- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.141
evet haklısın canım ama acilen moda girrrslm kızlar yine buralar çok sessiz nerdesiniz? anlaşılan herkes kaçamak yapıtyor oyüzden kimse yazmıyor aslında kaçamağın en büyüğünü ben yapıyorum 2 gündür ne bulursam yiyorum can sıkıntısından galiba eşim bir hafta tyok çocuklarla ben evdeyiz oyüzden hayırlısı bakalım
kopma zaten bebeğimmmKizlar hadi busefer basaralim
Oooo tebrik ederimmmm bidahakine benim birinci
Evet canim
Bursyi seviyorum kopamiyorum burdan ben
Love1891 Tebrikler1. mizzz love1891
tebriklerrrrrrrrr
gelsin halayınnnnnnnnnnn
Ya biz seni yalnız birakirmiyiz hiç :) kesinlikle katiliyorum yazismaliyiz ki motivasyonumuz artsın hirslanalim.Bencede muhabbetimiz bile yetiyor yaaa çok rica ediyorummmm
lütfen topikten ayrılmayın ki iyice tadımız kaçmasın
ve diyet konsantremiz temelli bozulmasın bende bu ay neredeyse
hiç veremedim ama yılmadan bıkmadan umutla aynen devam ediyorummmm
ne olur yalnız bırakmayın beniiiiiiii
inanın bana o sayede tekrar hırslanabiliyoruz yoksa tamamen unutacaz gidecek bitecek sonra olacaz 150 kilo yani başka yolu yok bunun insan rahatlığa çok çabuk alışıyor ve çok güzel oluyor buda insanı hiç rahatsız etmiyor o yüzden yani beynimizi acil kontrol altına almamız lazımmmmmmmYa biz seni yalnız birakirmiyiz hiç :) kesinlikle katiliyorum yazismaliyiz ki motivasyonumuz artsın hirslanalim.
al sana gaz tabloya yerinde sayıyor diye işledim gör gününü!...
dahada moda girmezssen herkesin senin hakkındaki fikirleri değişecek
o azimli kızdannn bu hale
bilemiyorum yani bu durum hiç hoş değil acilen kendine gelmen lazım
benden uyarması....
yok ben çeşitli yiyom gülümSelam kızlar nasılsınız her gün aynı kahvaltıyı yemek canımı sıkıyor hatta rüyalarımda reçeller görmeye başladım o kadar yani sadece zeytin peynir yiyorum kahvaltıda bi de maydanoz bu size de oluyo mu
ben bu sefer iddalıyım 1.liğe oynuyorum
hadi bakalım varsa beni alt edebilecek bir babayiğit bekliyorummmmmm
hayde breeeee....
Selam kızlar nasılsınız her gün aynı kahvaltıyı yemek canımı sıkıyor hatta rüyalarımda reçeller görmeye başladım o kadar yani sadece zeytin peynir yiyorum kahvaltıda bi de maydanoz bu size de oluyo mu
hafta sonu sessiz oluyorr canım burası o yüzdendir eşler kocalar evde birde misafir geliyorslm kızlar yine buralar çok sessiz nerdesiniz? anlaşılan herkes kaçamak yapıtyor oyüzden kimse yazmıyor aslında kaçamağın en büyüğünü ben yapıyorum 2 gündür ne bulursam yiyorum can sıkıntısından galiba eşim bir hafta tyok çocuklarla ben evdeyiz oyüzden hayırlısı bakalım
öhö öhöö ben varımben bu sefer iddalıyım 1.liğe oynuyorum
hadi bakalım varsa beni alt edebilecek bir babayiğit bekliyorummmmmm
hayde breeeee....
tamam canım takvimime not alırsam unutmuyorum11 Kasım büyük günnn!....
saat 3 e kadar bildirin veya 3 e yetşmicekse 1 gün önce bildirin
yoksa değerlendirmeyi yapıp 1. nin nazar boncuğunun takacam
o birincide büyük ihtimalle ben olacağıma göre beklemek istemiyorum ona göre hanımlar
ha canım benim kıyamam bende sizleri sıkmaktan çok korkuyorummkopma zaten bebeğimmm
kopmayınki bizde devam edebilelimmm
sağolun varolunnnnn
sizler sayesinde bugün bu durumdayız
Allah razı olsunnnnnn
sankim benim kapacağım 1. liğime göz koymuş gibisin!...Akşama menüyü yazacağım canlar birde yürüyüşte yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?