Esnek Diyet Arkadaşlığı

1 Aralık olsun canlar değiştirdim gün kalmamış çünkü ok
1 aralıkda bekliyorum yeni kiloları cillop gibi oluverin bakemmmmmmmmmm

tamam canım bende aynı durumdayım inan varya 75.2bile gördüm ama dikkat etmediğim anda geliyor kilolar

1 Aralık olsun canlar değiştirdim gün kalmamış çünkü ok
1 aralıkda bekliyorum yeni kiloları cillop gibi oluverin bakemmmmmmmmmm
tamam canım
benim duvarda asılı takvimim var ben tarihleri not tutarım tatrı günü diye
günler geçtikçe hergün çarpi koyduğum için tartı günlerini görmem için iyi oluyorr
takvime bir haftalık yaacağım yemeği not tutarımmm
çarşamba ve perşemmbe sınav var teog sınavı
ALLAHIM hakkımızda hayırlısı bakalım kızımm heyacanlı

Bende katılmak istyrum.persmbe günündn beri basladım daha önce gttgm diyetsyndn listem vr onu uyglmya basldm tekrardan.size katılp motive olmak için npmam lazm

Bende katılmak istyrum.persmbe günündn beri basladım daha önce gttgm diyetsyndn listem vr onu uyglmya basldm tekrardan.size katılp motive olmak için npmam lazm
selamlar hoşgeldniz boyunuzu kilonuzu bildirirseniz sizi tablomuza eklerim birde sürekli yazışmanızı istiyoruz yoksa tadımız kalmıyor özerllikle kilo bildirim günlerinde mutlaka bildirin veya bir gün öncede bildirebilirsiniz bilgilerinizi bekliyorum

Çok saolun :) 23 yasındayım. 174 boyum. Ve persembe tartldgmda 111 kiloydum. Sabah kahvaltsnda: 5y.zeytn yrm kibrt peynir 1 haşlanmş yumrta.2dilm ekmek maydonz yedim

Çok saolun :) 23 yasındayım. 174 boyum. Ve persembe tartldgmda 111 kiloydum. Sabah kahvaltsnda: 5y.zeytn yrm kibrt peynir 1 haşlanmş yumrta.2dilm ekmek maydonz yedim
ok canım senide ekliyorum hemen ama sürekli yazmayı unutma birde kilo bildirim günlerinde mutlka bildir kilo alsan bile yoksa en kısa zamanda siliyorum görüşmek dileğiyle

çok güzel kahvaltı yapmışsın bravooo
ben bazen bu kadar az yemeyi beremiyorummmmmmmmm
afiyet olsunnnnnnnnn

Ben de kahvaltıda bir çimdik peynir bir haşlanmış yumurta, bir dilim kepekli uno ekmek, yiyorum bir iki tane yağsız zeytin bazen.
Öğleyin 100 gr. kadar çorba ve 100 gr. sebze veya et yemeği, eğer kalori az gelirse bi tane de ayran içiyorum.
Akşamları da patlıcan, kabak, lahana, havuç soğan gibi bulduğum her sebzeyi suluca haşlayıp blendırda çektiğim iğrenç ötesi çorba ile light yoğurt yiyorum. daha da kilo vermezsem tüh bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…