Esnek Diyet Arkadaşlığı

eylemsevcan canım sıkma canını.. ben severek yazıyorum.. ama katılım olsa daha güzel olurdu..hak veriyorum sana..
bu arada sabahki menüm:
1 haşlanmış yumurta
5-6 adet zeytin
7-8 çatal peynir
1 dilim tahıllı ekmek
2 ceviz

sağolasın canım benim sende olmasan kendi kendime yazışacam yaaa
eskiden böyle değildikkkkk nazarmı değdi topiğimizeeeeee
bu arada afiyet olsunnnnn çok güzel bir kahvaltı olmuş

Merhaba kızlar çok haklısın ama misafirim vardı dün de başka bir yerdyedik. Yediklerime ne siz sorun ne ben söyleyim bugünden itibaren inş rahatım bugün de okullar tatil bugün nasıl gececek bilmiyorum.

Merhaba kızlar çok haklısın ama misafirim vardı dün de başka bir yerdyedik. Yediklerime ne siz sorun ne ben söyleyim bugünden itibaren inş rahatım bugün de okullar tatil bugün nasıl gececek bilmiyorum.
canım bende öyle.. şu 4 günlük tatil diyetime yaramadı.. ama dün tekra dikkat etmeye başladım..işte olduğu kadar.. adet olmak üzereyim .. şişlikler başladı..o yüzden şuan verebileceğimi sanmıyorum.. ama yinede devam:)

bana bildirimler gelmiyo ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum bende vardım bu diyette halbuki :/

merhaba canlar.4 günlük tatilde bende saldım. aslında ben kilo veremiyorum diye moralim bozulmuştu. o sebepten bırakmıştım. ama tamamen yılmak yok. düşe kalka da olsa o 3-4 kilo gidecek, o kadar

evet Semiha_su bende aynen böyle yazmıştım nerdesiniz diyeeeeeee
Yaşam, Karabiber , Aleynaak, Mrs_author, Semiha_su, Rumsum, Ferb, Zbt nerelerdesiniz yaaa
olmor büüüle Beyzabet in kızcağız yaza yaza eli kolu yorulmuşturr. gelin ikide siz yazın çok ayıp yaptığınızzzzzzzzz aaaaaaaaaaa....

sen bildirimi boşver arada girde yazmaya devam ettttttttttt

seni takip etmeseydim bulamicaktım konuyu ya bende diyorum ki neden kimse yamıyo etmiyo :) neyse takibe döndüm :)

haklısın eylemsevcan. ben kendi adıma biraz moralim bozulduğu için uzaklaşmıştım. ama bırakmam söz konusu bile değil birde oğluma kardeş arayışımız var. ama nasip olmuyor bir türlü. bu durum kilo vermekle ilgili motivasyonumu bazen bozabiliyor

Merhaba kızlar, yazdıklarınızı genelde okumaya çalışıyorum ama arada yazıyorum kusuruma bakmayın :)

Ewwettt öğlen menüm:
1-)Brokoli çorbası (3-4)kaşık
2-)2 kaşık pırasa
3-)2 kaşık patates püre+3 kuru köfte
1 bardak su
not: yemekler kötüydü.. o yüzden bu kadar az oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…