- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.981
canım ya kusra bakma çok yoğundum başımı kaşıyacak vaktim yoktu kilo bildirimm tarihine bakmak için,kilom 76 oldum bu arada canım ben çok mutluyummReinedelamour, karabiber ve love1891 nerelerdesiniz anacımm kilolarınızı bildirmedinizzzzzzzzzz!!...
çokkk geçmiş olsunn şuan durum ne88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
ben takvime not tutmazsam unutuyorum hemen kaydediyorum22 Ekim inşallah
Canim yaa Allah kolaylık versin tez zamanda bitirirsin inşallahiyi akşamlar canlarım tartı günüü oldumu bilmiyorum kaçırmadım inşallah
ben çok yorgunummmmmmmmmm kışlık temizlikle uğraşıyorum
temizlediğim yer geri batıyorr 3 çocuklaa
ya arkadaşlar benim şu aralar iştahım çok açıldı kendimi tutamıyorum siz ne alemdesiniz ben hiç veremedim yaa
ya arkadaşlar benim şu aralar iştahım çok açıldı kendimi tutamıyorum siz ne alemdesiniz ben hiç veremedim yaa
Aynen benimse iştahım açıldıbenimde iştahım açık valla bi gün yiyorum bi gün yemiyorum ama yarın başlarsak 3 gün var en az 500 grm veririz
Ay ne güzel canım ya tebrik ediyorum senicanım ya kusra bakma çok yoğundum başımı kaşıyacak vaktim yoktu kilo bildirimm tarihine bakmak için,kilom 76 oldum bu arada canım ben çok mutluyumm
Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruzAaaaa ama hiç kimse yokki burada neredesiniz topikcanlar neden kimse bise yazmamiskizlarrr galiba ben spora ara vermem gerek çünkü galiba hamileyim emin değilim evde test yaptım çift çizgi cikti pazartesi kan tahlili yaptircam emin olayım diye bakalım hayırlısı hepinizi öptüm canlar
Sağol canım yaş 24Hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bu arada yaş kaç
13 ekimdi gülüm nerdeyse yeni bildirim geldi,iyi akşamlar canlarım tartı günüü oldumu bilmiyorum kaçırmadım inşallah
ben çok yorgunummmmmmmmmm kışlık temizlikle uğraşıyorum
temizlediğim yer geri batıyorr 3 çocuklaa
ayyy evet bu topik uğurlu geliyor canımmmmmmmmSağol canım yaş 24
inş bugün biraz pilates biraz leslie yapıcam bugün yemicem diyet listesinden hariç veririz 500 grbenimde iştahım açık valla bi gün yiyorum bi gün yemiyorum ama yarın başlarsak 3 gün var en az 500 grm veririz
leslie yapıyorsan canım en azından aldıklarını verirsin ben de bugünden itibaren dikkat edicem zatenAynen benimse iştahım açıldı
Hatta bir kilodan fazla kilo aldım
Regl dönemindeyim ve canım hep tatlı birşeyler istiyo
Ah yaşamcım keşkem yarım kilocuk verebilsem üç gün içinde
Bakalim ya kan tahlilini yaptırmadan inanamiycam ben :) henüz ilk olduğu için tecrübede yok tabi onun için inanamıyorum hala . Hem hamile olsam da niye gideeyim ayol diyet yapmayınca size gaz vermem kolay olur nede olsa ben yapmayınca rahat rahat size söylerim canlarayyy evet bu topik uğurlu geliyor canımmmmmmmm
hayırlı uğurlu olsun bebeğim seni tanımakdan memnun olduk herşey gönlünce olsunn
bebeğini doğur gel bebek kilolarını beraber atak
teşekkürler canım sağolasınBakalim ya kan tahlilini yaptırmadan inanamiycam ben :) henüz ilk olduğu için tecrübede yok tabi onun için inanamıyorum hala . Hem hamile olsam da niye gideeyim ayol diyet yapmayınca size gaz vermem kolay olur nede olsa ben yapmayınca rahat rahat size söylerim canlarbende sizi tanımaktan memnunum tatlım gerçekten sıcak ve hos bi topik oldu bura ;D
Yarın kan vereceğim inşallah sonuç çıkınca bildiririm size . Hep beraber devam edecez tabiiki .teşekkürler canım sağolasın
bencede aynen beraber devam edelimmmmm
yok çift çizgiyi gördüysen %90 hamilesindir canım
sadece dış gebelik falan olma ihtimali olsada çok düşük bir ihtimal
kan testini ne zaman yaptıracan bizede yaz mutlaka olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?