- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.921
Ok canımyanlış yazmışım :) bildirim gelmiyodu ya bana bende konu kapandı falan sandım neyseki hallettim :)
aaa bizim topikten çok kişi hamile kalıp ayrıldı belki sanada uğurlu gelirizzzz Allahın izniylehaklısın eylemsevcan. ben kendi adıma biraz moralim bozulduğu için uzaklaşmıştım. ama bırakmam söz konusu bile değilbirde oğluma kardeş arayışımız var. ama nasip olmuyor bir türlü. bu durum kilo vermekle ilgili motivasyonumu bazen bozabiliyor
Çok sağol canımhttps://www.diyetkolik.com/kac-kalori-yaktim/dans-etmek-gobek-dansi-1020/
Daha önce bununla ilgili birde konu açılmış canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oryantal-dans-ile-kilo-veren-varmi.471265/
ohh mis maşhh...normal kilon 56-57 arası benceYarım saat sporumu yaptım Oohh rahatladım akşama doğru da müziği açar kızlarım la oynarım inşbu sefer çok niyetliyim Şubata kadar sıkılaşmak istiyorum. 165 boyunda olan biri sizce kaç kilo olmalı
Teşekkür ederim caanııımohh mis maşhh...normal kilon 56-57 arası bence
gayet güzel bencee.. afiyet olsun2 kaşık pilav 4 kaşık kuru fasulye 1 kaseden az yoğurt veee küçük acı kırmızı biber turşusu yiyorum. Nasıl sizce
Sağol canımcım. Acı metebolizmayı çalıştırıyor zayıflatıyor diye duymuştum.ay inş öyle olurgayet güzel bencee.. afiyet olsun
ben bütüüünnn yemeklerime çorbalarımın üstüne kırmızı pul biber serperim.. bazı yemeklerin yanında da biberiye acı turşusundan yerimm.. bazen yoğurdumada pul biber katarım..Sağol canımcım. Acı metebolizmayı çalıştırıyor zayıflatıyor diye duymuştum.ay inş öyle olur
Önemli değil canım.Çok sağol canım
Rumsum ne kadar az yiyosun öyle. Bu gidişle çok çabuk kilo verirsin sen bence.2 kaşık pilav 4 kaşık kuru fasulye 1 kaseden az yoğurt veee küçük acı kırmızı biber turşusu yiyorum. Nasıl sizce
ah canımcımmmmmmmmmm inş ama akşam tozutuyorum tabiri caizse. Eşimle yemek yemek çok hoşuma gidiyorÖnemli değil canım.
Rumsum ne kadar az yiyosun öyle. Bu gidişle çok çabuk kilo verirsin sen bence.
Ben çok yiyorum ya o yüzden gram gram veriyorum
Bende öyle yapıyorum canım inş faydası olurda boşa gitmez emeklerben bütüüünnn yemeklerime çorbalarımın üstüne kırmızı pul biber serperim.. bazı yemeklerin yanında da biberiye acı turşusundan yerimm.. bazen yoğurdumada pul biber katarım..
Canım emziriyorsan çokda kısma zaten.. zararlı şeyleri yeme yeterli..aynen bende akşma cozutuyorum:....(tek olsam daha kolayda eşimle bende yiyiorum.. en azından ekmek yememye çalışıyorum..birde porsiyonumu az tutumaya çalışıyorum..işte bakalım.. bu aydan pek umudum yok.. ama en azından almasam gene razıyımk bu aylık:)(ah canımcımmmmmmmmmm inş ama akşam tozutuyorum tabiri caizse. Eşimle yemek yemek çok hoşuma gidiyorama bugünden itibaren yok gercekten söz veriyorum . Akşam da 1 kepçe çorba aynı kurufasulye pilav salata ve yoğurdum olacak. Sonrası Allah Kerim yine yazarım. Bide emziriyorum canım çok tatlı istiyor ama bundan sonra incir üzüm falan yicem INŞ
ah canımcımmmmmmmmmm inş ama akşam tozutuyorum tabiri caizse. Eşimle yemek yemek çok hoşuma gidiyorama bugünden itibaren yok gercekten söz veriyorum . Akşam da 1 kepçe çorba aynı kurufasulye pilav salata ve yoğurdum olacak. Sonrası Allah Kerim yine yazarım. Bide emziriyorum canım çok tatlı istiyor ama bundan sonra incir üzüm falan yicem INŞ
ben doğum kilolarımı ekmek kestim. bol yürüyüş yaptım öyle vermiştim.. emzirirken daha kolay kilo veriliyor..bence çok kasma canım.. yeterli ve dengeli beslen.. sonuçta senin yediklerinden bebeğinde sütten alıyor vitaminlerini..Birazdan bi kupa karışık bitki çayımı içip yanında 3 tanecik limonlu diyet bisküvi yicem. Ben buradan yazacağım inş sizler neyin yanlış neyin doğru olduğunu yazarsanız çok sevinirim
Bol su havuç yoğurt meyva süt bazen kahve içiyorum iyi geliyor kızımın 1 yaşı bitti herşeyi yiyrbiliyor çok şükür emmek keyif yapmak gibi birsey onun içinCanım bide emziriyormuşsun. Karnın açlıktan kazınmıyor muYe de bebeğine süt olsun
KIZLARIMCANLARIM 'in de dediği gibi zararlı şeylerden uzak dur sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?