Esnek Diyet Arkadaşlığı

yağmurda halı kurutması zordur,herkes başlamış bayram temizliğine birde ben başlayabilsem 1 hafta kalmış, kızım pek fırsat vermiyor bu ara sürekli kucakta gezme istiyor

canım hoşgeldin sefalar getirdin
kolay gelsin işin çok anlaşılan ah bebişler hiç bir iş yaptırmıyorlarrrrrrrr
bana boyunu kilonu söylede senide ekliyim tabloya

yağmurda halı kurutması zordur,herkes başlamış bayram temizliğine birde ben başlayabilsem 1 hafta kalmış, kızım pek fırsat vermiyor bu ara sürekli kucakta gezme istiyor
ben bayram temizliği yapmadım
saten evde olmuyoruz eşimin köyünde olacağız gelen giden olmuyacak bizee
ben kış temizliği içn yazın halılarımı yıkamamıştım o yüzden yıkıyorum
bayramdan sonrada yavaş yavaş yaparım artık

aynen bizde kaynanamla aynı şehirdeyiz hepimiz oraya toplanıyoz
veya anneme gidiyoz gene bizim eve ayak basan olmuyor yanio yüzden hiç uğraşamıcam

aynen bizde kaynanamla aynı şehirdeyiz hepimiz oraya toplanıyoz
veya anneme gidiyoz gene bizim eve ayak basan olmuyor yanio yüzden hiç uğraşamıcam
bende canımm bu bayram ellemicem her sene yapardım şimdi sıcaklara geliyor bayramm
bayramdan sonra dahada serinler hergün bir oda temizliyerak yapmayı düşünüyorum

eylemcim dün tartıldım aslında 76.4 gelmiştim sabah
ama akşama lahana sarması yaptım 5 tane ekmeksiz yedimm
küçük kızım tutturdu yemem dedikçe 1 halley yedirdiler bana zorlaa
basküle bukadar fazla yansıyacağını düşünmedim hiç bu sabahta 77.2 geldimm
moralim bozuldu ama bugün telafi ederim artıkk
doktorun listesine 76.4 yazmak çok mutlu edecekti benii

yok yok canım sakın moralini bozma bunlar gelip geçici şişkinler biraz dikkat edince gene eskiye dönerdin hiç merak etme tatlımmmmmmm

Evet. Geldik bana. en çok foto paylaşan, bangır bangır sağlıklı besleniyorum diye motive olan ben bu hafta 1 kg yu geçkin kilo almış görünüyorum. Üstelik dikkat ettiğim halde. Spor yapmadım. Spor yapmamak beni öldürüyor demekki. Spor benim için şart demekki aksi halde yediklerim direk beni şişiriyor. Bir de insülin direnci var bende. Glukofen kullanıyorum. Hiç hiç hiç bir faydası yok

Çok üzgünüm. Dipteyim. Bu sabah 89.4 kg tartıldım. Utanç tablosu. Sadece Cumartesi günü iki dilim turta yedim. Affetmedi demekki. 2 dilim turta. Sporsuz şişmanlatıyor beni demekki. 33 yaşımda kilo vericem diye bu denli savaşacağımı hiç bilemezdim.

Güzel haberler sizin olsun kızlar. Birdahaki bahara ben belki daha iyi durumda olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…