- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.281
kayıt olmaya falan gerek yok canım bundan sonra sürekli yazışıp kilo bildirimi yapacaksan senide tabloya eklicemBen de katılmak istiyorum aslında. Dört gündür inat diyetindeyim çünkü. Öyle denedim böyle denedim. yok karataydı yok bilmemneydi, olmadı. iş inada bindi. açlıktan kıvranmaya razıyım. Şimdi kayıt mı olmalıyız ne yapmalıyız? Çok sayfa olmuş konu açılalı okuyamadım hepsinden. birisi bana özet geçerse çok güzel olur.
hoşgeldin canım kolay gelsinTamamdır. Diyete pazartesi başladım. boyum 172 kilom ise 85,4 idi. dört gündür aç gezme neticesinde şu anda sabahki kilom 81,5. Hedefim ise 60... Bildirimler her ayın 20'si mi?
Amin cümlemize kolay gelsin. bıktıran, tiksindiren, kovsan da gitmeyen iğrenç kilolardan cümleten kurtulmak dileklerimle...hoşgeldin canım kolay gelsin
inşallah canımAmin cümlemize kolay gelsin. bıktıran, tiksindiren, kovsan da gitmeyen iğrenç kilolardan cümleten kurtulmak dileklerimle...
Boy olunca 44 beden bile dar geliyor. Kemiğim de çok iridir benim. En ufak kiloda kocaman oluyorum :)inşallah canım
bu arada maşallah boyun baya uzunmuşşşşş
çok kilo vermene gerek yok
çok sıkma kendini
anladım canımBoy olunca 44 beden bile dar geliyor. Kemiğim de çok iridir benim. En ufak kiloda kocaman oluyorum :)
Sağlık olsun eylemcimbenim kilo işide fiyasko olmuş yaaa
yine aynı o kadanda oruç tuttum
4 gün oruç tuttum ama işte akşam kaçırınca
olmuyor demekki canlarrrrrrrrrr
hep dikkatli olmak lazımmmmm
Amin cümlemize kolay gelsin. bıktıran, tiksindiren, kovsan da gitmeyen iğrenç kilolardan cümleten kurtulmak dileklerimle...
kuzum ben 22 kasım yazmışım takvime nerden gördüm ben yaa öyleeealooooooooooo
bugün kilo bildirim günüüüüüüüüüü
nerelerdesiniz be ya aaaaa???????????
evet hepimizde bir uyuşukluk var maleseffffffffyaa ben odaklanamıyorum artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?