- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.121
teşekkürler canımtebrikleerr
Eh işte dünya telaşı
Biraz da Diyetime dikkat etmediği için yazmak da içimden gelmiyor yüzüm olmuyo yani
Hayırlısı
teşekkürler canım
bencede herkes yazsın topiğimizi canlı tutalım burda sohbet bile güzelolsun yaaa yapma öyle canım yaa bende dikkat edemiyorum bak ama her zaman yazmaya ilgilenmeye devam ediyorum çünkü dikkat edeceğimiz günlerde gelecek o yüzden motivemizi kaçırmamak için hep gir ve yaz lütfennnnnnnnn
Aynen canim Allah belalarini versin , kendilerine birssey yapan yok ayni kuduruk ko.p.k gibilergüzel ülkemizi ne hale getirdiler Allah bin bir türlü belalarını versin
Yok alinmadim canim cok iyi yaptin bak bugun resminide cektim doktora 79 bucukla baslamistim azda olsa verdim daha dikkat etseydim iyi olacaktibeybi kilo alımı olduğu için kilo almış diye bir ibare koydum bundan sonra böyle yapacam kilo alanları daha belirgin deşifre edecem kendimize gelek diye alınma yani erkezi yapacam için rahat olsun
Kizlar hadi busefer basaralimBravo bebeğimmmmm süpersinnn yaaa biz beceremedik bu sefer
inşallah kasım ayına iddali girecem artık gelsin halayınnnnnnnn
Kizlar hadi busefer basaralimBravo bebeğimmmmm süpersinnn yaaa biz beceremedik bu sefer
Hic canini sikma canim bazen bizdede aynisi oluyor ama gel bundan sonra edelim birakmak yokEh işte dünya telaşı
Biraz da Diyetime dikkat etmediği için yazmak da içimden gelmiyor yüzüm olmuyo yani
Hayırlısı
Oooo tebrik ederimmmm bidahakine benim birinci1. mizzz love1891
tebriklerrrrrrrrr
gelsin halayınnnnnnnnnnn
Oooo tebrik ederimmmm bidahakine benim birinci1. mizzz love1891
tebriklerrrrrrrrr
gelsin halayınnnnnnnnnnn
Evet canimbencede herkes yazsın topiğimizi canlı tutalım burda sohbet bile güzel
al sana gaz tabloya yerinde sayıyor diye işledim gör gününü!...hedefime 4 kilo kalmışken neden böyle tembellik yapıyorum bilmiyorum bana yeni bir gaz lazım bi yandanda kilomu koruyorum ona seviniyorum ama bu beni tatmin etmiyor yeni bir dürtü lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?