Esnek Diyet Arkadaşlığı

Herkese günaydınlar.. güzel bir gün olsun inş..Ben ölçüyü kaçırdım bu aralar.. reglim bitince tam gaz devam inş..reglim etkiledi beni.. şişim çokgündüz abartmıyorum ama akşamları eşim sağolsun çayı boş içmez.. illa birşeyler olur.. bende de tatlı isteği var bu aralar. buradan kaybediyorum.. umarım almamda en azından ona razıyım artık..

Günaydın canım. Benim eşimde çayı boş içmez illa yanında bişeyler olacak. Tatlı varsa tatlı ya da kuruyemiş ya da bisküvi, gofret vs. O yiyince ister istemez benimde canım çekiyor ve bende yiyorum

Günaydın canım. Benim eşimde çayı boş içmez illa yanında bişeyler olacak. Tatlı varsa tatlı ya da kuruyemiş ya da bisküvi, gofret vs. O yiyince ister istemez benimde canım çekiyor ve bende yiyorum
aynen valla.. aslında diyet işi ekip işievdekiler bir güzel yiyor sen bakamıyorsun .. gerçi bu yılbaşı tatilinden önce baya iradeliydim.. ne olduysa o 4 günlük tatilde oldu bana olan eşimde illa tatlı ,kuruyemiş bisküvi vs yer.. kek çikolatavs.. en azından onlardan yemesem gene iyi.. dün akşam yedim maaleseftutuamadım.. regli olduğum için canım çok çekti. bir tane sütlaç yedi..

Reactions: zbt
kızlar ben bitkisel çay alıcam kutu şeklinde çalıştığım için kendim hazırlayıp getiremem iş yerine bildiğiniz markaları bana yazarmısınız iyi olan metabolizma hızlandıran ?

Benimde eşim tam tersine hiç bir şey yemez
sadece demli demli şekersiz çayını içer o kadar
ama işte ben rahat durmuyorum
sorun bendeeeeeeeee
çayın yanına illa bişeyler çıkrtmaya çalışıyorum
bu huyumu bir türlü terk edemedim
artık çocuklarımda soruyor
anne bugün çayın yanına hangi bisküvilerden getircen bize diye
galiba onlarıda kötü alışmaya başladı
annemde yemez benim gereksiz hiç bir şey
eşimde çok nadir yer aslında şanslıyım bu konuda
ama kendim deliriyom işte bir ısırıkta olsa almak illaki huyum oldu bu çok kötü

kızar ben bitkisel çay alıcam kutu şeklinde çalıştığım için kendim hazırlıyıp getiremem iş yerine bildiğiniz markaları bana yazarmısınız iyi olan metabolizma hızlandıran ?
Ender SARAÇ'ın 5'i bir yerdesi kesinlikle mükemmel tavsiye ederim markasını tam hatırlamıyom heralde doğadan olacak zamanında çok içtim onunla hızlı kilo verebildiğime inanıyorum

Ender SARAÇ'ın 5'i bir yerdesi kesinlikle mükemmel tavsiye ederim markasını tam hatırlamıyom heralde doğadan olacak zamanında çok içtim onunla hızlı kilo verebildiğime inanıyorum
evet baktım ama içindeki malzemeleri yazıp kutuların içindekiler bölümünde yazanları okur bulur alırım bakıyorum bakalım bulabilcem mi çay yerine bitkisel çay içmek daha iyi

onu ben sadece bimlerde görüyordum
evet bimdekinde var ama etkisimi azaltlmış bişey olmuş çok bekletmen gerekiyo kendine gelmesi için şuan birtane buldum doğadan 7 otlu çay diye ender saraçın dedikleri var ve kirazla kaysıda var içinde çok güzel hemen bu hafta sonu alıp pazartesi içmeye başlicam rahatlatr şişkinliğimi alır bari demi

Evet kesinlikle bitki çayları çok iyi geliyor canım
hangisi olursa olsun tavsiye ederim
ama tabii abartmadan

BENDE DOĞADANIN MİSTİK ÇAYINI ALDIM.. TADI ÇOK HOŞ.. BEĞENDİM.. BİRDE ÇAYKURUN BERGAMOT AROMALI YEŞİL ÇAYINI İÇİYORUM BEN.. ONUDA ÇİFTLİ SÜZGEÇLERDEN VAR ONUNLA YAPIYORUM..ÇAYI İÇİNE KOYUYORUM..KUPAYA SICAK SU İÇİNE KOYUYORUM.. 3-4 DAKİKA İÇİNDE BEKELYİP DEMLENİYOR.. SONRA DA ILININCA İÇİYORUM.. ANCAK ONU İÇEBİLİYORUM YEŞİL ÇAY OLARAK BENDE..

sade yeşil çayı sevemedim bir türlü diğer otlarla daha hoşuma gidiyo benimde normal yani damak tadı ne iyi gelirse o olur :)

birde bi içicek var onuda yapıcam bu arada sabah akşam :
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su
hem bayanlarda sağlık için hemde metabolizmayı çok hızlandırıyomuş deneyen çevremde var ve çok kilo kaybetmiş

yok işte bitki çayı günde 3 bardak
İçebilirsin tabiki de..ben mesela bi fincan işyerinde yeşilçay.. bi kupa mistik çay içiyorum..evde akşamları.. bir kupa biberiye ,funda ,yeşil çay karışımlı içiyorum..birde gene bazen mistik içiyorum.. sirkeli su evet.. faydası var.. doğumdan sonra bende içtim ondan faydası var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…