Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eh işte dünya telaşı
Biraz da Diyetime dikkat etmediği için yazmak da içimden gelmiyor yüzüm olmuyo yani
Hayırlısı

herkeste bir koşturmaca canım, napcan Allah sağlık versin olduğu kadar canım ,illaki hepimizin kaçamakları oluyor zaten sıkı bir diyette değiliz esnek bizim diyetimiz yavaş yavaş veririz acelemiz yok

bencede herkes yazsın topiğimizi canlı tutalım burda sohbet bile güzel

Bencede muhabbetimiz bile yetiyor yaaa çok rica ediyorummmm
lütfen topikten ayrılmayın ki iyice tadımız kaçmasın
ve diyet konsantremiz temelli bozulmasın bende bu ay neredeyse
hiç veremedim ama yılmadan bıkmadan umutla aynen devam ediyorummmm
ne olur yalnız bırakmayın beniiiiiiii

beybi kilo alımı olduğu için kilo almış diye bir ibare koydum bundan sonra böyle yapacam kilo alanları daha belirgin deşifre edecem kendimize gelek diye alınma yani erkezi yapacam için rahat olsun
Yok alinmadim canim cok iyi yaptin bak bugun resminide cektim doktora 79 bucukla baslamistim azda olsa verdim daha dikkat etseydim iyi olacakti

Bravo bebeğimmmmm süpersinnn yaaa biz beceremedik bu sefer
inşallah kasım ayına iddali girecem artık gelsin halayınnnnnnnn
Kizlar hadi busefer basaralim
Eh işte dünya telaşı
Biraz da Diyetime dikkat etmediği için yazmak da içimden gelmiyor yüzüm olmuyo yani
Hayırlısı
Hic canini sikma canim bazen bizdede aynisi oluyor ama gel bundan sonra edelim birakmak yok

Bravo bebeğimmmmm süpersinnn yaaa biz beceremedik bu sefer
inşallah kasım ayına iddali girecem artık gelsin halayınnnnnnnn
Kizlar hadi busefer basaralim
1. mizzz love1891
tebriklerrrrrrrrr
gelsin halayınnnnnnnnnnn

Oooo tebrik ederimmmm bidahakine benim birinci
bencede herkes yazsın topiğimizi canlı tutalım burda sohbet bile güzel
Evet canim
Bursyi seviyorum kopamiyorum burdan ben

Bugun 7 gibi uyandim kahvaltimi yapmak icin, yaptim simdi bir dilim ekmekle yanina domates peynir salatalik aldim.Ekmegimin uzerine 1 cay kasigi domates salcasi surdum
Diyetimde gunduz hersey cok guzel sadece aksamlari ne oluyorsa az kaciyor

Mesela makarnayi 1 su bardagi olcer yerim ama o gece 2 su bardagi yedi bunu n gibi.Oyle cok buyuk kacamak yapmiyorum ama 400 gr geldi birde 2 dilim buskuvili pasta

Neyse simdi motivasyanum daha guzel oldu benimm

yaa canım motivasyon çok önemli seni tebrik ederim motivasyona girebilmekde bir başarı bak ben aylar oldu başaramadım ama şimdi bende girdim ve kasım dan çok umutluyumm en az 2 kilo verecem kasım sonuna kadar inş.

slm hatunlar
eylemciğim benim kilom 100 gr aşşa 100 gr yukarı aynı yerxde sayıyorum 64.2 felanım öyle yaz tatlım

hedefime 4 kilo kalmışken neden böyle tembellik yapıyorum bilmiyorum bana yeni bir gaz lazım bi yandanda kilomu koruyorum ona seviniyorum ama bu beni tatmin etmiyor yeni bir dürtü lazım bana

slm kızlar yine buralar çok sessiz nerdesiniz? anlaşılan herkes kaçamak yapıtyor oyüzden kimse yazmıyor aslında kaçamağın en büyüğünü ben yapıyorum 2 gündür ne bulursam yiyorum can sıkıntısından galiba eşim bir hafta tyok çocuklarla ben evdeyiz oyüzden hayırlısı bakalım

hedefime 4 kilo kalmışken neden böyle tembellik yapıyorum bilmiyorum bana yeni bir gaz lazım bi yandanda kilomu koruyorum ona seviniyorum ama bu beni tatmin etmiyor yeni bir dürtü lazım bana
al sana gaz tabloya yerinde sayıyor diye işledim gör gününü!...
dahada moda girmezssen herkesin senin hakkındaki fikirleri değişecek
o azimli kızdannn bu hale
bilemiyorum yani bu durum hiç hoş değil acilen kendine gelmen lazım
benden uyarması....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…