- 5 Eylül 2014
- 273
- 211
- 333
- 40
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.921
Vauvv hakikaten cok güzel gidiyorsunmenülerimi paylaşayım
öğlen (12:30)
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet tavuk göğüs ızgara
ara (16:30)
1 elma
1 mandalina
22'sinin 1.si ben olacağım
tabiiki eklerizcanım
boyunu kilonu yaz bugün kilo bildirim günü zaten ekliyim hemen
Eylemcim canım bugün bildirim günüydü evet ama ben netin azizliğine uğradım giremedim özür özür özür lütfen beni affeeeeeeeetttttttttttcanım ben ilk sayfada adımı görmeyince listeye alınana kadar kendime izin verdim ( heh heh heee) 68 kilo 160 boy idi sana ilk yazdığımda şimdi boyum gene aynı da kilom 68.5 oldu ara ara 68.7 de olduğu oldu da 68.5 açlık kilom bi dahaki tarti gününe bir miktar vermiş olurum inşallah çok öptüm canım topigin hareketli geçmesi dilegimle
bir tatil yaptım tam tatil yaptım yedim içtim geldim ve nete giremedim 2 bebiş olunca mümkün olmuyor
bugün işbaşı yağtım iyi oldu yazabiliyorum canlar
hadi gönderin kilolarııııııııııııı
yok canım bayram tatilinden beri giremedim kimseyi ekleyemedim boyunu ve kilonun son durumunu tekrar yaz hemen ekliyim canım
yok yok korkma Allahın izniyle hep buradayım arada izin aldıkça yok oluyom ama artık son iznimide aldım artık yaza kadar bir daha izin alamam yaza kadar kesintisiz burada olacam inşallahhhhhhh
tesekkurler canim aslinda dlkkat etmedim dikkat etseydim 3-4 kilo kesin giderdi neyse hayirlisi gec olsunda guc olmasinsüpersin canım yaa bayram hezmietine rağmen ne güzel vermişsin tebrikler
gelsin halayınnnnnnnnnn
Vauvv hakikaten cok güzel gidiyorsun
Menün süper, galiba bir sürü birinci olacak gibime geliyor herkes iddiali
Ben de bugün iki ekmek arasi yagsiz tost, haslama kabakli yogurt yedim, oglum tostunu bitiremedi yarisi kalmisti o da indi mideme
Alti yemek kasigi ispanak, dört yemek kasigi yogurt pulbiberli, iki kasik da makarna yemis bulunmaktayim
Arada üc yada dört tane kayisi, birazcik da yagsiz tuzsuz fistik
Bol bol su
Aksama da ins yürüyüs yapacagim, yapacagim an yazarim buraya yine
ekledim gülümm anaa kilo almışın beyaaa...Fıstıklar ben yürüyüş yapmaya gidiyorum
Haydi sizde katılın
Eylemcim kilomu listeye ekleyebilirsin canım 56.9 maalesef
ok tabiiki beybi hemen ekliyorummmmmmeylemsevcan selam,
bu sabah tartıldım, aç karınla 57,5 çıkıyorumlisteye eklermisin beni de..
22 sine kadarda 56 olucamm inş.
88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
çok teşekkürler canımçok geçmiş olsun, inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur..
aaa Allah yardımcınız olsun gülümmm çok geçmiş olsunn boşver sen adamcağızla ilgilen çok önemli değil88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
bir sonraki tartılma tarihi ne zaman olucak ?
Beni dünkü tartımı yaz istersen bugün unuttum gene kahvaltida aklima geldi tartılmadığımReinedelamour, karabiber ve love1891 nerelerdesiniz anacımm kilolarınızı bildirmedinizzzzzzzzzz!!...
Allah şifalar versin canım88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
Allah şifalar versin canım yaa88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?