- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.481
Aslında çok hoş görünüyorsunEki Görüntüle 1249651 arkadaşlar bu son halim yani şişkolaşmış halim 56 ya kadar düşmüştüm ne güzel şimdi 59.9luk durumum boyum 1.58
Ben 57.1im malesef
Hayırlısı olsun ama pes etmedim inş
İnş canım ben varım zatenbende 56 idim sakın pes etme canım sakınnnnnnnnnnnn
şimdi kilolarımızı verelim inşallah ideal kilomuza ulaşınca da 1 yıl hep beraber kon-ruma programı uygulayalım ok?
el ele verince güzel olacak inşallah...
sağol canım ama mutsuuzm bu görüntüm içime sinmiyor biraz daha zayıf olmak çok iyi olacak inşallahAslında çok hoş görünüyorsun
Seni anlıyorum canımsağol canım ama mutsuuzm bu görüntüm içime sinmiyor biraz daha zayıf olmak çok iyi olacak inşallah
Yeni üye kabul ediyormusunuz ?
Yeni üye kabul ediyormusunuz ?
Kilom 90 ( gerçi bu sabah ve son zamanlarda tartılmadım )kilonu boyunu yazrmısın canım daha önce hiç kilo verebildinmi yoksa ilk defamı başlıcaksın?? verebildiysen hangi yöntemlerle verdin onlarıda yazarsan sevinirim
Kilom 90 ( gerçi bu sabah ve son zamanlarda tartılmadım )
Boyum 1.75 cm
Daha önce çoook diyet yaptım. 4 sene içerisinde iki defa diyetisyene gittim. Muazzam diyet listeleri yazdı bana. 2011 senesinde gittiğimde 3 ayda 15 kg verdim. Çok disiplinli uyguluyordum. Ancak bırakıp yeniden kilo aldımHamilelik girdi araya. Bebeğim doğmadıysa da kilolar kaldı. Gittikçe kötüye gittim. Bu sene 2014 te yine aynı diyetisyene gittim. İnsülin direnci teşhisi konuldu. Bu ne kötü birşeymiş. deli gibi spor yapmama rağmen, bir gram iki gram halinde zar zor kilo veriyordum. Ve Diyetisyenin verdiği aynı liste işe yaramadı bende. Aynı disiplini koruyamadım. Bıraktım
Şimdi yeni birşeyler yapmam gerek. Glukofen hapını kullanmaya devam ediyorum bu arada. Sizlerle paylaşırsam, herhalde motive olurum. Artık başarmam gerekli. Şu anki halim böyle:
Yarın sabah detaylarla yeniden yazabilirim buraya. Bu arada rahat bir diyet arıyorum. Gürkan Kubilay'ın yöntemi iyi gibi geldi bana.
Bir sonraki tartılma bu durumda 29 eylül doğrumudur ?sağol canım
belirtilen tarihlerde kilo bildirimi yapmayı sakın unutmayın canlarım ki aksamasın tadı kaçmasın okk???
evet canım 29 eylül büyük günn hadi gayret etde sen birinci ol nazar boncuğu takalımBir sonraki tartılma bu durumda 29 eylül doğrumudur ?
oohhhh maşallah canım çok güzelsin boyda var boylu poslusun
bendeki boy 158 bu sefer en ufak bir kiloyu kaldırmıyor işte
o yüzden hep dikkatli olmam gerek
canım sana şunu söylüyüm biz hiç düzenli bir diyet yapamadık bu topikteki 8-10 arkadaşla hep birlikte çok sıkı olduğumuz durumlarda bile yapamadık onlarda yapamadı
hep nasıl denk geldiyse öyle yedik ama çok az yedik lokmalarımız sayılıydı resmen
günde bir parça çikolata bile yedik
ama o kadar işte fazlası olmasın diye hep dikkat ettik tatlılar kızartmalar falan hiç olmadı onlara çok dikkat ettik o kadar
pilavda yedik makarnada ama 3-4 kaşık kadar
günde 2.5 -3 litre su
yeşil çaylar 3-4 fincan
spor günde 20dk yarım saat kadar olmazsa 2 günde o kadar
bunlara çok dikkat ettik şimdi o arkadaşlar kimi bıraktı
kimi hamile falan kalıp ayrıldılar o yüzden az kaldık
yani harfi harfine uyguladığımız bir diyetimiz hiç olmadı olmuyor zaten illaki boşluyoruz
sende gel topiğimizin adındaki gibi esnek takılalım
en güzeli böyle ama hep dikkatli hep kararlı
Demet akalın diyeti ??selam kızlarrrr
günaydın yeni gelen arkadaş hoş geldin
kızlar ben buğün demet akalın diyeti yapıyorumhaberiniz olaaaa 1 günde 1 kilo verdiriyormuş sabah 64.8 çıktım yarın tekrar bildiririm
Doğum sonrasında 31 kilo zayıflayarak eski formuna kavuşan Demet Akalın, verdiği kiloları geri almaya başladı. Ünlü şarkıcı şimdi de her gün 1 kilo zayıflatan yumurta diyetine başladı
Şubat ayında kızı Hira’yı dünyaya getiren Demet Akalın, hamilelik sırasında aldığı 31 kiloyu hızla vererek eski formuna kavuşmuştu. Bir süredir verdiği kiloları geri almaya başlayan ünlü şarkıcı, form tutmakta zorlanınca yeniden diyete girdi.Ünlülerin diyetisyeni Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlayan Akalın, günde 1 kilo verdiren yumurta diyeti yaptığını söyledi.
RAKİPLERİNE BÜYÜK FARK ATTI
Rekor albümüyle listeleri alt üst eden Demet Akalın, her alanda rekor kırmaya devam ediyor. Sosyal medyada sevenleriyle sürekli iletişim halinde olan Akalın, Instagram’da 1 milyon takipçi sayısına ulaştı.
Türkiye’de bu rakama ulaşan tek sanatçı olan Demet Akalın, rakipleri Hande Yener ve Gülşen’e büyük fark attı. Yener’in 154 bin, Gülşen’in ise 260 bin takipçisi bulunuyor.
Akalın’ın günde bir kilo verdiren diyet listesi şöyle:
*Sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
*Öğlen: Yumurta akından omlet
*Akşam: Omlet
*Ara öğünlerde: Çay ve sade Türk kahvesi (bugün)
kadınlar kulubunde buldum deniyim bi dedim 1 gün yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?