Esnek Diyet Arkadaşlığı

Eh ben de bildireyim bari. Birkaç gündür yeniden kilo verme dönemime girdim. Duraklama dönemi bitti çok şükür. Bu sayedeeeeeeeeee, bu sabahki kilom taaaaam 77,0 (tartı bir ara 76,9 gösterdi ama yine 77,0 oldu) oleeeeeyyyyy. hobaaa :)

Yani son tartılma günümle bugün arasında 1,8 kilo var ihihihih

mükemmellllllllll
canımmmmmmmmm gelsin halayınnnnnnnnnnnnnnn
daha çok veren çıkmazsa 1. sen olursunn büyük ihtimalleeee

Slm hatunlar hemen kilomu bildirip cikacam 1.olamam ama eylemi gectim oda yeter 63.2 resim yukliyecektim beceremedim telefondan sonra tabletten yuklerim simdi isim var optum hepinizi

Slm hatunlar hemen kilomu bildirip cikacam 1.olamam ama eylemi gectim oda yeter 63.2 resim yukliyecektim beceremedim telefondan sonra tabletten yuklerim simdi isim var optum hepinizi
O la laaaaa olmuş bu tam beybi tebriklerrrrrrrrrr 5 günde çok iyisin bebeğim
işte sen busun ssana bu yakışırdıııııı

eylemi geçtin başın göğe erdi
kına yakarsın artık....
ama 31 aralıkda görüşmek dileğiyle çok iddalıyım yavrummmm

hemen geldimm sabahtan beriii bir türlüü fırsat b ulamadımm ancak geldim canımm ama artıyla geldimm
77 kiloyum kuzummmm birde reglim şimdi belkiide onun etkiside var birde ne yalan söyliyimmm yapammadımmmm
ama bugünn kesinn kararlı başladımmmmm elime not defterimmi aldımmm bütünn yediğimmm herşeyii yazarak başlıyorumm

Benimde ilk
Kilo62
Bel:73
Göbek: 81
Kalça 98
bacak 58 [ çok sinir oluyorum)
bugün bol göbek bacak aynı kalça 97 olmuş. Göğüs belli olmuyor emziriyorum bi şiş bir sönük ama şu bacak ölçüme sinir oluyorum

olsun bebeğimmmmm tekrar hoşgeldin diyelimm artıkk
dönüyon sahalara tebriklerrrrrrrr
süper performans bekliyoruz senden oleyyyy

yok yok iyisin gene
sinir olma hemen çaresine bak beybi biraz egzersizle bacaklar eriyor birazdan araştırıp sırf bacak basen eriten egzersizler kokayım günde 8-10 dk ble yapsan yeter çok farkediyor

oooh ne güzel bacılar süpersiniz valla. rumsum üzülme bacım dünden bir kilo artmaz. regldir onun sebbi. genel olarak zayıflanmış. galiba ben sonuncuyum. eee bir hafta yatınca anca bu kadar oldu. eylemsencan bacım pek zayıf görünüyorsunuz. tebrik ederim kardeşim. amma velakin yakın takipteyim. seni geçmeyi azmicezmi kasteyledim :))))) hodri meydan baby :))))

he he hadi bakalımm çıkalım meydaneeeeeeeeee
siz 31 aralıkta görürsünüz gününüzüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…