- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.621
hoşgeldinizzzz aramızaaslm kızlar bende gireyim bu listeye karatay diyeti yapıyorum,başka bir bölümdeydim ama orayı bıraktım beni kimse dikkate almıyordu, bende bıraktım.
hoşbulduk canım tşkkürlerhoşgeldinizzzz aramızaa
aleyna hafta sonu olunca pek kimse olmuyor canım
kolay gelsin canım kaloride yakıyosun ,bi taşla iki kuş misaliBen de temizlik yapiyorum. Yoruldum.
yağmurda halı kurutması zordur,herkes başlamış bayram temizliğine birde ben başlayabilsem 1 hafta kalmış, kızım pek fırsat vermiyor bu ara sürekli kucakta gezme istiyorbugünn çokk fena yağmur yağdı daha dün halı yıkamıştımm
kolay gelsinnnBen de temizlik yapiyorum. Yoruldum.
yağmurda halı kurutması zordur,herkes başlamış bayram temizliğine birde ben başlayabilsem 1 hafta kalmış, kızım pek fırsat vermiyor bu ara sürekli kucakta gezme istiyor
ben bayram temizliği yapmadımyağmurda halı kurutması zordur,herkes başlamış bayram temizliğine birde ben başlayabilsem 1 hafta kalmış, kızım pek fırsat vermiyor bu ara sürekli kucakta gezme istiyor
evet hafta sonu pek giremiyoruz koşuşturmalar kocalarrr uğraş Allah uğraşşşşevet canım kimsecikler yok
aynen bizde kaynanamla aynı şehirdeyiz hepimiz oraya toplanıyozben bayram temizliği yapmadım
saten evde olmuyoruz eşimin köyünde olacağız gelen giden olmuyacak bizee
ben kış temizliği içn yazın halılarımı yıkamamıştım o yüzden yıkıyorum
bayramdan sonrada yavaş yavaş yaparım artık
Burdayım eylemcim ben kolay kolay bırakmam burayı inş
Daha beraber hedefimize ulaştıktan sonra koruma programı uygulayacağız dimi
bende canımm bu bayram ellemicem her sene yapardım şimdi sıcaklara geliyor bayrammaynen bizde kaynanamla aynı şehirdeyiz hepimiz oraya toplanıyoz
veya anneme gidiyoz gene bizim eve ayak basan olmuyor yanio yüzden hiç uğraşamıcam
yok yok canım sakın moralini bozma bunlar gelip geçici şişkinler biraz dikkat edince gene eskiye dönerdin hiç merak etme tatlımmmmmmmeylemcim dün tartıldım aslında 76.4 gelmiştim sabah
ama akşama lahana sarması yaptım 5 tane ekmeksiz yedimm
küçük kızım tutturdu yemem dedikçe 1 halley yedirdiler bana zorlaa
basküle bukadar fazla yansıyacağını düşünmedim hiç bu sabahta 77.2 geldimm
moralim bozuldu ama bugün telafi ederim artıkk
doktorun listesine 76.4 yazmak çok mutlu edecekti benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?