Esnek Diyet Arkadaşlığı

merhabaaaa arkadaşlar

nasılsınız iyisinizdir inşallah ben biraz kaçaklık yaptım annamler geldi evlilik yildonumumuz doğum günleri yemekli misafirler derken benim kaçamakların arkası kesilmedi doğal olarak kilo aldım tartıda tam 67 kiloyu gördüm buraya yazacak yüzümde kalmadı EYLEM

ama toparladım çok şükür hemde o kadar sıkı gidiyorum ki eskisinden bile beter asla hiç bir kaçamağa tavizim yok BU İŞ BU SEFER BİTECEKKKK HEDEFİME ULAŞACAĞIMMMM

ah canım benimm özledim kız seni iyi gene o kadar çok almamışsın ben 3 kilo aldımmmmmmm
iyisin mşallahhhhh ekliymmi yeniden devam edecekmisin ???

ah canım benimm özledim kız seni iyi gene o kadar çok almamışsın ben 3 kilo aldımmmmmmm
iyisin mşallahhhhh ekliymmi yeniden devam edecekmisin ???

bende özledim canikom

ekle istersen şu anki kilom 64.0 boyum 164 sende verirsin canım merak etme iyi gidiyosun beraber toparlanırız bebiş merak etme canını okuruz kiloların

bugünki menüm

sabah
2 ısırık tost 1 sb tarçınlı süt

ara
kahve 1 kuru hurma

ikindi
yarım kase ezogelin çorba
3 kasik yeşil fasulye yemeği
2 lokma ekmek

akşamda meve yiyeceğim sadece

bugünki menüm

sabah
2 ısırık tost 1 sb tarçınlı süt

ara
kahve 1 kuru hurma

ikindi
yarım kase ezogelin çorba
3 kasik yeşil fasulye yemeği
2 lokma ekmek

akşamda meve yiyeceğim sadece

yavrum açlık krizine girecen yaaa
sende mübarek orta yol olayı yok
ya hep yada hiçççççç
hasta olacann aaaaaa
hastalarıda koymucam tabloya artık ona göre
bu ne yaaaaaa
afrikalılara dönecennnnn
az az ver zamanla ver be bacım
yazık günahhhhhh
bak bana ayda 500 gram 500 gram veriyom he he

bende özledim canikom

ekle istersen şu anki kilom 64.0 boyum 164 sende verirsin canım merak etme iyi gidiyosun beraber toparlanırız bebiş merak etme canını okuruz kiloların

sen şimdi direk kıtlık sendromuna girersin hatta girmişsin bile her zamanki gibi
benide etkilersin daha hızlı vermeye başlarım sayende
hayde bre pehlivanlarrrrrrrr sizde bizi örnek alınnnnnnnn
2 yiğit çıktı meydaneeeeeeeee
2 side birbirinden merdaneeeeeeeee

he he muckkk mucckkkkk

Evet bende çok merak ediyorum canım acıkmıyor musun başına ağrı girmiyor mu. Benim hemen başım ağrıyor. Maşallah diyelim

Hadi bakalım kim kimi geçecek

Keyfime bakmam için 7 kilo vermem lazım canım Şimdi kilo alıyormuşum ve vermem lazımmış Vermeye çalışıyorum ama olduğu kadar artık...
boşver gene hiç olmazsa ne verirsek mantığıyla devam edersek en azından almayız ben öyleyim az az veriyom ama hep vermeye devam ediyorum

Reactions: zbt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…