- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.101
beybi kilo alımı olduğu için kilo almış diye bir ibare koydum bundan sonra böyle yapacam kilo alanları daha belirgin deşifre edecem kendimize gelek diye alınma yani erkezi yapacam için rahat olsunGuneydinlar kilomu yazayim 76.4 geldi
Bravo bebeğimmmmm süpersinnn yaaa biz beceremedik bu seferGünaydın canlar
Kilomu bildireyim 72.9 olmuşum
sağol tatlım inşallah siz de verirsinizBravo bebeğimmmmm süpersinnn yaaa biz beceremedik bu sefer
inşallah kasım ayına iddali girecem artık gelsin halayınnnnnnnn
ben kahvaltıyı böyle yesemResim yuklemeyi basarabildim sonunda kahvaltimi koydum ekmeksiz yedim.Bu hafta 400 gr geldi ama pasta yedim hemen farketti
Haberleri izledikce psikolojim bozulacak ALLAHIM sen polisimizi ve askerimizi koru hainlerin belasini ver.
bencede biraz az olmuş sanki canım kahvaltın ekmek yemediğin için peynir ve birmiktar kuruyemiş eklersen eğer daha doyurucu olurben kahvaltıyı böyle yesem
öğleye bir dolu mantı veya pizza yerim ancak dengeltir he he
Evet canım ya giremiyorum bu aralariyiyiz beybi ama girmiyorsunuz durgunlaşıyoruz
Eh işte dünya telaşıa.s canım nerelerdesin*
olsun yaaa yapma öyle canım yaa bende dikkat edemiyorum bak ama her zaman yazmaya ilgilenmeye devam ediyorum çünkü dikkat edeceğimiz günlerde gelecek o yüzden motivemizi kaçırmamak için hep gir ve yaz lütfennnnnnnnnEh işte dünya telaşı
Biraz da Diyetime dikkat etmediği için yazmak da içimden gelmiyor yüzüm olmuyo yani
Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?