Esnek Diyet Arkadaşlığı

bende öyle ya dokunsan ağlarım ,diyetimi bile güzel yapmayınca, doktora gideceğim gün yaklaştıkça ondan utanacakmışım gibii geliyor aslında kilo verdim bu aralar offff
neyse bugün iyiyimm

sabah:
2 dilim uno denge light ekmek kibrit kutusu yarısı kadar peynir 3 zeytin
öğle:çeyrek ekmek sucuklu yumurta az miktarda ve lor peynir
2 çay birer kesme şekerli

selamlar canlarrrrrr
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
31ine hazırlıklar başladımı bende tam gaz gidiyorrrrr ona göreee
1. olmaya uğraşıyom bu seferrrrrrrrr

günaydın kızlar kimsecikler yok bu aralar burda nerelerdesiniz*? hadi diyetimize sıkıca sarılalım verelim bu fazlalıkları boşuna üstümüzde taşımayalım kendimize özgüvenimiz gelsin ben bugunden itibaren yediklerime çok dikkat edicem cıs yemek yasak

kahvaltıda yedıklerım

bikaç parça kızarmış et
peynir
zeytin
salatalık-domates
yerfıstıgı
ve çayyyyyyy

canlandıralım topiğimizi kızlar ölü bir topik olmasın herkes paylaşsın yediklerini birbirimizi uyaralım yanlışlarımızı söyleyelim hadi bakalım kendimize iyi gelen yöntemleri paylaşalım

dün biraz dukan diyetini araştırdım bana hiç cazip gelmedi ben alışmışım karatay diyetine en azından insan kendini çok fazla diyet modunda hissetmiyor çünkü önüne bir sürü çeşit sunutyor bu diyet, karataya devam kızlar hem sağlıklı hem güzel hemde etkili gerçekten uyarsan çok güzel kilo veriyorsunuz,geçen sene eşimle birlikte 2 ay yapmıştım arada kaçamaklarımda oldu benım toplamda 6 kilo vermiştim,eşim hiç kaçamaksız yapmıştı 10 kilo vermişti,ama ikimizde bıraktık tam uyamadık diyete ama bugunden itibaren ikimizde başladık insan eşiyle birlikte yapınca daha da uyuyor diyete

aynen aleynacım ben bugün çok dikkat ettim
yarından itibaren yazalım yediklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…