- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.861
Sağol canım.. seninde.. bende tatilde giremeyebilirim ..şimdiden herkesin yeni yılı kutlu mutlu hayırlı olsun..herşey gönlünüzde olsun aminn..Eki Görüntüle 1357632
canlarım herşey gönlünüzce olsun 5 ocağa kadar aktif yazamayabilirim
sizleri seviyorum Allah yeni yıldada tahtınızı, bahtınızı açık eylesin inşallah
kaç gündür unutmuyayım diye takvime bakıp durdummm bennayy maşallah bu sefer o kadar hızlı bildirdinizki hızınıza yetişemedim teşekkürler
bekletmediğiniz için sağolun varolun canlarrrrrrrr
bana göre eskisi gibi 15 günde bir güzel sık sık olunca tartı günlri benim motivasyonum düsüyor ve sanada sık sık iş düşüyor listeyi güncelemek gibi canımevet canım da onu niye öyle yaptım bildirmiyorlar zor bildiriyorlar böyle olunca bir kere iki yoğunlaşırlar tam yoğunlaşırlar diye düşündüm birde bazıları zaman kısa olunca verilmiyor zor oluyor dedi ondan bu şekle geçtim ama soralım çoğunluk ne derse ona göre çoğaltırız gene vaktindede bildirim yapabileceklerse tabii en önemlisi de bu
teşekkürler caımmmmmmmmmkarabiberi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.bu da karabiberin şerefine benden haydi halayaaaa
eylemsevcan kardeşim bir maşallahı hakettin. tebrik ederim
tüm başarılı arkadaşları tebrik ediyorumdarısı başımıza inşallah
canım tebrik ederimmmmmmmmm çok sevindimArkadaşlar bugün yine dıyetisyen randevuma gittim ve sonuç süperdi
doktorum bile beni tebrik etti
diyet listem yine değişti
Afiyet olsun caanııım hemen öyle kilo alınmıyor ki canım yani ben öyleyim meselaslmlar canlar tatil tam anlamıyla sınırsız yemek demekkkkkkkkkkkkk
bu açığı nasıl kapatıcam bilemiyorummmmmmmm
İnşallah canım 15 ocak beni güzel sonuç bekliyor yinecanım tebrik ederimmmmmmmmm çok sevindim
çok güzel işte böyle sonuç alabilmek insan o zaman uğraşlarıma deydi diyor
Allah devamını getirtsin inşallah gülümmmmm
canım ben çok dikkat ettim tatilde doktorun her hafta çağırmasının faydası çok oldu faceboktan kilo resimlerimi paylastım bütün arkadaşlar tebrik ediyorslmlar canlar tatil tam anlamıyla sınırsız yemek demekkkkkkkkkkkkk
bu açığı nasıl kapatıcam bilemiyorummmmmmmm
sakın bırakmayın hemen başlayın pazaretsi canım bırakırsan daha çok alırsanOffgg..gitti diyettt ..ptesi yeniden basliyorum insevde olmak yaramadi bana (
bu cuma yine doktora gidiyorum doktorum beni çok tebrik ettiBundan sonra tam gaz ins..hfta ivi skicam kendimi.. cunku hafta sinu evde gene olmayacak.. ama en azindan almamaya calisicamm.. tek tesellim biraz yuruyus yaptkm..ins dahada almamisimdir.. ptesi sabah yeniden tartialcagim.. yeni bildirim yapacagim ins..
Canın tatlı istemiyor mu benim hemen başım ağrıyor migrenim tutuyorSabah bu haftaki menümde sadece 1 dilim ekmek ,1 kaşık lor peynir ve 4 zeytin var onları yedi ara öğünümde 1 adet incir ve 4 badem ama ben badem yerine türk kahvesi içiyorum
öğlen de yedikten sonra yazacağım tam listedekileri yapıyorum canlarım bu 3 ncü listem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?