Esnek Diyet Arkadaşlığı

Reinedelamour, karabiber ve love1891 nerelerdesiniz anacımm kilolarınızı bildirmedinizzzzzzzzzz!!...
canım ya kusra bakma çok yoğundum başımı kaşıyacak vaktim yoktu kilo bildirimm tarihine bakmak için,kilom 76 oldum bu arada canım ben çok mutluyumm

ya arkadaşlar benim şu aralar iştahım çok açıldı kendimi tutamıyorum siz ne alemdesiniz ben hiç veremedim yaa

ya arkadaşlar benim şu aralar iştahım çok açıldı kendimi tutamıyorum siz ne alemdesiniz ben hiç veremedim yaa
benimde iştahım açık valla bi gün yiyorum bi gün yemiyorum ama yarın başlarsak 3 gün var en az 500 grm veririz
Aynen benimse iştahım açıldı
Hatta bir kilodan fazla kilo aldım
Regl dönemindeyim ve canım hep tatlı birşeyler istiyo
Ah yaşamcım keşkem yarım kilocuk verebilsem üç gün içinde

Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bu arada yaş kaç

iyi akşamlar canlarım tartı günüü oldumu bilmiyorum kaçırmadım inşallah
ben çok yorgunummmmmmmmmm kışlık temizlikle uğraşıyorum
temizlediğim yer geri batıyorr 3 çocuklaa
13 ekimdi gülüm nerdeyse yeni bildirim geldi,
önemli değil canım sağolsun sen eskilerdensin nasıl olsa torpilli sayılırsın o kadan yazmışlığın var
unutma bildirmeyi canım bekletme bizi

Aynen benimse iştahım açıldı
Hatta bir kilodan fazla kilo aldım
Regl dönemindeyim ve canım hep tatlı birşeyler istiyo
Ah yaşamcım keşkem yarım kilocuk verebilsem üç gün içinde
leslie yapıyorsan canım en azından aldıklarını verirsin ben de bugünden itibaren dikkat edicem zaten

ayyy evet bu topik uğurlu geliyor canımmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsun bebeğim seni tanımakdan memnun olduk herşey gönlünce olsunn
bebeğini doğur gel bebek kilolarını beraber atak
Bakalim ya kan tahlilini yaptırmadan inanamiycam ben :) henüz ilk olduğu için tecrübede yok tabi onun için inanamıyorum hala . Hem hamile olsam da niye gideeyim ayol diyet yapmayınca size gaz vermem kolay olur nede olsa ben yapmayınca rahat rahat size söylerim canlar bende sizi tanımaktan memnunum tatlım gerçekten sıcak ve hos bi topik oldu bura ;D

teşekkürler canım sağolasın
bencede aynen beraber devam edelimmmmm
yok çift çizgiyi gördüysen %90 hamilesindir canım
sadece dış gebelik falan olma ihtimali olsada çok düşük bir ihtimal
kan testini ne zaman yaptıracan bizede yaz mutlaka olur mu??

Yarın kan vereceğim inşallah sonuç çıkınca bildiririm size . Hep beraber devam edecez tabiiki .

Ben geldddiiiiiimmmm
bluefullmoon tebrikler sonuç ne çıktı
kızlaarr ben çok iyi gidiyorum haberiniz olsun hani 22 sinde yarış sonucu açıklanacak ya valla bomba gibiyim 56 ya düşmem lazımdı azıcık minnacık kaldı :)

aleynaak geçen haftanın birncisisin aslında karabiber birinci ama bildirimi zamanında yapmadığı ,için birincilik senin bravooo tebriklerrrrrrrr bende çok geç kaldım aslında aynı gün nazar boncuğu kiminse hemencik takıyordum ama bu sefer bende geç kaldım kusuruma bakma
gelsin halayınnnnnnnnnn

slmlar hanımlar nerelerdesiniz yarın KİLO BİLDİRİM GÜNÜÜÜÜÜÜ
sakın unutmayın saat 3 e kadar bildirin yoksa değerlendirme hakkını kaybedersiniz ona göre
1. bile olsanız nazar boncuğunu alamazsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…