- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.661
aynen bizde kaynanamla aynı şehirdeyiz hepimiz oraya toplanıyoz
veya anneme gidiyoz gene bizim eve ayak basan olmuyor yanio yüzden hiç uğraşamıcam
okadar umutsuz olma canım bazen diyete tam uysan bile hemen kilo veremiyosun ama sabredip bozmazsan o veremediğin bir iki kilo bakmıssın birden gidiyor sabır sadece sabırEvet. Geldik bana. en çok foto paylaşan, bangır bangır sağlıklı besleniyorum diye motive olan ben bu hafta 1 kg yu geçkin kilo almış görünüyorum. Üstelik dikkat ettiğim halde. Spor yapmadım. Spor yapmamak beni öldürüyor demekki. Spor benim için şart demekki aksi halde yediklerim direk beni şişiriyor. Bir de insülin direnci var bende. Glukofen kullanıyorum. Hiç hiç hiç bir faydası yok
Çok üzgünüm. Dipteyim. Bu sabah 89.4 kg tartıldım. Utanç tablosu. Sadece Cumartesi günü iki dilim turta yedim. Affetmedi demekki.2 dilim turta. Sporsuz şişmanlatıyor beni demekki. 33 yaşımda kilo vericem diye bu denli savaşacağımı hiç bilemezdim.
Güzel haberler sizin olsun kızlar. Birdahaki bahara ben belki daha iyi durumda olurum.
yok canım bir hafta pazartesi diğer hafta perşembe 10 günü buldurmaya çalışıyoruz yoksa bazen değişiklik olmuyor ve hevesimizi kaybediyoruz o yüzden 10 günü bulmasada9 kesin oluyor mesela 29 uydu bu hafta pazartesiydi diğeri 9 Ekim perşembe canım adıda üstünde esnek diyet arkadaşlığı kendimizide çok sıkıp bunaltmadan herşeyin ortayolundan gidiyoruz canımkızlar tartı günü ne zaman oluyor? pazartessi günlerimi?
yok canım bir hafta pazartesi diğer hafta perşembe 10 günü buldurmaya çalışıyoruz yoksa bazen değişiklik olmuyor ve hevesimizi kaybediyoruz o yüzden 10 günü bulmasada9 kesin oluyor mesela 29 uydu bu hafta pazartesiydi diğeri 9 Ekim perşembe canım adıda üstünde esnek diyet arkadaşlığı kendimizide çok sıkıp bunaltmadan herşeyin ortayolundan gidiyoruz canım
evet canım 9 ekim 20 ekim ve 30 ekim günleri bildirimleri aksatmayın olurmu eğer o gün bildiremeyecekseniz bir gün öncede bildirseniz olur yeterki geçmesin yoksa tadımız kaçıyor ok?güzelmiş bazen insan 1 haftada veremıyor kilo hemen arada bozdugunda oluyor mesela canın ogün bişey istiyor yiyorsun bende 2 gündür biraz çikolataya düştüm 200 gram gitmiş yerimde sayıyıyorum 9 ekimde bildirim yapayım inşallah
ok canım o zman ilk tartı günümüz 13 Ekim olsun sonrası 22 ekim çarşamba diğeri de 31 ekim cuma günü olsunbence de 13 ekim bir sonraki tartılma olsun. bayram ve haftasonu arası herkes yoğun ve motivasyonsuz olabilir. Ama benim için 9 ekim uygun. Ben her halikarda tartılırım :)
Tarihleri ben de beğendimok tamam tabloyada işledim şimdi iyi oldu
Bence çok güzel bir yöntembirde hiç 6dan veya 7 den sonra bişey yememeyi deneyen oldumu içinizde ve sizce nasıl bir yöntem??
sence hangisini baz alalım ona göre yazayım hangisini istersenTarihleri ben de beğendim
Benim kilomu yazmışsın ama şimdi yine tartıldım 56.5 çıktı yani bi öyle bi böyle
6 dan sonra hiç mi bişey yenmiyor yoksa yoğurt diyet bisküvi bir kaç tane yenebilir mi??Bence çok güzel bir yöntem
Sabah tartılınca baya fark oluyo hele ki altıdan sonra yenmeyince
Canım böyle kalsınsence hangisini baz alalım ona göre yazayım hangisini istersen
Gülüm ben kendim bazen altıdan sonra yemiyorum keşke hep öyle devam etsem6 dan sonra hiç mi bişey yenmiyor yoksa yoğurt diyet bisküvi bir kaç tane yenebilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?