- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 38
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.541
Benim de amirim sen kilo mu verdin dedi. evet dedim 7 kilo verdim. aman şişman mıydın ki dedi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
kesin zayıflamışsındır bollaştımı ben bakıyorum hemen kiloya yansımasadaKızlar bu arada hiç tartılmadım ama sanki zayıflafım gibi hergün dışarı çıkarken giydiğim bir etek var bol geliyordün eşimde dedi Ayy çok sevindim valla
Ay o etrafa sinir oluyorum kilo alırsın bir laf kilo verirsin yok gözlerin çıktı yüzün çöktü bu ne hal böyle derler. Boğasım geliyor bazensevin sevinnnnnnnnn hemide çommm çokkk sevinnnnnnnnn
ne güzel şişko gözükmüyormuşsun demekki ne güzel
bak ben 3-5 kilo alayım etrafım hemen başlar yok çok şişmişsin yok ne olmuşsun böyleeeeee
ama senin boyun var işte o süper kurtarıyor demekki canım bravo yat kalk dua et şanslısın
Sağol canım incelsem onada şükür bu arada hergün sporumu yapıyorum hafta sonu geldi belki yspamamkesin zayıflamışsındır bollaştımı ben bakıyorum hemen kiloya yansımasada
bir kaç gün sonra ani bir düşüş oluyor çok sevindim senin adına kesin azlamışsındır canım
yavrum açlık krizine girecen yaaa
sende mübarek orta yol olayı yok
ya hep yada hiçççççç
hasta olacann aaaaaa
hastalarıda koymucam tabloya artık ona göre
bu ne yaaaaaa
afrikalılara dönecennnnn
az az ver zamanla ver be bacım
yazık günahhhhhh
bak bana ayda 500 gram 500 gram veriyom he he
sen şimdi direk kıtlık sendromuna girersin hatta girmişsin bile her zamanki gibi
benide etkilersin daha hızlı vermeye başlarım sayende
hayde bre pehlivanlarrrrrrrr sizde bizi örnek alınnnnnnnn
2 yiğit çıktı meydaneeeeeeeee
2 side birbirinden merdaneeeeeeeee
he he muckkk mucckkkkk
Evet bende çok merak ediyorum canım acıkmıyor musun başına ağrı girmiyor mu. Benim hemen başım ağrıyor. Maşallah diyelim
kıran kırana olacakkkkkk
kapışma başladı
Maşallah canım darısı benim başıma! Daha ne kadar düşünüyorsunmesela ben bugünden yazıyorum çünkü yarın tartılamıyacağım
57.4 ile yine 500 gram vermiş bulunmaktayım he he
500 -500 gidiyommmmmm
500 bile veremeyinde gene birinci olayım görün gününüzü
mucckkkk
54 ü görsem bırakcam inşallah canım ama 56 da bir mola verecem ilk hedefim 56Maşallah canım darısı benim başıma! Daha ne kadar düşünüyorsun
hayde hayırlısı be ya sen verirsin bebeğim sen süpersinnnnnnGünaydın kızlar
yarın ki tartı günümüz mübarek olaaaa bugün çok sıkı olacam herkes gibi
eylemcim 500 gr vermiş sin hayırlı olsun bakalım ben ne kadar vericem 5 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?