Esnek Diyet Arkadaşlığı

bu arada sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim biri sirkeli
bişey olacağından değilde beni moda soksun diye yani
haydi bakalım tam gaz ilerliyorum artıkkk
kimse tutamaz beniiiiiiiii
Ben de gün içinde akşamdan hazırladığım karışımı içiyorum
Şöyle ki 8 bardak suya orta boy salatalık dilimleyip atıyorum bir çay kaşığı zencefil rendeliyorum bir bütün limonu organikse kabuklarıyla beraber dilimleyip içine koyuyorum
Bi de birkaç dal nane ya da kurutulmuşundan biraz içine serpiyorum
Ertesi gün tüketiyorum
Netten karın düzleştiren su olarak okumuştum. Üç gündür içiyorum

Aynen canım buralarda olmak insanı motive ediyor. Ben de yeni keşfettim

İnş çok bilmişlik yapmıyorumdur 62 den 56.9'a düşünce bi öz güven oldu bağışlayın
Anlayışlı olduğunuzu düşünüyorum yanılmıyorum dimi

İnş çok bilmişlik yapmıyorumdur 62 den 56.9'a düşünce bi öz güven oldu bağışlayın

hoş geldin canım ben eskilerdenim topiğin ilk açıldığı gün girdimiştim 72 kilodan 63 e düştüm topikte 9 kilo toplamda 19 kilo verdim

hoşgeldin canım istikrarlı devam edersen kilolar gidiyor emin ol

aaa gülüm ne demek bizde her duyduğumuzu paylaşmaya çalışıyoruz öyle öyle birbirimize faydamız oluyor o sayede çok şey öğrendik yeni bilgilerinizi her zaman beklerizzzzz

slm canım dun günüm vardı başladık günlere kilomu bildireyim hemen 65.5 ama 2 kilo almışım yani 2 ayda ama hiçççç önemli deyil bu sefer 60 olmadan bırakmak yokkkkkkkkkk hatta 58

bencede 58 çok iyi canım benimde en az 55 inşallah
bu yeni hedefimmm

azimmmmmmm çok önemliiiiiiiii
azimle 9 kilo vermiştim tekrar azmediyorum inşallahhhhh
herkes bayıldı herkes sıırrını bizede söyle dedi durdular buda çok hoşuma gidiyor

Bugünkü yediklerim
Sabah bir dilim ekmek, bir tatlı kaşığı bal, birazcık peynir, 4 zeytin, domates salatalık
Arada Mısır yedim
Bir büyük tavuk köfte, salata bol acılı, bir dilim de ekmek tükettim
Bugün yoğurdum kalmadığı için az sonra sütlü şekersiz kahvemi içerim dağ gibi çamaşırlarımı dürdükten sonra tabi

Dün yürüyüş yapamadım yatmadan önce bir saat yürümeyi hedefliyorum inş

herkese günaydın...
Aynen canım buralarda olmak insanı motive ediyor. Ben de yeni keşfettim

5 yada 6 haftada verebilirsin inş
Ben herhafta bir kilo vermeyi hedefliyorum inşallah

evet bende ilk zamanlarda haftada 800 gr kadar verdiğim olmuştu bazen durma süreci oluyordu bazen 200-300 de olsa gidiyordu ama birde bu sabah sen az kilo aldın gene dedi demekki artık farkediliyor ramazanda 52 ye kadar düştüm ama sonra çok saldım..bu sabah bile 2 poaça yedim ((( spor yapmaya pek vaktim olmuyo çalışıyorum eve git çocuk la ilgilen uyut derken hal kalmıyor..sabah biraz squat çektim akşamda mekik çekmiştim...ama jillian falan yapsam süper olacak bi şekilde düzen şart .hafta sonu geldi p tes kendime gelmiş bişekilde uyanrım inşallah.

ayrıca sizin uyguladığınız yöntemler spor vs varmı ..
Günaydınn
Ben spor olarak bir saat koşu bandında yürüyüş yapıyorum 300 kalori falan yakmış oluyorum (yatmadan önce)
Ancak o zaman vakit bulabiliyorum
Aslında dışarı da yürüyüş daha iyi olur açık havada
Günlük yediklerime dikkat ediyorum
Yoğurdu hergün tüketiyorum beni tok tutuyo yemeklerime bolca pul biber ekliyorum (çok yememi engelliyo )

Niye kimse yok
Karabiber sen neler yaptin
Diyetisyene ne zaman gidecektin
Bizlere örnek beslenme şeklini paylaşabilir misin
Hani diyetisyeninin önerileri dahilinde
Bize de fikir olmuş olur

bir arkadaşımız örnek liste paylaşmıştı ayşecim istersen onu paylaşayım az bekle bulabilirsem oda diyetisyene gitmişti o vermişti

sizde aynı benim gibisiniz aynı koşuşturmalarrrrrrrrrrr
ama sıkıca girmemiz lazımmmmmm
bendede sorun bir türlü başlayamamam
bir başlasam gerisi gelecek
ama yeter artık başlamak istiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…