- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.681
Tabiki sen de katıl bize burada motive oluyoruz birbirimize destek olalımbeni de aranıza alır mısınız
Evet direk buraya yazabilirsin sonra eylemsevcan ekler seni deTeşekkürler şimdi kilo bildirimini buraya mı yazıyoruz nereye yazıcam
25 yaşındayım ve 75 kiloyum diyete dün başladım azimle devam ederekten zayıflayacağıma inanıyorumEvet direk buraya yazabilirsin sonra eylemsevcan ekler seni de
Canım bugün menünü paylaşmadın bizlerle , iyi oluyor bizlere de fikir olmuş oluyorbence de 13 ekim bir sonraki tartılma olsun. bayram ve haftasonu arası herkes yoğun ve motivasyonsuz olabilir. Ama benim için 9 ekim uygun. Ben her halikarda tartılırım :)
Hadi kolay gelsin canım25 yaşındayım ve 75 kiloyum diyete dün başladım azimle devam ederekten zayıflayacağıma inanıyorum
İnşaallah canım sağol iyi moral veriyorsun banaHadi kolay gelsin canım
Yeter ki iste herşey olur
Daha yaşın da genç
Ben 7 den sonra bişey yemiyorum sadece 9 da bir porsiyon meyve yiyorumGülüm ben kendim bazen altıdan sonra yemiyorum keşke hep öyle devam etsem
Daha güzel kilolar gider
Çok açıktığımı hissettiğimde badem yiyorum 6 tane
Yeşil çayıma tarçın tozundan serpiştiriyorum tatlı yemiş gibi hissediyorum o zaman
Bazen dört kaşık yoğurttan da yiyebiliriz bişey olmaz bence
Diyet bisküvi hiç yemedim
O yüzden bi fikrim yok
Diğer arkadaşların deneyimlerinden de yararlanalım sizler neler yapıyorsunuz kızlar
beni de aranıza alır mısınız
ben eskiden harikaydım her halükarda dikkatli olunca çok güzel kilo veriyordumGülüm ben kendim bazen altıdan sonra yemiyorum keşke hep öyle devam etsem
Daha güzel kilolar gider
Çok açıktığımı hissettiğimde badem yiyorum 6 tane
Yeşil çayıma tarçın tozundan serpiştiriyorum tatlı yemiş gibi hissediyorum o zaman
Bazen dört kaşık yoğurttan da yiyebiliriz bişey olmaz bence
Diyet bisküvi hiç yemedim
O yüzden bi fikrim yok
Diğer arkadaşların deneyimlerinden de yararlanalım sizler neler yapıyorsunuz kızlar
boyum 157 cm kilom da 75 canım akşamları 2 diyet bisküviden bişey olmaz diyosan seni dinliyorum ve bugün yiyorum tavsiyen için teşekkürlertabiiki alırız memnuniyetle yanlız kilonu ve booyunu söyle canım tabloya ekliyim senide
ben eskiden harikaydım her halükarda dikkatli olunca çok güzel kilo veriyordum
günde 2.5-3 litre su içerek akşamlarıda bir iki diyet bisküvi gündüzleri
bir parça çikolata bil yediğim oluyordu ama günde yarım saat sporda
yapıyordum ve birinde 9 birindede 10 kilo verdim ama şimdi bişey yapamıyorum halen moda giremedim
benimde bir akıla ihtiyacım varrrrrrrrr......
Süpermiş eylem eylem sahalara geri döntabiiki alırız memnuniyetle yanlız kilonu ve booyunu söyle canım tabloya ekliyim senide
yapıyordum ve birinde 9 birindede 10 kilo verdim ama şimdi bişey yapamıyorum halen moda giremedim
boyum 157 cm kilom da 75 canım akşamları 2 diyet bisküviden bişey olmaz diyosan seni dinliyorum ve bugün yiyorum tavsiyen için teşekkürler
bildir canımın içi bugün seslendim yaşammmmm nerelerdesin diyeeeeeeeselam hatunlar
bugün kilo bildirim günüydü dimi ama ben hiç modda deyilim çünkü dikkat ediyorum ama tam bi diyete giremedim bi düzene sokamadım kendimi bayram geliyorya ondan heralde bayramda çok kaçırırım diye korkuyorum ama dikkat ediyorum almadım hatta biraz vermiş olabilirim yarın sabah tartılıp bildirirm eylemciğim
tabiiki alırız memnuniyetle yanlız kilonu ve booyunu söyle canım tabloya ekliyim senide
şeyma yok başimızda gevşedik iyice tek tek okumadım sayfaları ama ilk sayfaya bakınca şok oldum eylemne yaptın oyle sen 56 olmuştun lütfen kendine gel gevşeme yarından itibaren topige el atıyorum kendimize gelelim bebiş
aynen canımm yaaa aacilllen el atttttttttt
çok gevşedik yaaa evet ya 56larddan yani kendime hiç yakıştıramadımmmmm
hadi gel toparla beniiiiiii
yerim kız senin motivasyonunu bu ne biçim motiveeeeeeee.................geliyorummm yarın güne gidip pastaları börekleri lüpletiyimyanlış anlama motivasyon amaçlı diyet öncesi motivasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?