Esnek Diyet Arkadaşlığı

ühü ühü ben yine geç kaldım
geç bildirim yapıyorum sabahtan beri eşim bilgisayardan çıksında gireyim bildireyim dedim oda çıkmayınca unuttum şimdi aklıma geldii sabah tartıldım uykudan kalkınca kahvaltı hazırlamaya geçince eşim bilgisayarda okeye başladı ha bitsin çıkar diye düşündükçe unuttum
eylem beni affet canım kilom sabit kızlar haftaya doktorda randevum var canlarım
bundan sonra daha düzenli ve sık sık gireceğim

ok beybi bundan sonra hata kabul etmiyoommmmmmmmmmm
şaka şaka gel bundansonra daha sık gir hatada kabulederizzzzzzzz
ok kiloda demek dir değişiklik yok o zaman 31 ekime seni bekliyoruz son haddinde iyi bir performanslaaaaaaa

slmlarrrrrrrrr günaydınlllarrrrrrrrrrrrr
umarım herşey yolundadır gönlünüzcedirrrrrrrrrrrr

kızlar bazılarınıza bugün bildirin demiştim ne oldu bu saat oldu halen yoksunuz ortadaaaa
aaaaaaa olmazkine böyleeeee nazar boncuğunu bilem takamadım birinciyeeeeehadi bugün akşama kadar bildirin yoğsam yarın sabah artık birinciyi belirleyip takacam boncuğunu kaybedersiniz şansınızı ona göre

Son düzenleme:
ok beybi bundan sonra hata kabul etmiyoommmmmmmmmmm
şaka şaka gel bundansonra daha sık gir hatada kabulederizzzzzzzz
ok kiloda demek dir değişiklik yok o zaman 31 ekime seni bekliyoruz son haddinde iyi bir performanslaaaaaaa
oyy bir tanem çok teşekkürlerr
regl haftasındayız canım bugün olmuşum çok şişkinlik varr patlicam nerdeyse

Kendi kendime söz veriyorum artık daha düzenli olacağım ben diyetimi ve sporumu yaptığım gün çok mutluyum
yoksa psikolojim bozuluyorr
bu hafta okadar yoğun haftadan geçtim ki kışlık temizlikk bitti derken eşim çok kötü grıbe yakalandı 3 gündür hadtaydı bugun işe başladı
onunlada ilgilenince bilgisayara girmeye vakitte kalmadı yeme düzenimde bozuldu
ilk iş kendime eşofman takımı almalıyım eşofmanımın rengi kötü olmuş

a a yazabıldm sukur eylemsevcan kusura bakma canım telefonun acızlığıne ugradm
ok osun artık nöörek olan oldu
yarın sabah nazar boncuğu kimin belli olaacak
ama kimsede 1,5 kilo vermiş gibi gözükmüyor
bu hafta tam bir fiyaskoydu
ama 31 Ekime de böyle olursaaaaaa
sizi peşinizden Rusyaya kadar kovalıcammmmmmmm
şimdi diceksiniz aman sanki sen çok kilo verdin
evet bende veremedim ama
en azından moda girdim
3 gündür 1000 kaloriyi geçmemeye gayret ediyorum 31 Ekimde bakın görün ne olacak
çok umutluyummmmmmmmm hadin sizleride bekliyorum
en azından moda girin be ya....

bende şimdi tabloya baktımda tam tersi kilo almış bi çoğumuz

benim kilo verememim sebebi psikolojimle alakalı bu aralar çok mutsuz ,durgun,içime kapalı,herşeye karşı isteksiz çok kötüyüm hayır yani bi nedenide yok tam bir melankoli her akşam yarın düzelicem inşallah yeni bir gün olacak diyorum öğle saatlrine yine aynı depresif duygular rabbimden ruhuma şifa istiyorum normale dönmek istiyorum rabbim

bu hafta hepımız dokulmusuz nerdeyse.ınsan bazen sebep yokken bıle ruhu daralabılıyor benımde genelde adet donemıne yakın olur canım ve insan bu donemde kendını yemege verıyor rabbım sıfa versın canım

ah canım benimm nazarmı değdi kız sana ne güzeldik
eski günlerde şeymayla beraber gır gır şamata çok mutluyduk
Rabbim acil şifalar versin gülümmmmmmmm

rusyamı dedin erkekk olsaydık kesin kilo vermeyip kovala derdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…