- 16 Aralık 2011
- 303
- 121
- 123
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.961
hoşgeldin beybiiben geldiiiimmmm
herkese selaaaammm
dün akşam 19:30 da yarım domates dolması ve birazcık sade makarna yedim.. saat 21:00 gibi yine atıştırdım ama kaçırmadım bi kaçtane antep fıstığı, bi kaç tane kaju, 1 ceviz yedim..
bu sabah 08:30 bi tane beyaz peynirli tost.. bide 2 bardak çay ( 1'er şeker)
hoşgeldin beybii
sanada selammmmmmmm
çok güzel yemişsin az ve öz
bende kaşarlı tost yedim uno küçük ekmekle yapılmış
o kadar ama aradada bir neskafe içtim
öğlen (12:30): 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kızarmış ekmek
ara (14:30): 1 fincan sade kahve - 1 kuru incir
öpüldünüz şekerler
sende iyiki varsınnn canımmmmmmmsenin menüde gayet güzelmiş.. kalorisi az.. bakalım kim kazanacakgerçi herkes kilo verdiğinde kazanmış olacak ama olsun tatlı bi rekabet işte...
yalnız bugün şunu düşündüm, diyete başlayalı 1 hafta oldu ve burada yazarak inanılmaz motive oluyorum, her akşam; sabah menümü yazacağım dikkatli yemem lazım diyorum ve yarışmayı düşünüyorumgerçekten çok faydalı oldu.. normalde ben akşamları çerez abur cubur mutlaka kaçırırdım ve alışkanlık olmuş mutlaka bişeyler yerdim ama şimdi yemiyorum sadece nefsimi öldürmek için bir kaçtane atıştırıyorum.. az yemenin verdiği huzur-mutlulukta çok ayrı bişey tabi..
iyiki bu topiği açmışsın... iyiki esnek... teşekkürler sana ve buradaki tüm arkadaşlara
nerelerdesiniz yaaaa
yoğsam yiyecekleri kaçırdınızmııı hııııı
nerelerdesiniz yaaaa
yoğsam yiyecekleri kaçırdınızmııı hııııı
Gel bacim Gelİi geceler arkadaslar.ben de araniza katilmak istiyorum.1.70 boyum var ve 70 kiloyum.iki dogum yaptim arka arkaya ve kilolarim kaldi 8 kilo vermek istiyorum ama cesarte ve motiveye ihtiyacim var.ins saglikli bir sekilde kurtuluruz kilolardan.spor yapicam ve esnek bir diyet
Al benden de o kadarevettt lüp lüp yutuyorumvalla ama benim suçum deyil bu kocamın etrafımın suçu herkez çok zayıfladın yeter diyor hatta bi çok komşum uzaktan gelrken tanımıyor yaklaşınca aaaaaaa senmiydin tanıyamadım valla ne kadar zayıflamişsın diyolar eşim yeter artık diyor bana da bir rahatlık geliyo
gevşedim yani
bence biz bu 1.5 kilo iddasını 500 gr düşürelim topiğin haline bakılırsa
aynen canım çok güzel oluyor esnek olunca yok diyetten çıktım temelli bırakayım falan derdik ama şimdi öyle bir durum söz konusu değil çıksakta kaçamak yapsakda hiç farketmiyor aynen devam ediyoruzİi geceler arkadaslar.ben de araniza katilmak istiyorum.1.70 boyum var ve 70 kiloyum.iki dogum yaptim arka arkaya ve kilolarim kaldi 8 kilo vermek istiyorum ama cesarte ve motiveye ihtiyacim var.ins saglikli bir sekilde kurtuluruz kilolardan.spor yapicam ve esnek bir diyet
Mantıklı 500 gr olması bencede 1.5 da neymişevettt lüp lüp yutuyorumvalla ama benim suçum deyil bu kocamın etrafımın suçu herkez çok zayıfladın yeter diyor hatta bi çok komşum uzaktan gelrken tanımıyor yaklaşınca aaaaaaa senmiydin tanıyamadım valla ne kadar zayıflamişsın diyolar eşim yeter artık diyor bana da bir rahatlık geliyo
gevşedim yani
bence biz bu 1.5 kilo iddasını 500 gr düşürelim topiğin haline bakılırsa
Aaaaa ama hiç kimse yokki burada neredesiniz topikcanlar neden kimse bise yazmamiskizlarrr galiba ben spora ara vermem gerek çünkü galiba hamileyim emin değilim evde test yaptım çift çizgi cikti pazartesi kan tahlili yaptircam emin olayım diye bakalım hayırlısı hepinizi öptüm canlar
Ay güldüm vallahafta sonu tipik genelde sessiz olur canım hamilelik gelince bu tipinin başına dikkat hamile bırakır yazmanız lazım çünkü bu topics giren hamile kalıp çıkıyor sende hamile kalırsam hiç şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?