- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.521
bende okuyunca yapamayacağımız anladımbana görede değil amanın boşverin be yaaaaaaaaaa
biz normal takılalım
ben KK cep telefon aplikasyonunu indirdim. ama çalışmadı ? neden acaba ?hoş geldiniz aramızaa
inanınn bu sayfayıı bende çok sevdim başka sayfalarda çoktan kaçmıştımm
burdakii arkadaşlar sıkmadan okadar güzel motıve ediyorlarkii
resim paylaşınn zevkle bakarızz
cepten yükleme yapılıyormuu ben bulamadımm resim çektim ama diyet listemi
nasıl resim yüklüyorsunuz cepten çekince
aslında bu halinn bilee güzell ama ben öyle demiyimkii sen bizii bırakıpp biryerlere gitme,
birde ben koysam kendiii yaaa beni görsen göbek biryerde göğüs biryerde gibii
siz çok güzelsiniz hepiniz zayıfsınız sizin gibii olsamm şeker dağıtacamm valllahıı
ben de aynı şeyi tahmin ettim. Yani değişim olmuyor.gürkan kubilay listesinde her bir sebzeyi tek tek etkileşimlerine göre liste yapıyor yani listede oynama yapamassın canım harfiyen uyman lazım
hadii yaşamm gel bekliyoruzzz
ben KK cep telefon aplikasyonunu indirdim. ama çalışmadı ? neden acaba ?
bende aynen o moddayım işteeeeeeeeeeeeeeeCanım önce kendimizi sevip kabullenmeyi öğrenmemiz gerek. Kendimize acımasız davranıyoruz. Bu yüzden şişmanlıyoruz aslında. Aramızda hangimiz canı sıkılınca yemek yemeye sarıyor ?
Patates diyeti nasıl oluyo ki
Patates diyeti nasıl oluyo ki
duygusal açlık var. üzülünce, yalnız kalınca, sinirlenince farkında olmadan yemek yemeye veriyoruz kendimizi. Önce bunu kontrol etmemiz gerek. Kriz geldiği anda dışarı çıkıp iki yürümek iyi geliyor. ya da kitap okumak ya da dans etmek. Paul Mckenna sizi zayıflatabilirim isimli kitap bunları detaylıca anlatmış. Bi alıp bakın derin. Çok yardımcı oldu bana.bende aynen o moddayım işteeeeeeeeeeeeeee
hoşbulduk merhaba selam olsun.Arkadaşlar çok güzel gidiyorsunuz maşallah
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin
Ben de sabah iki dilim beyaz ekmek
Çok az peynir
3 tane zeytin
Susam pekmez birer tatlı kaşığı kadar
Yarım yumurta domates salatalık maydonozla kahvaltımı yaptım arkadaşımla
Üç günlükse deneyebilirin aslındacanım ben patates diyetini ara ara hep yapıyorum sabah öğle akşam 2 orta boy patates yiyosun şekersiz çay kahve içiyosun başka hiç bişey yemiyosun çok zorlanırsan 1 meyve yiyebilirsin ben en fazla 3 gün yapıyorum günde 500 gr garanti hatta daha fazla verebiliyorsun
Selam size dehoşbulduk merhaba selam olsun.
Evet bayağı uzun boyluyum. 90 kg yum. boydan dolayı yerlere sarkmadı çok şükür. Ama inanın çok mutsuzum. Gençliğim şişman geçip dursun istemiyorum... dünyaya bir defa geliyoruz. Hepinize ilham olurum inşallah. Çok motive oluyorum burda.Selam size de
Bu halinizle bile çok hoş görünüyorsunuz boy da var maşallah umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız
bayanlar ben diyorumki kendimize küçük küçük hedefler koyalım gaz olsun diye mesela bayram var önümüzde 10 gün sonra ben o zamana 62 kilo olmayı hedef koyuyorum hatta 61.9 100 gr bile olsa 61 i görmek beni çok mutlu eder
bide bende sıkılınca yemek yiyenlerdenim ama artık yemek yiyince sıkılıyorum tam kopma noktalarınde yiyeceğim şeye bakıp seni yiyince mutlu olmayacağım seni yemiyeceğim diyorum yani yemekle konuşuyorum anlıcağınız durum vahim
Bayrama kadar 1,5 hafta var diyelim Gerçekçi olmak gerekirse 2 kg gitse çok sevinirim. hedef koymak güzel. ama ben mesela adet olucam. Direk şişkinlik olucak. o yüzden kendimi rakamalara endekslemicem. Amaç her hafta gitsin de, ne kadar giderse gitsin . Yeterki gitsinbayanlar ben diyorumki kendimize küçük küçük hedefler koyalım gaz olsun diye mesela bayram var önümüzde 10 gün sonra ben o zamana 62 kilo olmayı hedef koyuyorum hatta 61.9 100 gr bile olsa 61 i görmek beni çok mutlu eder
bide bende sıkılınca yemek yiyenlerdenim ama artık yemek yiyince sıkılıyorum tam kopma noktalarınde yiyeceğim şeye bakıp seni yiyince mutlu olmayacağım seni yemiyeceğim diyorum yani yemekle konuşuyorum anlıcağınız durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?