Esnek Diyet Arkadaşlığı

canım belkide gün boyu vucüt için çok gerekli gıdalar yemiyoruz sanırım bu yüzden akşam kan şekeri kendi belli ediyor bize olmadık şeyler yediriyor akşamın köründe sarelle kutusunu alıp kaşıklıyorum çünkü bi doktor öyle söylemişti

haa evet doğrudur çok mantıklı o zaman gündüz biraz daha iyi beslenmemiz lazım

slm canım senle benden başka kimseler yok buralarda kimseler uğramaz oldu gelin kızlar ya bizde kaçamak yapıyoruz ama yinede yazıyoruz sizlerde bence giriyosunuz ama bakıp çıkıyosunuz
bende yapıyorum kaçamak ama her zaman yazmaya devam ediyorummmmmm
kaçamaklı zamanlardada uğramak ve yazmak dileğiyleeeeee
erkesler gelsinnn erkeslerrrrr yazsın anacımmmmmmmmmm

kimsecikler yok herkes benim gibi diyeti bozmuş biyerlere saklanıyor nerdesiniz kızlar
yok beybi
diyet falan bozmak yokkkkkkkk
aynen devam sadece hafta sonları giremiyoruz koşturmaktan bebelerle
yoksaaaaaa asla
he bu arada bugün yarın çarş günü üç gün orucum inşallah sonunda silkinip kendime gelebildim Muharrem ayı çıkmadan çok şükür
perşembede kilo bildirimimiz var sakın unutmayınnnnnnnnn

Allah kabul etsin canım bende başlamıştım hastalanınca bıraktım dahada tam iyileşemedim faranjit,sinüzüt mahvetti beni bi iyleşsem bende başlıycam hem yememde düzene girer saldım çayıra mevlam gayıra bu ara böyleyim bu haftda kesin + çıkıcam inşallah hayaller bi sonraki bildirime kaldı

olsun canım sağlık herşeyden önce gelirrrrrrrr
ama + da çıksan mutlaka bildir tatlım yarın sabah bekliyoruzzzzzzz

bu arada yarın kilo bildirm günü
arkadaşlar aranızda kilo bildiremeyecek varsa bugünden bildirsin lütfennnnnnnnn!...

arkadaşlar selamlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün kilomu bildiremiyorum maalesef
çünkü niyetli olduğum için gece sahura kalktım
o yüzdende kilom çok çıkacak diye bildirmiyorum
dün iftardan öncede tartılamadım eve gitmedik çünkü bir yere yemeğe davetliydik
yarın sabah bildirecem canlarım
kabul ederseniz tabiii

Ben de katılmak istiyorum aslında. Dört gündür inat diyetindeyim çünkü. Öyle denedim böyle denedim. yok karataydı yok bilmemneydi, olmadı. iş inada bindi. açlıktan kıvranmaya razıyım. Şimdi kayıt mı olmalıyız ne yapmalıyız? Çok sayfa olmuş konu açılalı okuyamadım hepsinden. birisi bana özet geçerse çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…