- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.641
ah canım benimmm sakın ama sakın ümitsiliğe kapılmaEvet. Geldik bana. en çok foto paylaşan, bangır bangır sağlıklı besleniyorum diye motive olan ben bu hafta 1 kg yu geçkin kilo almış görünüyorum. Üstelik dikkat ettiğim halde. Spor yapmadım. Spor yapmamak beni öldürüyor demekki. Spor benim için şart demekki aksi halde yediklerim direk beni şişiriyor. Bir de insülin direnci var bende. Glukofen kullanıyorum. Hiç hiç hiç bir faydası yok
Çok üzgünüm. Dipteyim. Bu sabah 89.4 kg tartıldım. Utanç tablosu. Sadece Cumartesi günü iki dilim turta yedim. Affetmedi demekki.2 dilim turta. Sporsuz şişmanlatıyor beni demekki. 33 yaşımda kilo vericem diye bu denli savaşacağımı hiç bilemezdim.
Güzel haberler sizin olsun kızlar. Birdahaki bahara ben belki daha iyi durumda olurum.
Adetime 5 gün kaldı. Acep ödem mi bir kısmı ? Benim vücut çok su tutar çünki.
ah canım benimmm sakın ama sakın ümitsiliğe kapılma
lavabo günlerindende farkediyor sakın haa
aynen devam et sporsuzda kilo verilmiyor bende aynı konumdayım 1 haftadır dikkat ediyorum
ama sporsuz gram erimiyor spor herşeyin başı canım yaa
spor imkanın hiçmi yok yoksa üşendiğinden falanmı yapmıyorsun üşendiğindense hemen kendine gel va başla bak nasıl eriyecek kilolar şıkır şıkır
hadi birlikte başlayalım bugün 2 mil leslie yapalım ok mi?
Eylemcim, şimdi şöyle, ben geçen sene 98 kiloydum. 1 sene spor yaptım ve 89 a adar indim. Evime çok yakın Spor salonu vardı ve her ay 70 tl veriyordum. Şimdi devretti o salon ve her ay 140 tl istiyorlar. Önümüzdeki 4-5 ay boyunca ailecek maddi bir sıkıntıya girdik. Dikkatli harcama yapmamız gerekiyor. Lükslerimizi ortadan kaldırmamız gerekiyor. Her ay 140 tl veremem ben salona. bu çok para.
Evde leslie yapıyordum. Ancak eve gelir gelmez, işyerindeki yorgunluk karabasan gibi çöküyor ve ben spor yapamıyorum. Lanet bir his. ölüm gibi geliyor bana. işyerinde de çok yoğun çalışıyorum. Aynı anda 5 işi yürütüyorum. Kafam kazan gibi geliyorum akşama eve.
Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Kontrol edemediğim bir hal almaya başladı. olmadı giyicem ceketi, atıcam kendimi sahile. ama bu yağmurlu havalarda da olmuyor bu ara. Bu akşam senle Leslie yapıcam. başka çıkar yolu yok. Ama kesinlikle moral olarak dipteyim
yok yok hiç öyle düşünme canım inan kafaya birşeyi koydukmu onu ne olursa olsun yapıyoruz
bende öyleyim aynen işyerimde sıkıntılı evde 2 çocuk biri 3.5 diğeri 1.5 yaşında ama hep beraber yapıyoruz başlayınca onlarda devam ettiriyor bu zorluklara rağmen devam ediyorum canım aklında tut illaki yapacam de bak o zaman oluyor kendini bırakma eve gidnce ben kendimi bıraktımmı yemeği yer yemez bir yatıyorum tamam ama bugün kendini bırakma şunu şunu yap deyince inan herşeyi yapıyorum bırakma kendini bebeğimmm...
