Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben 7 den sonra bişey yemiyorum sadece 9 da bir porsiyon meyve yiyorum

Iftara az kaldı çorba salata bir dilim ekmek bir porsiyon etle kendimi frenlemeyi düşünüyorum bakalım başarabilecek miyim

beni de aranıza alır mısınız

tabiiki alırız memnuniyetle yanlız kilonu ve booyunu söyle canım tabloya ekliyim senide

ben eskiden harikaydım her halükarda dikkatli olunca çok güzel kilo veriyordum
günde 2.5-3 litre su içerek akşamlarıda bir iki diyet bisküvi gündüzleri
bir parça çikolata bil yediğim oluyordu ama günde yarım saat sporda
yapıyordum ve birinde 9 birindede 10 kilo verdim ama şimdi bişey yapamıyorum halen moda giremedim
benimde bir akıla ihtiyacım varrrrrrrrr......

boyum 157 cm kilom da 75 canım akşamları 2 diyet bisküviden bişey olmaz diyosan seni dinliyorum ve bugün yiyorum tavsiyen için teşekkürler

Süpermiş eylem eylem sahalara geri dön

selam hatunlar

bugün kilo bildirim günüydü dimi ama ben hiç modda deyilim çünkü dikkat ediyorum ama tam bi diyete giremedim bi düzene sokamadım kendimi bayram geliyorya ondan heralde bayramda çok kaçırırım diye korkuyorum ama dikkat ediyorum almadım hatta biraz vermiş olabilirim yarın sabah tartılıp bildirirm eylemciğim

boyum 157 cm kilom da 75 canım akşamları 2 diyet bisküviden bişey olmaz diyosan seni dinliyorum ve bugün yiyorum tavsiyen için teşekkürler

ok canım yarın işyerinden eklerim seni evdeki laptoptan zor oluyor
benim boyumda 158 ve ben 56lara kadar düştüm hatta 10 sene önce 49 u görmüştüm ama evlenince çocukda doğurunca 65lere çıktım ve 56lara düştüm ama felaket yedim 2 ay ablam geliyor yurt dışından tatiller lokantlar hergün çok ağır yediğim için 3-4 kilo aldım yoksa normal yesem diyette yapmasam almazdım yani neyse hayırlısı tekrar gireyim bakalım bir moda hadi bismillahhhhhhh

bildir canımın içi bugün seslendim yaşammmmm nerelerdesin diyeeeeeee
ok canım yarın sabah bekliyorum kilonu diğer bildirim günüde 13 ekim bayramdan sonra dikkat et ok

şeyma yok başimızda gevşedik iyice tek tek okumadım sayfaları ama ilk sayfaya bakınca şok oldum eylemne yaptın oyle sen 56 olmuştun lütfen kendine gel gevşemeyarından itibaren topige el atıyorum kendimize gelelim bebiş

aynen canımm yaaa aacilllen el atttttttttt
çok gevşedik yaaa evet ya 56larddan yani kendime hiç yakıştıramadımmmmm
hadi gel toparla beniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…