- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.581
mükemmellllllllllEh ben de bildireyim bari. Birkaç gündür yeniden kilo verme dönemime girdim. Duraklama dönemi bitti çok şükür. Bu sayedeeeeeeeeee, bu sabahki kilom taaaaam 77,0 (tartı bir ara 76,9 gösterdi ama yine 77,0 oldu) oleeeeeyyyyy. hobaaa :)
Yani son tartılma günümle bugün arasında 1,8 kilo var ihihihih
Vuhuuuuu dün içtiğim şakır şakır sulara, inip çıktığım merdivenlere gelsin bu giden kilolar. hobaaaa :)mükemmellllllllll
canımmmmmmmmm gelsin halayınnnnnnnnnnnnnnn
daha çok veren çıkmazsa 1. sen olursunn büyük ihtimalleeee
isteyen koysun bayanlar yüszünüzü kapatıp koyarsınızbende koymak istiyom ama bir türlü çekilemedimHe, bu arada resim koyacak mıyız?
O la laaaaa olmuş bu tam beybi tebriklerrrrrrrrrr 5 günde çok iyisin bebeğimSlm hatunlar hemen kilomu bildirip cikacam 1.olamam ama eylemi gectim oda yeter 63.2 resim yukliyecektim beceremedim telefondan sonra tabletten yuklerim simdi isim var optum hepinizi
kız sende hiçmi kalça yok anacım bu neee????Hayırlı sabahlar canlar nasılsınız ben çok iyiyim çok çok şükür 60.8 olmuşumkalça da 1 cm incemiş 77 olmuş çok şükür Ayy çok mutluyum
eylemi geçtin başın göğe erdiSlm hatunlar hemen kilomu bildirip cikacam 1.olamam ama eylemi gectim oda yeter 63.2 resim yukliyecektim beceremedim telefondan sonra tabletten yuklerim simdi isim var optum hepinizi
Ayyy yanlış olmuş 97 olacakdıkız sende hiçmi kalça yok anacım bu neee????
bravo diyet yapmadığın halde almıyorsun üstünede azda olsa veriyorsun mükemmelsin beybiiiiiiiislm kızlar net yine bitiyor pek giremiyorum oruç tutuyorum 2gün önce tartılmıstım dün tartılmayı unuttum kilom 72.30 ama diyet yapmıyorum hayırlısı
bende dedim abuuuuAyyy yanlış olmuş 97 olacakdı
Benimde ilkbende dedim abuuuu
bu arada boyum 1.58
benimkide eski ölçülerimmm
kilom:65
göğüs:90
bel:78
Göbek:100
Kalça:101
Bacak:57
beden:42-44
yeni ölçülerimmmm
Kilom:57.4
göğüs:85
bel:72
Göbek:92
Kalça:93
bacak:53
beden: 40
olsun bebeğimmmmm tekrar hoşgeldin diyelimm artıkkhemen geldimm sabahtan beriii bir türlüü fırsat b ulamadımm ancak geldim canımm ama artıyla geldimm
77 kiloyum kuzummmm birde reglim şimdi belkiide onun etkiside var birde ne yalan söyliyimmm yapammadımmmm
ama bugünn kesinn kararlı başladımmmmm elime not defterimmi aldımmm bütünn yediğimmm herşeyii yazarak başlıyorumm
yok yok iyisin geneBenimde ilk
Kilo62
Bel:73
Göbek: 81
Kalça 98
bacak 58[ çok sinir oluyorum)
bugün bol göbek bacak aynı kalça 97 olmuş. Göğüs belli olmuyor emziriyorum bi şiş bir sönükama şu bacak ölçüme sinir oluyorum
oooh ne güzel bacılar süpersiniz valla. rumsum üzülme bacım dünden bir kilo artmaz. regldir onun sebbi. genel olarak zayıflanmış. galiba ben sonuncuyum.eee bir hafta yatınca anca bu kadar oldu. eylemsencan bacım pek zayıf görünüyorsunuz. tebrik ederim kardeşim. amma velakin yakın takipteyim. seni geçmeyi azmicezmi kasteyledim :))))) hodri meydan baby :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?