- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.901
sağolasın canım benim sende olmasan kendi kendime yazışacam yaaaeylemsevcan canım sıkma canını.. ben severek yazıyorum.. ama katılım olsa daha güzel olurdu..hak veriyorum sana..
bu arada sabahki menüm:
1 haşlanmış yumurta
5-6 adet zeytin
7-8 çatal peynir
1 dilim tahıllı ekmek
2 ceviz
teşk ederim canım .. sağolasın..şimdide ara ara su içiyorum .. her ne kadar canım istemesedesağolasın canım benim sende olmasan kendi kendime yazışacam yaaa
eskiden böyle değildikkkkk nazarmı değdi topiğimizeeeeee
bu arada afiyet olsunnnnn çok güzel bir kahvaltı olmuş
canım bende öyle.. şu 4 günlük tatil diyetime yaramadı.. ama dün tekra dikkat etmeye başladım..işte olduğu kadar.. adet olmak üzereyim .. şişlikler başladı..o yüzden şuan verebileceğimi sanmıyorum.. ama yinede devam:)Merhaba kızlar çok haklısın ama misafirim vardı dün de başka bir yerdyedik. Yediklerime ne siz sorun ne ben söyleyimbugünden itibaren inş rahatım bugün de okullar tatil bugün nasıl gececek bilmiyorum.
seni takip etmeseydim bulamicaktım konuyu ya bende diyorum ki neden kimse yamıyo etmiyo :) neyse takibe döndüm :)evet Semiha_su bende aynen böyle yazmıştım nerdesiniz diyeeeeeee
Yaşam, Karabiber , Aleynaak, Mrs_author, Semiha_su, Rumsum, Ferb, Zbt nerelerdesiniz yaaa
olmor büüüle Beyzabet in kızcağız yaza yaza eli kolu yorulmuşturr. gelin ikide siz yazın çok ayıp yaptığınızzzzzzzzz aaaaaaaaaaa....
sen bildirimi boşver arada girde yazmaya devam ettttttttttt
pardon kimse ne yapmıyor anlayamadım beybi?seni takip etmeseydim bulamicaktım konuyu ya bende diyorum ki neden kimse yamıyo etmiyo :) neyse takibe döndüm :)
yanlış yazmışım :) bildirim gelmiyodu ya bana bende konu kapandı falan sandım neyseki hallettim :)pardon kimse ne yapmıyor anlayamadım beybi?
https://www.diyetkolik.com/kac-kalori-yaktim/dans-etmek-gobek-dansi-1020/Kızlar medene ile oynamak acaba ne kadar kalori yaktırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?