Esnek Diyet Arkadaşlığı

sakın bırakmayın hemen başlayın pazaretsi canım bırakırsan daha çok alırsan
ewet canım bu sabah itibariyle yeniden start vermiş bulunmaktayım.. inş devam.. şuan iyiyim.. sabah bile çok aç değldim..
1 dilim tahıllı ekmek
1-2 dilim kaşar peyniri
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 dal maydonoz 1 nbardak tarçınlı siyah çay.

ben kesin almışımdır diye korkudan hiç tartılmıyom çok yedim çünkü bugünden itibaren
dikkate başladım haydi hayırlısı bakalım
Almamışsındır canım ya.. ama vermemişsindirde.. ben diyet yapmadım ama aşııda abartmadım.. normal yedim.. abartı olarak sadece 1 dilim pasta yedim.. onun dışında çokda abartmadım.. ama adetimde gelmek üzere.. şişliklerim var gşibi..sanırsam 15 ocakda en fazla 1 kilo gidecek

benimde sabah 3-4 çubuk kraker çay
arada nescafe şekersiz
öğlen 1 porsiyon tavuk sote içinde 3-4 bilem parça tavuk yoktu(ühü ühü ühü)birazda patates
salata, ayran
ara yapacam 15.30 gibi biraz kuruyemiş ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
akşama Allah ne verdiyse ölçülü olmak kaydıyla yiyecem inşallah şu 1 haftayı toparlamam lazım

Afiyet olsun canım.. bende birazdan ara yapcam yemekte çilekli puding vardı .. mink posriyonda.. onan yicem inş..,çok sıkmıyacağım kendimi.. regl dönemim malum.. zaten şişim.. hayırlııs inş:)

bugün 1046 kl ile günü tamamlamış bulunmaktayım
hemde yarım saat yürüyüşle iyi geceler canlarrrrrrr

Aynen bende acele etmiyorum.. gündüz iyi gidiyorum ama akşma evde zor oluyor.. ama dikkat etmeye çalışıyorum.. elimden geldiğince.. bakalım şimdi adet olmak üzereyim.. o yüzden iştah full açık.. ona rağmen dikkatli olmaya çalışıyorum.. yeşilk çay greyfurt suyu mistik çay .. biberiye, funda içiyorum..bolbolda su atık içebildiğim kadar.. malum havalar soğuk su içmek biraz zor oluyor

evet su içmek soğuk havalarda zor ama kendimi zorlayarak da olsa içmeye çalışıyorum

Yaşam, Karabiber , Aleynaak, Mrs_author, Semiha_su, Rumsum, Ferb, Zbt nerelerdesiniz yaaa
olmor büüüle Beyzabet in kızcağız yaza yaza eli kolu yorulmuşturr. gelin ikide siz yazın çok ayıp yaptığınızzzzzzzzz aaaaaaaaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…