- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.401
Ben de gün içinde akşamdan hazırladığım karışımı içiyorumbu arada sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim biri sirkeli
bişey olacağından değilde beni moda soksun diye yani
haydi bakalım tam gaz ilerliyorum artıkkk
kimse tutamaz beniiiiiiiii
Aynen canım buralarda olmak insanı motive ediyor. Ben de yeni keşfettimherkese merhaba... bende varım ...bir süre önce kendi gnlüğüm vardı çok güzel zayıfladım ama bırakınca ramazandan sonra 3-4 kilo kadar geri aldım anladım ki bu ralardan uzak kalmak beni bozuyor.bende aranıza katılmak istiyorum..
5 yada 6 haftada verebilirsin inşboy 154 kilom 55,80 dü bu sabah amacım 50 olmak...
Yaşammmmmmmmmmm
nerelerdesinnnnnn kilonu bildirsene bizeee
İnş çok bilmişlik yapmıyorumdur 62 den 56.9'a düşünce bi öz güven oldu bağışlayın
Anlayışlı olduğunuzu düşünüyorum yanılmıyorum dimi
herkese merhaba... bende varım ...bir süre önce kendi gnlüğüm vardı çok güzel zayıfladım ama bırakınca ramazandan sonra 3-4 kilo kadar geri aldım anladım ki bu ralardan uzak kalmak beni bozuyor.bende aranıza katılmak istiyorum..
Hoşbulduk canımhoş geldin canım ben eskilerdenim topiğin ilk açıldığı gün girdimiştim 72 kilodan 63 e düştüm topikte 9 kilo toplamda 19 kilo verdim
aaa gülüm ne demek bizde her duyduğumuzu paylaşmaya çalışıyoruz öyle öyle birbirimize faydamız oluyor o sayede çok şey öğrendik yeni bilgilerinizi her zaman beklerizzzzzİnş çok bilmişlik yapmıyorumdur 62 den 56.9'a düşünce bi öz güven oldu bağışlayın
Anlayışlı olduğunuzu düşünüyorum yanılmıyorum dimi
slm canım dun günüm vardı başladık günlerekilomu bildireyim hemen 65.5 ama 2 kilo almışım yani 2 ayda ama hiçççç önemli deyil bu sefer 60 olmadan bırakmak yokkkkkkkkkk hatta 58
azimmmmmmm çok önemliiiiiiiiihoşgeldin canım istikrarlı devam edersen kilolar gidiyor emin ol
Aynen canım buralarda olmak insanı motive ediyor. Ben de yeni keşfettim
5 yada 6 haftada verebilirsin inş
Ben herhafta bir kilo vermeyi hedefliyorum inşallah
hoşgeldin canım istikrarlı devam edersen kilolar gidiyor emin ol
Günaydınnayrıca sizin uyguladığınız yöntemler spor vs varmı ..
herkese günaydın...
evet bende ilk zamanlarda haftada 800 gr kadar verdiğim olmuştu bazen durma süreci oluyordu bazen 200-300 de olsa gidiyordu ama birde bu sabah sen az kilo aldın gene dedi demekki artık farkediliyor ramazanda 52 ye kadar düştüm ama sonra çok saldım..bu sabah bile 2 poaça yedim((( spor yapmaya pek vaktim olmuyo çalışıyorum eve git çocuk la ilgilen uyut derken hal kalmıyor..sabah biraz squat çektim akşamda mekik çekmiştim...ama jillian falan yapsam süper olacak bi şekilde düzen şart .hafta sonu geldi p tes kendime gelmiş bişekilde uyanrım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?