Esnek Diyet Arkadaşlığı

okadar umutsuz olma canım bazen diyete tam uysan bile hemen kilo veremiyosun ama sabredip bozmazsan o veremediğin bir iki kilo bakmıssın birden gidiyor sabır sadece sabır

kızlar tartı günü ne zaman oluyor? pazartessi günlerimi?
yok canım bir hafta pazartesi diğer hafta perşembe 10 günü buldurmaya çalışıyoruz yoksa bazen değişiklik olmuyor ve hevesimizi kaybediyoruz o yüzden 10 günü bulmasada9 kesin oluyor mesela 29 uydu bu hafta pazartesiydi diğeri 9 Ekim perşembe canım adıda üstünde esnek diyet arkadaşlığı kendimizide çok sıkıp bunaltmadan herşeyin ortayolundan gidiyoruz canım

güzelmiş bazen insan 1 haftada veremıyor kilo hemen arada bozdugunda oluyor mesela canın ogün bişey istiyor yiyorsun bende 2 gündür biraz çikolataya düştüm 200 gram gitmiş yerimde sayıyıyorum 9 ekimde bildirim yapayım inşallah

evet canım 9 ekim 20 ekim ve 30 ekim günleri bildirimleri aksatmayın olurmu eğer o gün bildiremeyecekseniz bir gün öncede bildirseniz olur yeterki geçmesin yoksa tadımız kaçıyor ok?

kızlarrrrrrrrrrrr ekim aynın sonunda aylık farklarıda işlicem ona göree ekim ayı çok sıkı geçsin kurban bayramında sadece 1-2 gün boşlayalım o kadar sonra tam gaz devam edelimm oleeyyyyyyyyyyyyy

kızlar yaa atarihleri değiştirsekmi 9 ekimde herkes izinde memleketinde falan labilir ve sağlıklı bildirim gelmez tadımız kaçar ne yapsak acaba?? bana bir akıl verin

bence de 13 ekim bir sonraki tartılma olsun. bayram ve haftasonu arası herkes yoğun ve motivasyonsuz olabilir. Ama benim için 9 ekim uygun. Ben her halikarda tartılırım :)
ok canım o zman ilk tartı günümüz 13 Ekim olsun sonrası 22 ekim çarşamba diğeri de 31 ekim cuma günü olsun

6 dan sonra hiç mi bişey yenmiyor yoksa yoğurt diyet bisküvi bir kaç tane yenebilir mi??
Gülüm ben kendim bazen altıdan sonra yemiyorum keşke hep öyle devam etsem
Daha güzel kilolar gider
Çok açıktığımı hissettiğimde badem yiyorum 6 tane
Yeşil çayıma tarçın tozundan serpiştiriyorum tatlı yemiş gibi hissediyorum o zaman
Bazen dört kaşık yoğurttan da yiyebiliriz bişey olmaz bence
Diyet bisküvi hiç yemedim
O yüzden bi fikrim yok
Diğer arkadaşların deneyimlerinden de yararlanalım sizler neler yapıyorsunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…