- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.041
bende öyle ya dokunsan ağlarım ,diyetimi bile güzel yapmayınca, doktora gideceğim gün yaklaştıkça ondan utanacakmışım gibii geliyor aslında kilo verdim bu aralar offffbende şimdi tabloya baktımda tam tersi kilo almış bi çoğumuz
benim kilo verememim sebebi psikolojimle alakalı bu aralar çok mutsuz ,durgun,içime kapalı,herşeye karşı isteksiz çok kötüyüm hayır yani bi nedenide yok tam bir melankoli her akşam yarın düzelicem inşallah yeni bir gün olacak diyorum öğle saatlrine yine aynı depresif duygular rabbimden ruhuma şifa istiyorum normale dönmek istiyorum rabbim
he he he seni gidi seniiiiiiii.....rusyamı dedin erkekk olsaydık kesin kilo vermeyip kovala derdik
evet bak b ende adetim şuan ve o moddayımbu hafta hepımız dokulmusuz nerdeyse.ınsan bazen sebep yokken bıle ruhu daralabılıyor benımde genelde adet donemıne yakın olur canım ve insan bu donemde kendını yemege verıyor rabbım sıfa versın canım
ayy çoookk mutlu oldummmNeclatcımmmmmm 1.. sin tebrikllerrrrrrrrrrrrrrrr
nazar boncuğunu kaptınnnnnnnnn
ayy çoookk mutlu oldummmteşekkürler
Tebrıkler canımNeclatcımmmmmm 1.. sin tebrikllerrrrrrrrrrrrrrrr
Bende oncesındeym ondan ne bulursam yıyormevet bak b ende adetim şuan ve o moddayım
a.s canım iyiyiz çok şükür inşallah canımselamlar canlarrrrrr
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
31ine hazırlıklar başladımı bende tam gaz gidiyorrrrr ona göreee
1. olmaya uğraşıyom bu seferrrrrrrrr
ben bu kadar az yesem ölürüm heralde canım nasıl dayanıyorsun bravo doğrususabah:
2 dilim uno denge light ekmek kibrit kutusu yarısı kadar peynir 3 zeytin
öğle:çeyrek ekmek sucuklu yumurta az miktarda ve lor peynir
2 çay birer kesme şekerli
tebrikler canımNeclatcımmmmmm 1.. sin tebrikllerrrrrrrrrrrrrrrr
bizim türk erkekleri bayılıyorrr ya o yüzden dedimhe he he seni gidi seniiiiiiii.....
aynen aleynacım ben bugün çok dikkat ettimgünaydın kızlar kimsecikler yok bu aralar burda nerelerdesiniz*? hadi diyetimize sıkıca sarılalım verelim bu fazlalıkları boşuna üstümüzde taşımayalım kendimize özgüvenimiz gelsin ben bugunden itibarenyediklerime çok dikkat edicem cıs yemek yasak
kahvaltıda yedıklerım
bikaç parça kızarmış et
peynir
zeytin
salatalık-domates
yerfıstıgı
ve çayyyyyyy
aleyna bende bir ara isveç dyetine takmıştım aslında kilo verdim ozamanlar çok zor ama
diyetinde başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?