Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet haklısın canım ama acilen moda girrr
titre ve kendine gellllllllll....

ben bu sefer iddalıyım 1.liğe oynuyorum
hadi bakalım varsa beni alt edebilecek bir babayiğit bekliyorummmmmm
hayde breeeee....

11 Kasım büyük günnn!....
saat 3 e kadar bildirin veya 3 e yetşmicekse 1 gün önce bildirin
yoksa değerlendirmeyi yapıp 1. nin nazar boncuğunun takacam
o birincide büyük ihtimalle ben olacağıma göre beklemek istemiyorum ona göre hanımlar

Ya biz seni yalnız birakirmiyiz hiç :) kesinlikle katiliyorum yazismaliyiz ki motivasyonumuz artsın hirslanalim.

Ya biz seni yalnız birakirmiyiz hiç :) kesinlikle katiliyorum yazismaliyiz ki motivasyonumuz artsın hirslanalim.
inanın bana o sayede tekrar hırslanabiliyoruz yoksa tamamen unutacaz gidecek bitecek sonra olacaz 150 kilo yani başka yolu yok bunun insan rahatlığa çok çabuk alışıyor ve çok güzel oluyor buda insanı hiç rahatsız etmiyor o yüzden yani beynimizi acil kontrol altına almamız lazımmmmmmm
boşladıkmı bir daha moda girmek hem çok zor oluyor hemde işkence gibi geliyor ramazn-ı şerifin girmesiyle bir boşladım halen yerimde sayıyorum bu hiç güzel değil
halbuki Ramazana kadarda 9-10 kilo verebillmiştim bir daha öyle hata yapmıcam inşallah hiç bırkmıcam yoksa olmuyor

Tabloyu görünce bayıldım zaten baya güldüm doğru diyosun acilen kendime gelmem lazım

Selam kızlar nasılsınız her gün aynı kahvaltıyı yemek canımı sıkıyor hatta rüyalarımda reçeller görmeye başladım o kadar yani sadece zeytin peynir yiyorum kahvaltıda bi de maydanoz bu size de oluyo mu

yok ben çeşitli yiyom gülüm
bazen kepek ekmeğine tost yapıyom bazen sandoviç
bazen peynir zeytin bazen yağda yumurta veya
haşlama o zaman vücudum hiç sıkılmıyor
çok severek yiyorum dahada olmadı simit poğaça alıyorum çok nadir olsada
ama çeşitlendiriyorum yani çok zaman o yüzden çok severek kahvaltı yapıyorum hergün akşam yemekleride aynı şekilde

çeşitlendir canım kahvaltını bigün yağda yap,birgün haşlama tyumurta,arada sosis,salam,sucuk ye fındık fıstık ye arada reçelde ye kendini bukadar sıkarsan diyettende soğursun bence

Slmlar canlarrrrrrrr
kahvaltıda reçelde yyiyn bir tatlı kaşığı hiç bişey olmaz ender saraç tı galiba oda veriyor kahvaltıda o kadan kendini sıkma bebeğimmmmmmmmmm gözün hiç bişeyde kalmasın ben herşeyden tadımlık yiyorummmmmm

günaydın canlarrrr

dün yediklerim
sabah
yarım sandüviç ekmeğinde tost

ara
latte
çeyrek nar

akşam
1 dilim patatesli börek
birazda patatesli içten yedim

bu sabah
avuç içi kadar pide
4 zeytin
beyaz peynir
1 er çay kaşığı tereyağ reçel

hafta sonu sessiz oluyorr canım burası o yüzdendir eşler kocalar evde birde misafir geliyor
ben kaçamak fazla yapmadım

tamam canım takvimime not alırsam unutmuyorum

kopma zaten bebeğimmm
kopmayınki bizde devam edebilelimmm
sağolun varolunnnnn
sizler sayesinde bugün bu durumdayız
Allah razı olsunnnnnn
ha canım benim kıyamam bende sizleri sıkmaktan çok korkuyorumm
kilo veremediğim için çok üzgünüm
şimdiye çok vermem lazımdı
inan dün kendime eşofman takımını aldımki dışarı çıkıp yürüyüş yapayıom eskimişti dışarı çıkmak istemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…