- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.561
yaşam bizim halimiz ne olacakkmerhabaaaa arkadaşlar
nasılsınız iyisinizdir inşallah ben biraz kaçaklık yaptım annamler geldi evlilik yildonumumuz doğum günleri yemekli misafirler derken benim kaçamakların arkası kesilmedi doğal olarak kilo aldım tartıda tam 67 kiloyu gördüm buraya yazacak yüzümde kalmadı EYLEM
ama toparladım çok şükür hemde o kadar sıkı gidiyorum ki eskisinden bile beter asla hiç bir kaçamağa tavizim yok BU İŞ BU SEFER BİTECEKKKK HEDEFİME ULAŞACAĞIMMMM
waaawwwwwww süpersinn canımın içiiii sanada bu yakışırrrrrrrrrSelam kızlarr nasılsınız bakalım
bu aralar pek gelemedimm motivasyonumu tam kaybetmişkrnn eylemcim beni kendime getirdii
aramıza gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar beni pek tanıyamadınız çünküü bu aralarrr diyet yerlerde sürünüyordu benim
2015 yılı bomba yılım olacakk
yaşam bizim halimiz ne olacakk
yaşam bizim halimiz ne olacakk
yaşamın kendine hayrı kalmadı bebeğim yaa bize biraz zor hayrı olur bilmiyommm yanii
durum içler acısı kıza nazar değdi neyse son 5 günde toparlandım Aacayip sporlar diyetler yapıyom diyor aradada paylaşıyor bizlerle ya dur bakalım ak koyun kara koyun yarın çıkacak ortaya he he
waawww süper be yaaaaaaaaaKIZZZZZ sen bana ne sataşıyon kendine bak sen şişkooooo ben hedefime ulaşamadım amaaaa kiloda almadım yaniiiii yarın kilomu resimle beraber paylaşacam bebeyimmmm buralarda ol
waawww süper be yaaaaaaaaa
hadi yarın herkes foto koysun hıı olarmı???
Ya sorma bol bol su içer oldumslmlar yaa hayırdır kimsecikler yok yarın sabah büyük gün diye aklınız başınızdanmı gitti nöördünüz bacılarrrrrr???
slmlar yaa hayırdır kimsecikler yok yarın sabah büyük gün diye aklınız başınızdanmı gitti nöördünüz bacılarrrrrr???[/Q
aklınız başınızdan mı gitti ne demek, sabaha kadar tartı rüyası gördüm
Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ben çok iyiyim çok çok şükür 60.8 olmuşumkalça da 1 cm incemiş 77 olmuş çok şükür Ayy çok mutluyum
Çok çok çok tesekkur ederim canım darısı senin başına artıktebrikler kardeş
canım kahveninsaatinin sorun teşkil etmediğini biliyorum ama ne derece doğru onu bilmiyorum tabiiYa sorma bol bol su içer oldumbirşey soracağım bu saatlerde kahve içiyorum doğru mu
tebrikler canım bravooooooooogünaydın hanımlar :) ben geç katıldım aranıza ama yine de 500 gram vermişimşu anki kilom:62,5
İnşallah herkes istediği kiloya ulaşır
waaawwwwwwww tebrikler bebeğimm gelsin halayınnnnnnnnnnHayırlı sabahlar canlar nasılsınız ben çok iyiyim çok çok şükür 60.8 olmuşumkalça da 1 cm incemiş 77 olmuş çok şükür Ayy çok mutluyum
olsun bebeğim önemli değil aman alarak gelmedeeveeeeet büyük gün geldi çattı. umarım herkes istediği kiloları vermiştir. ben maalesef istediğim hedefe ulaşamadım.sağlık olsun önümüzde maçlara bakacağım. şimdiki kilom 57.7
Evet, komple kocaman oluyorum kilo alınca. Hatta o kadar saklıyorum ki, beş aylık hamileliğe kadar aynı kıyafetlerimi giydim. Hele doğuma giderken montumun önünü çektim de gittim. Leğen kemiğim de geniş, benim bebeler içeride pek rahatlar :) göbeğim hiç çıkmıyor hamileyken. Böyle avantajları var ama belli etmesen de mesela asla Cotton'dan falan bir şey alamam. 44 beden bile minnacık oluyor bana. Bu zorluk bezdiriyor insanı. O sebeple yeteeeerrrrr dedim zaten :)sevin sevinnnnnnnnn hemide çommm çokkk sevinnnnnnnnn
ne güzel şişko gözükmüyormuşsun demekki ne güzel
bak ben 3-5 kilo alayım etrafım hemen başlar yok çok şişmişsin yok ne olmuşsun böyleeeeee
ama senin boyun var işte o süper kurtarıyor demekki canım bravo yat kalk dua et şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?