- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #4.941
sürekli başı dönüyor. kusuyor. Vertigodan şüpheleniyorlar. 36 saattir adam yarı baygın yatıyor. hala teşhis konulamadı... emar tomografi çekip duruyorlar.
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmekten tost
ara
kahve cezerye
ikindi
2 kaşık yeşil fasulye
1 kaşık pilav
2 köfte
akşam
3 kaşık makarna
1 elma
1 cezerye
normalde akşamkiler yemiyecektim ama duysal değişimler yaşadım ekstradan oldu
bu sabah da
yarım dilim ekmek
1 yumurta
2 zeytin
1 çay kaşığı çilek rweli
süpersin beybiiiii
sakın akşamı yememezlik yapma akşam yemeyince metabolizma duruyormuz çok az yiyincede duruyormuş o yüzden normal şekilde ne fazla nede az olacak şekilde yemeye özen gösterin diyor canım az önce okudum
süpersin beybiiiii
sakın akşamı yememezlik yapma akşam yemeyince metabolizma duruyormuz çok az yiyincede duruyormuş o yüzden normal şekilde ne fazla nede az olacak şekilde yemeye özen gösterin diyor canım az önce okudum
17:00 den sonra yemeyin diyo yaa nasıl olcak
çok güzel olur ben 16:00 _17:00 de yemek işini bitiriyordum akşam meyve cay kahve çok az çerez felan yiyodum yine oyle yapıyorum kilolar şıkır şıkır gitti valla
kimisi saat 19 dan sonra kesmiş onlarda kilo vermiş ama 18 den 17 den sonra kesmek daha hızlı kilo verdiriyor bu yüzden yani şart değil illaki 17 olması17:00 den sonra yemeyin diyo yaa nasıl olcak
hayırdır canım ne oldu kocişlemi bozuştun???offfff offfffff bugün çok melankoliğim
kimisi saat 19 dan sonra kesmiş onlarda kilo vermiş ama 18 den 17 den sonra kesmek daha hızlı kilo verdiriyor bu yüzden yani şart değil illaki 17 olması
Ya hiç sorma aldımekledim gülümm anaa kilo almışın beyaaa...
Çok geçmiş olsun canım ya Rabbim şifa versin88,6 kg tartıldım dün sabah kızlar. Zor zamanlar geçiriyoruz. Kayınpederim rahatsız ve bir dağ evinde baygın halde bulduk. Şu an yoğun bakımda. En kısa zamanda yeniden yazacağım.
hayırdır canım ne oldu kocişlemi bozuştun???
bundan sonra daha dikkatli olucam artık yazdın mı ilk sayfaya kilomu canımdün bir toplantı yemeği vardı çokda yemememe rağgmen sabah 59.7 çıktım
yemicez kardeşim işte
yiyince kesinlikle olmuyorrrrrrrrrrrr!!!...
kaç gündür ne güzel 59.4 leri görmüştümmm hatta bu sabah dahada az çıkmayı bekliyordum
ama olan olduuuuuu çok dikkat etmem gerek artıkkkk
yarışmayı kaybetmemem içinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?