarıımın çeyizine bosch birşey almam
bayram ve okul alışverişi varkenn birde dolap çıktııı ben nasıl üstesinden geleceğim bilmiyorumm

ağlamak yokkkkkk umutsuzluk yokkkkkkk veremediysen 29 u var bunun çok önemli değil beybiiiii karamsarlığa düşmeden aynen devammmmmmmmmmm
Al benden de o kadar
Bana noldu ya iştahım açıldı durduramıyorum kendimi +lardayım
Reglim de yaklaştı
Ben de 29 U diyorum umutsuz olmayalım dimi bu hafta olmazsa bi dahakine olur inş kendimize güvencimizi yitirmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…