- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.301
olsun önemli değil ama 28 kasıma mutlaka bildirrrrrrrrrrrrrslm kızlar evdeki net yıne bıtmıs o bıtınce benım teldende yazamıyorum biturlu okadarda uğraşıyorum kilom 71.80 eylemsevcan kusura bakma canım
tamam canım bende aynı durumdayım inan varya 75.2bile gördüm ama dikkat etmediğim anda geliyor kilolarevet hepimizde bir uyuşukluk var maleseffffffff
bu gevşekliği acil olarak üstümüzden atmamız lazımmmmmmm
hadin silkinip kendimize gelelim 28 kasıma fıstık gibi olalımmmmmmmmmm
gerçi 4 günde pek bişey olmaz ama ha gayret olmazsa 1-2 gün ileriye çekeriz
tamam canım1 Aralık olsun canlar değiştirdim gün kalmamış çünkü ok
1 aralıkda bekliyorum yeni kiloları cillop gibi oluverin bakemmmmmmmmmm
canlarrrrrrrrrrr
yeşil çaylar falan ooo moda giriyorsunuz galiba
selamlar hoşgeldniz boyunuzu kilonuzu bildirirseniz sizi tablomuza eklerim birde sürekli yazışmanızı istiyoruz yoksa tadımız kalmıyor özerllikle kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirin veya bir gün öncede bildirebilirsiniz bilgilerinizi bekliyorumBende katılmak istyrum.persmbe günündn beri basladım daha önce gttgm diyetsyndn listem vr onu uyglmya basldm tekrardan.size katılp motive olmak için npmam lazm
Çok saolun :) 23 yasındayım. 174 boyum. Ve persembe tartldgmda 111 kiloydum. Sabah kahvaltsnda: 5y.zeytn yrm kibrt peynir 1 haşlanmş yumrta.2dilm ekmek maydonz yedimselamlar hoşgeldniz boyunuzu kilonuzu bildirirseniz sizi tablomuza eklerim birde sürekli yazışmanızı istiyoruz yoksa tadımız kalmıyor özerllikle kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirin veya bir gün öncede bildirebilirsiniz bilgilerinizi bekliyorum
ok canım senide ekliyorum hemen ama sürekli yazmayı unutma birde kilo bildirim günlerinde mutlka bildir kilo alsan bile yoksa en kısa zamanda siliyorum görüşmek dileğiyleÇok saolun :) 23 yasındayım. 174 boyum. Ve persembe tartldgmda 111 kiloydum. Sabah kahvaltsnda: 5y.zeytn yrm kibrt peynir 1 haşlanmş yumrta.2dilm ekmek maydonz yedim
çok güzel kahvaltı yapmışsın bravoooÇok saolun :) 23 yasındayım. 174 boyum. Ve persembe tartldgmda 111 kiloydum. Sabah kahvaltsnda: 5y.zeytn yrm kibrt peynir 1 haşlanmş yumrta.2dilm ekmek maydonz yedim
slm canım ben yazarm artık net geldislmlar canlar yaaa neden yazmıyonuz küsücem bakınnnnnnnn
olsun önemli değil ama 28 kasıma mutlaka bildirrrrrrrrrrrrr[/QUOTEtabiki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?