ne demek canım benim zaten bu destek için buradayızzz gülümmmCanım benim. Manevi destein için çok teşekkür ederim
tamam 2 milden başlayalım. Sen nasıl yapıyorsun ?bugün 2 milden başlayalım zamanla arttırırız ok
canım afiyet olsun öğlen tatili ne var acep yemeğinizde bugün
iki dilim turta bile çok fazla aslında oan yerken kilo olmaz bu diyoruz ama demekki kilo olarak kalıyorrEvet. Geldik bana. en çok foto paylaşan, bangır bangır sağlıklı besleniyorum diye motive olan ben bu hafta 1 kg yu geçkin kilo almış görünüyorum. Üstelik dikkat ettiğim halde. Spor yapmadım. Spor yapmamak beni öldürüyor demekki. Spor benim için şart demekki aksi halde yediklerim direk beni şişiriyor. Bir de insülin direnci var bende. Glukofen kullanıyorum. Hiç hiç hiç bir faydası yok
Çok üzgünüm. Dipteyim. Bu sabah 89.4 kg tartıldım. Utanç tablosu. Sadece Cumartesi günü iki dilim turta yedim. Affetmedi demekki.2 dilim turta. Sporsuz şişmanlatıyor beni demekki. 33 yaşımda kilo vericem diye bu denli savaşacağımı hiç bilemezdim.
Güzel haberler sizin olsun kızlar. Birdahaki bahara ben belki daha iyi durumda olurum.
iki dilim turta bile çok fazla aslında oan yerken kilo olmaz bu diyoruz ama demekki kilo olarak kalıyorr
bende dün yaptım o hatayı halley yedim hemen farketti baskülde
üzme canını bundan sonra daha dikkat etmen gerekiyorr
aaaaa hemen olmaz öyleee dipteyim falannEylemcim, şimdi şöyle, ben geçen sene 98 kiloydum. 1 sene spor yaptım ve 89 a adar indim. Evime çok yakın Spor salonu vardı ve her ay 70 tl veriyordum. Şimdi devretti o salon ve her ay 140 tl istiyorlar. Önümüzdeki 4-5 ay boyunca ailecek maddi bir sıkıntıya girdik. Dikkatli harcama yapmamız gerekiyor. Lükslerimizi ortadan kaldırmamız gerekiyor. Her ay 140 tl veremem ben salona. bu çok para.
Evde leslie yapıyordum. Ancak eve gelir gelmez, işyerindeki yorgunluk karabasan gibi çöküyor ve ben spor yapamıyorum. Lanet bir his. ölüm gibi geliyor bana. işyerinde de çok yoğun çalışıyorum. Aynı anda 5 işi yürütüyorum. Kafam kazan gibi geliyorum akşama eve.
Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Kontrol edemediğim bir hal almaya başladı. olmadı giyicem ceketi, atıcam kendimi sahile. ama bu yağmurlu havalarda da olmuyor bu ara. Bu akşam senle Leslie yapıcam. başka çıkar yolu yok. Ama kesinlikle moral olarak dipteyim
ALLAH kabul etsin canımTartıldım geldim
56.9 çıktım
Aslında pazar sabahı 55.9 dum. Oruç tutuyorum bol bol su tüketiyorum sahurda belki onun ağırlığı olabilir
Bu hafta arefeye kadr niyetli olacağım inş
Âmin canımALLAH kabul etsin canım
100kilo muannemler geliyor salçalık biber almışlar 100 kilo temizlemeye oraya geçeceğimm
şu leslie hepimiz başlasak güzel olur
canım hoşgeldin sefalar getirdin
kolay gelsin işin çok anlaşılan ah bebişler hiç bir iş yaptırmıyorlarrrrrrrr
bana boyunu kilonu söylede senide ekliyim tabloya
Tartıldım geldim
56.9 çıktım
Aslında pazar sabahı 55.9 dum. Oruç tutuyorum bol bol su tüketiyorum sahurda belki onun ağırlığı olabilir
Bu hafta arefeye kadr niyetli olacağım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?