- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.220
- 333
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.981
sen bendensin galiba korktun canım benim gibi:)ilk sayfadaymış. 15 ocak. az kalmış yahu
Günaydın canım. Benim eşimde çayı boş içmez illa yanında bişeyler olacak. Tatlı varsa tatlı ya da kuruyemiş ya da bisküvi, gofret vs. O yiyince ister istemez benimde canım çekiyor ve bende yiyorumHerkese günaydınlar.. güzel bir gün olsun inş..Ben ölçüyü kaçırdım bu aralar.. reglim bitince tam gaz devam inş..reglim etkiledi beni.. şişim çok gündüz abartmıyorum ama akşamları eşim sağolsun çayı boş içmez.. illa birşeyler olur.. bende de tatlı isteği var bu aralar. buradan kaybediyorum.. umarım almamda en azından ona razıyım artık..
aynen valla.. aslında diyet işi ekip işiGünaydın canım. Benim eşimde çayı boş içmez illa yanında bişeyler olacak. Tatlı varsa tatlı ya da kuruyemiş ya da bisküvi, gofret vs. O yiyince ister istemez benimde canım çekiyor ve bende yiyorum
15 Ocak canım yani Tammmmmmmmmbir hafta kaldı ona göreeeeeeeeecanlar iyi akşamlar. sohbetiniz bol olsun inşallah. eylemsevcan tartı günü ne zamandı
Benimde eşim tam tersine hiç bir şey yemezaynen valla.. aslında diyet işi ekip işievdekiler bir güzel yiyor sen bakamıyorsun .. gerçi bu yılbaşı tatilinden önce baya iradeliydim.. ne olduysa o 4 günlük tatilde oldu bana olan eşimde illa tatlı ,kuruyemiş bisküvi vs yer.. kek çikolatavs.. en azından onlardan yemesem gene iyi.. dün akşam yedim maalesef tutuamadım.. regli olduğum için canım çok çekti. bir tane sütlaç yedi..
Ender SARAÇ'ın 5'i bir yerdesi kesinlikle mükemmel tavsiye ederim markasını tam hatırlamıyom heralde doğadan olacak zamanında çok içtim onunla hızlı kilo verebildiğime inanıyorumkızar ben bitkisel çay alıcam kutu şeklinde çalıştığım için kendim hazırlıyıp getiremem iş yerine bildiğiniz markaları bana yazarmısınız iyi olan metabolizma hızlandıran ?
evet baktım ama içindeki malzemeleri yazıp kutuların içindekiler bölümünde yazanları okur bulur alırım bakıyorum bakalım bulabilcem mi çay yerine bitkisel çay içmek daha iyiEnder SARAÇ'ın 5'i bir yerdesi kesinlikle mükemmel tavsiye ederim markasını tam hatırlamıyom heralde doğadan olacak zamanında çok içtim onunla hızlı kilo verebildiğime inanıyorum
onu ben sadece bimlerde görüyordumevet baktım ama içindeki malzemeleri yazıp kutuların içindekiler bölümünde yazanları okur bulur alırım bakıyorum bakalım bulabilcem mi çay yerine bitkisel çay içmek daha iyi
evet bimdekinde var ama etkisimi azaltlmış bişey olmuş çok bekletmen gerekiyo kendine gelmesi için şuan birtane buldum doğadan 7 otlu çay diye ender saraçın dedikleri var ve kirazla kaysıda var içinde çok güzel hemen bu hafta sonu alıp pazartesi içmeye başlicam rahatlatr şişkinliğimi alır bari demionu ben sadece bimlerde görüyordum
Evet kesinlikle bitki çayları çok iyi geliyor canımevet bimdekinde var ama etkisimi azaltlmış bişey olmuş çok bekletmen gerekiyo kendine gelmesi için şuan birtane buldum doğadan 7 otlu çay diye ender saraçın dedikleri var ve kirazla kaysıda var içinde çok güzel hemen bu hafta sonu alıp pazartesi içmeye başlicam rahatlatr şişkinliğimi alır bari demi
günde 3 bardak içsem nasıl sence ?Evet kesinlikle bitki çayları çok iyi geliyor canım
hangisi olursa olsun tavsiye ederim
ama tabii abartmadan
sade yeşil çayı sevemedim bir türlü diğer otlarla daha hoşuma gidiyo benimde normal yani damak tadı ne iyi gelirse o olur :)BENDE DOĞADANIN MİSTİK ÇAYINI ALDIM.. TADI ÇOK HOŞ.. BEĞENDİM.. BİRDE ÇAYKURUN BERGAMOT AROMALI YEŞİL ÇAYINI İÇİYORUM BEN.. ONUDA ÇİFTLİ SÜZGEÇLERDEN VAR ONUNLA YAPIYORUM..ÇAYI İÇİNE KOYUYORUM..KUPAYA SICAK SU İÇİNE KOYUYORUM.. 3-4 DAKİKA İÇİNDE BEKELYİP DEMLENİYOR.. SONRA DA ILININCA İÇİYORUM.. ANCAK ONU İÇEBİLİYORUM YEŞİL ÇAY OLARAK BENDE..
3 BARDAK DERKEN SADECE 3 BARDAK YEŞİL ÇAYMI??günde 3 bardak içsem nasıl sence ?
yok işte bitki çayı günde 3 bardak3 BARDAK DERKEN SADECE 3 BARDAK YEŞİL ÇAYMI??
İçebilirsin tabiki de..ben mesela bi fincan işyerinde yeşilçay.. bi kupa mistik çay içiyorum..evde akşamları.. bir kupa biberiye ,funda ,yeşil çay karışımlı içiyorum..birde gene bazen mistik içiyorum.. sirkeli su evet.. faydası var.. doğumdan sonra bende içtim ondan faydası var..yok işte bitki çayı günde 3 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?