- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 698
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.521
Canım bunu yapıyor musunnurgül yeşilçay diyeti bu diyet benim çok hoşuma gitti yapılabilecek bir diyet sizde bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yeti-nasil-yapilir-iste-diyet-listesi.777155/
merhabaaaa arkadaşlar
nasılsınız iyisinizdir inşallah ben biraz kaçaklık yaptım annamler geldi evlilik yildonumumuz doğum günleri yemekli misafirler derken benim kaçamakların arkası kesilmedi doğal olarak kilo aldım tartıda tam 67 kiloyu gördüm buraya yazacak yüzümde kalmadı EYLEM
ama toparladım çok şükür hemde o kadar sıkı gidiyorum ki eskisinden bile beter asla hiç bir kaçamağa tavizim yok BU İŞ BU SEFER BİTECEKKKK HEDEFİME ULAŞACAĞIMMMM
yokda yapılabilir diye hoşuma gitti ben hiç bir diyet yapamıyom hep yarım kalıyorCanım bunu yapıyor musun
ah canım benimm özledim kız seni iyi gene o kadar çok almamışsın ben 3 kilo aldımmmmmmm
iyisin mşallahhhhh ekliymmi yeniden devam edecekmisin ???
bugünki menüm
sabah
2 ısırık tost 1 sb tarçınlı süt
ara
kahve 1 kuru hurma
ikindi
yarım kase ezogelin çorba
3 kasik yeşil fasulye yemeği
2 lokma ekmek
akşamda meve yiyeceğim sadece
bende özledim canikom
ekle istersen şu anki kilom 64.0 boyum 164 sende verirsin canım merak etme iyi gidiyosun beraber toparlanırızbebiş merak etme canını okuruz kiloların
Evet bende çok merak ediyorum canım acıkmıyor musun başına ağrı girmiyor mu. Benim hemen başım ağrıyor. Maşallah diyelimyavrum açlık krizine girecen yaaa
sende mübarek orta yol olayı yok
ya hep yada hiçççççç
hasta olacann aaaaaa
hastalarıda koymucam tabloya artık ona göre
bu ne yaaaaaa
afrikalılara dönecennnnn
az az ver zamanla ver be bacım
yazık günahhhhhh
bak bana ayda 500 gram 500 gram veriyom he he
Hadi bakalım kim kimi geçeceksen şimdi direk kıtlık sendromuna girersin hatta girmişsin bile her zamanki gibi
benide etkilersin daha hızlı vermeye başlarım sayende
hayde bre pehlivanlarrrrrrrr sizde bizi örnek alınnnnnnnn
2 yiğit çıktı meydaneeeeeeeee
2 side birbirinden merdaneeeeeeeee
he he muckkk mucckkkkk
ay bu sitedeki ideal kilo hesaplama çok hoşuma gitti sizde hesaplayın isterseniz
http://www.halukakcam.com/B5/idealkilo/idealkilo.htm
bu site 56 da bana mükemmelsiniz keyfinize bakın diyooooooo
56 yı acil görmem gerek gaza geldimmmmmmmmm
o zamande keyfine bak bebeğimmmmmmBenim hedef 52 ama bana da 56 da mükemmel, keyfinize bakın dedi :) Yılbaşına kadar 60 olsam bari
Hadi bakalım kim kimi geçecek
Keyfime bakmam için 7 kilo vermem lazım canımo zamande keyfine bak bebeğimmmmmm
boşver gene hiç olmazsa ne verirsek mantığıyla devam edersek en azından almayız ben öyleyim az az veriyom ama hep vermeye devam ediyorumKeyfime bakmam için 7 kilo vermem lazım canımŞimdi kilo alıyormuşum ve vermem lazımmış Vermeye çalışıyorum ama olduğu kadar artık...
ayyy ama bu mucizevi bişey olur heralde be ya mesela ben 54 abooooooooooo16 aralık da bir tartılıyoruz istediğimiz kilodayız Ayyyyyyyy ne güzel olur Ya Rabbim
Canım keşke öyle olsa ama bu olmayacak duaya amin demek gibi bir şey16 aralık da bir tartılıyoruz istediğimiz kilodayız Ayyyyyyyy ne güzel olur Ya Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?