Esnek Diyet Arkadaşlığı

onların kökünü kazımak zordur. benim evde de bir ara karafatmalar hasıl olmuştu. böcülerin girip çıktığı deliklere detan maksi böcek ilacı sıktım. detan maksi böcüleri hemen öldürmüyor. yuvalarına dönecek kadar yaşıyorlar ve diğer böcülere de bulaştırıyor. böylelikle hepsi ölüyor. ama ilaç sıktığın yerleri silersen etkisi gidiyor. silmezsen 6 ay etkili. birde kör noktalara yem koydum. kayboldular. inşallah en kısa zamanda kurtulursun

O nasıl bir şey canım

inşallah canım Allah razı olsun birde onu deneyim
çok teşekkür ederim hemen alıcam inşallah
5 yıldır aynı evde oturuyorum gelin oldum girdim bir ara hamamböcekleri hasıl olmuştu ama sadece banyoda onunlada kendi aldığım detanlarla falan başa çıkmıştım bunlarla ilaçlama yaptırdığım halde başa çıkamadım ama birde senin dediğini deneyim canım sağolasın

Ay konuyla hiç alakası yok 5 yıllık mı evlisin

Merhaba kızlar :)
Hafta sonu geldi yine ama ben hafta sonu kilo alıyorum ya Evde oluyorum genelde birde kışın bir yere çıkılmıyor.

Herkese hayılı cumalar arkadaşlar.. benim diyet bu haftada yalan olduHafta sonları aynen bende yiyiorum valla.Ama Allah'tan ki sabah kahvaltımız baya geç oluyor..Eşim kursa gidiyo.. gelmesi 1 i bluluyor.. Yani 1,30 2 arası kahvaltımız bitiyo.. bir dahada bişi yemiyorum.. taaa 6-7 e kadar.. hala bile acıkmış olmuyorum.. kahvaltıyı sağlam yapıyouz.. ama yani dikkat olayı kalkıyor hafta sonu.. önümüdeki hafta p.tesiden itibaren inş tekrar başlıyoum..inş 15 ocak a kada bir kiloda olsa fark ederim

15 ocakta muhteşem dönüyorumm kesinlikle diyetimiibozmadım bugün yine doktordayım canlarım
size ordaki kilo cetvelimi atacağım 15 ocakta

Slm kizlar ben telefondan dolayi pek giremitooeym ama diyete devam dukan karatay ortak yapiyorum emzirdigim icin dukan zorluyor kardesim dukanla 10 kilo vermis vermeyede devam ediyor biberiye yagida karin bolgeme suruyorum acayip terlwtiyoy

Slm kizlar ben telefondan dolayi pek giremitooeym ama diyete devam dukan karatay ortak yapiyorum emzirdigim icin dukan zorluyor kardesim dukanla 10 kilo vermis vermeyede devam ediyor biberiye yagida karin bolgeme suruyorum acayip terlwtiyoy
Kaç aylık bebeğin canım. Bide neler yıyıorsun içiyorsun.bu 2 diyete bi akıl erdiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…