Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar bu arada hiç tartılmadım ama sanki zayıflafım gibi hergün dışarı çıkarken giydiğim bir etek var bol geliyor dün eşimde dedi Ayy çok sevindim valla

Benim de amirim sen kilo mu verdin dedi. evet dedim 7 kilo verdim. aman şişman mıydın ki dedi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

sevin sevinnnnnnnnn hemide çommm çokkk sevinnnnnnnnn
ne güzel şişko gözükmüyormuşsun demekki ne güzel
bak ben 3-5 kilo alayım etrafım hemen başlar yok çok şişmişsin yok ne olmuşsun böyleeeeee
ama senin boyun var işte o süper kurtarıyor demekki canım bravo yat kalk dua et şanslısın

Reactions: zbt
Kızlar bu arada hiç tartılmadım ama sanki zayıflafım gibi hergün dışarı çıkarken giydiğim bir etek var bol geliyor dün eşimde dedi Ayy çok sevindim valla
kesin zayıflamışsındır bollaştımı ben bakıyorum hemen kiloya yansımasada
bir kaç gün sonra ani bir düşüş oluyor çok sevindim senin adına kesin azlamışsındır canım

Ay o etrafa sinir oluyorum kilo alırsın bir laf kilo verirsin yok gözlerin çıktı yüzün çöktü bu ne hal böyle derler. Boğasım geliyor bazen

Reactions: zbt
kesin zayıflamışsındır bollaştımı ben bakıyorum hemen kiloya yansımasada
bir kaç gün sonra ani bir düşüş oluyor çok sevindim senin adına kesin azlamışsındır canım
Sağol canım incelsem onada şükür bu arada hergün sporumu yapıyorum hafta sonu geldi belki yspamam

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlar
kilolar veriliyor, sporlar yapılıyor. maşallah size. ben ise yemeğe dikkat ettimse de bütün hafta yattım. kilo aynı tabii. sağlık olsun. belim daha iyi ya buna da şükür.

Evet bende çok merak ediyorum canım acıkmıyor musun başına ağrı girmiyor mu. Benim hemen başım ağrıyor. Maşallah diyelim

eylemciğim iddalıyım bebeyım tam moddayım ona göre kapışalım canımmm sana 2.liği verebilirim

rumsum ilk günler başim agrıyo ama 3. günden sonra alışıyosun bide az yiyorum ama sağlıklı besleniyorum kuru meyveler süt yoğurt yumurta peynir et sebze hepsinden yiyorum bide polen yiyorum güçsüz kalmıyorum yani

kıran kırana olacakkkkkk
kapışma başladı

yanlız ben 11 indeki kilomu söyledim 16sında bildirim yapılacak yani 5 günde verdiğim kilo yazılacak tabloya onu göz ardı etmeyelim neyse iddalı konuştum artık geri dönemem yarında ablama gidecem söylemesi ayıp içli köfte yapacak yarın çok zor bi sınav var benim için

Dün ablamdaydim içli köfteler un kurabiyeleri börekler diyet bozuldu ama bugun toparlanirim

Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız hafta sonu kaçamaklarımdan sonra pazartesiye güzel bir kqhvaltıyla başladım bugün bol bol su sıvı yağ yakıcı şeyler tüketmeye bol salatalık yemeye niyetliyimyarın büyük gün. Bugün de çok işim var malum pazartesi.eger vakit bulabilirsem sporumu da yaparım inş

slmlar cankuşlar evet yarın büyük günnnnnnnnnnnnn
hayde bre pehlivanlar kapışma zamanı yarınnnnnnnn
kızlar yarın bildiremeyecekleriniz varsa lütfen çok rica ediyorum bugün bildirin bekliyorum

mesela ben bugünden yazıyorum çünkü yarın tartılamıyacağım
57.4 ile yine 500 gram vermiş bulunmaktayım he he
500 -500 gidiyommmmmm
500 bile veremeyinde gene birinci olayım görün gününüzü
mucckkkk

Günaydın kızlar
yarın ki tartı günümüz mübarek olaaaa bugün çok sıkı olacam herkes gibi
eylemcim 500 gr vermiş sin hayırlı olsun bakalım ben ne kadar vericem 5 gunde

Selam kızlarr nasılsınız bakalım
bu aralar pek gelemedimm motivasyonumu tam kaybetmişkrnn eylemcim beni kendime getirdii
aramıza gelenler olmuş hoşgeldiniz kızlar beni pek tanıyamadınız çünküü bu aralarrr diyet yerlerde sürünüyordu benim
2015 yılı bomba yılım olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…