Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben geldiiiimmmm
herkese selaaaammm

dün akşam 19:30 da yarım domates dolması ve birazcık sade makarna yedim.. saat 21:00 gibi yine atıştırdım ama kaçırmadım bi kaçtane antep fıstığı, bi kaç tane kaju, 1 ceviz yedim..
bu sabah 08:30 bi tane beyaz peynirli tost.. bide 2 bardak çay ( 1'er şeker)

hoşgeldin beybii
sanada selammmmmmmm
çok güzel yemişsin az ve öz
bende kaşarlı tost yedim uno küçük ekmekle yapılmış
o kadar ama aradada bir neskafe içtim

hoşgeldin beybii
sanada selammmmmmmm
çok güzel yemişsin az ve öz
bende kaşarlı tost yedim uno küçük ekmekle yapılmış
o kadar ama aradada bir neskafe içtim

senin menüde gayet güzelmiş.. kalorisi az.. bakalım kim kazanacak gerçi herkes kilo verdiğinde kazanmış olacak ama olsun tatlı bi rekabet işte...
yalnız bugün şunu düşündüm, diyete başlayalı 1 hafta oldu ve burada yazarak inanılmaz motive oluyorum, her akşam; sabah menümü yazacağım dikkatli yemem lazım diyorum ve yarışmayı düşünüyorum gerçekten çok faydalı oldu.. normalde ben akşamları çerez abur cubur mutlaka kaçırırdım ve alışkanlık olmuş mutlaka bişeyler yerdim ama şimdi yemiyorum sadece nefsimi öldürmek için bir kaçtane atıştırıyorum.. az yemenin verdiği huzur-mutlulukta çok ayrı bişey tabi..
iyiki bu topiği açmışsın... iyiki esnek... teşekkürler sana ve buradaki tüm arkadaşlara

öğlen (12:30): 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kızarmış ekmek
ara (14:30): 1 fincan sade kahve - 1 kuru incir
öpüldünüz şekerler

sende iyiki varsınnn canımmmmmmm
sağolun varolun sizlerlede topik anlam kazanıp devam ediyor sonnsuz teşekkürlerrrrrrrrr

nerelerdesiniz yaaaa
yoğsam yiyecekleri kaçırdınızmııı hııııı
Hemen de anlarmis
Ben sahsen sucluluk psikolojisiyle yazmiyor olabilir miyim acaba
Regl de oldum. Ama pes ettim hayir. Yürüyüs yaparim az sonra olur biter
Kizlar sizler ne yapiyorsunuz anlatin meraktayim hic bozmadan devam edebilen var mi? Varsa o yigit ciksin meydane

İi geceler arkadaslar.ben de araniza katilmak istiyorum.1.70 boyum var ve 70 kiloyum.iki dogum yaptim arka arkaya ve kilolarim kaldi 8 kilo vermek istiyorum ama cesarte ve motiveye ihtiyacim var.ins saglikli bir sekilde kurtuluruz kilolardan.spor yapicam ve esnek bir diyet

nerelerdesiniz yaaaa
yoğsam yiyecekleri kaçırdınızmııı hııııı

evettt lüp lüp yutuyorum valla ama benim suçum deyil bu kocamın etrafımın suçu herkez çok zayıfladın yeter diyor hatta bi çok komşum uzaktan gelrken tanımıyor yaklaşınca aaaaaaa senmiydin tanıyamadım valla ne kadar zayıflamişsın diyolar eşim yeter artık diyor bana da bir rahatlık geliyo

gevşedim yani

bence biz bu 1.5 kilo iddasını 500 gr düşürelim topiğin haline bakılırsa

Gel bacim Gel
Düse kalka devam ederiz

Al benden de o kadar
Evet ya 500gr a düsürelim
Yoksa sondan birinci olacagim bu gidisle

aynen canım çok güzel oluyor esnek olunca yok diyetten çıktım temelli bırakayım falan derdik ama şimdi öyle bir durum söz konusu değil çıksakta kaçamak yapsakda hiç farketmiyor aynen devam ediyoruz

Mantıklı 500 gr olması bencede 1.5 da neymiş

Selam canlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr ben geldim hemde bomba gibi heh heh heee...
Şimdi yuruyusumu bitirdim bu gün 45 dk yürüdüm 5.5 ta . otuzuncu dk da 12. Seviyeye alıp 1 dk kostum sonra tekrar 5.5 şimdi dinleniyorum sizler naaptiniz ?
Güzel güzel eritelim yaglari hadi canlanalim hareketlenelim hadiiiiiiiiiiiii

Aaaaa ama hiç kimse yokki burada neredesiniz topikcanlar neden kimse bise yazmamis kizlarrr galiba ben spora ara vermem gerek çünkü galiba hamileyim emin değilim evde test yaptım çift çizgi cikti pazartesi kan tahlili yaptircam emin olayım diye bakalım hayırlısı hepinizi öptüm canlar

hafta sonu tipik genelde sessiz olur canım hamilelik gelince bu tipinin başına dikkat hamile bırakır yazmanız lazım çünkü bu topics giren hamile kalıp çıkıyor sende hamile kalırsam hiç şaşırmam

hafta sonu tipik genelde sessiz olur canım hamilelik gelince bu tipinin başına dikkat hamile bırakır yazmanız lazım çünkü bu topics giren hamile kalıp çıkıyor sende hamile kalırsam hiç şaşırmam
Ay güldüm valla ben zaten istiyordum topikteki ugurdan haberim yoktu demek ondan öyle hemencecik oluverdi gerçi yarın kan testi yaptirayim emin olayim biraz muallaktayim şimdi . Neyse yarın hafta sonu bitiyo canlanır umarım biraz burası

iyi akşamlar canlarım tartı günüü oldumu bilmiyorum kaçırmadım inşallah
ben çok yorgunummmmmmmmmm kışlık temizlikle uğraşıyorum
temizlediğim yer geri batıyorr 3 çocuklaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…