- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.220
- 333
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.021
Slmlar canlar sinirlerim cok bozuk bir ara evimde kalorifer bocegi hasil oldu ilaclama yaptirdim gectiydi assa yukari 1 ay oluyor bitti diye seviniyordum bu sabah 1 tane gordum sinirlerim bozuldu yaa ilaclamada yaptirdim daha ne yapayim ne kadar zormus yaa sirf bu yuzden mutfaga girmek istemiyorum moralim sifir
O nasıl bir şey canımSlmlar canlar sinirlerim cok bozuk bir ara evimde kalorifer bocegi hasil oldu ilaclama yaptirdim gectiydi assa yukari 1 ay oluyor bitti diye seviniyordum bu sabah 1 tane gordum sinirlerim bozuldu yaa ilaclamada yaptirdim daha ne yapayim ne kadar zormus yaa sirf bu yuzden mutfaga girmek istemiyorum moralim sifir
hamam böceğinin bir değişiği onlarada benziyorlar ama açık renkli onlar gibi siyah değilde kahferengiO nasıl bir şey canım
inşallah canım Allah razı olsun birde onu deneyimonların kökünü kazımak zordur. benim evde de bir ara karafatmalar hasıl olmuştu. böcülerin girip çıktığı deliklere detan maksi böcek ilacı sıktım. detan maksi böcüleri hemen öldürmüyor. yuvalarına dönecek kadar yaşıyorlar ve diğer böcülere de bulaştırıyor. böylelikle hepsi ölüyor. ama ilaç sıktığın yerleri silersen etkisi gidiyor. silmezsen 6 ay etkili. birde kör noktalara yem koydum. kayboldular. inşallah en kısa zamanda kurtulursun
Ay konuyla hiç alakası yok 5 yıllık mı evlisininşallah canım Allah razı olsun birde onu deneyim
çok teşekkür ederim hemen alıcam inşallah
5 yıldır aynı evde oturuyorum gelin oldum girdim bir ara hamamböcekleri hasıl olmuştu ama sadece banyoda onunlada kendi aldığım detanlarla falan başa çıkmıştım bunlarla ilaçlama yaptırdığım halde başa çıkamadım ama birde senin dediğini deneyim canım sağolasın
Evet canım 5 yıldır evliyimAy konuyla hiç alakası yok 5 yıllık mı evlisin
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmenizi nasip etsinEvet canım 5 yıldır evliyim
amin canım benim çok teşekkür ederin sen kaç yıllıksın canım birde mutlumusun?Rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmenizi nasip etsin
aman aynı dert bizdede var gülüm takma kafana hafta sonu yediklerimiMerhaba kızlar :)
Hafta sonu geldi yine ama ben hafta sonu kilo alıyorum yaEvde oluyorum genelde birde kışın bir yere çıkılmıyor.
Şubat ta 7 senemiz bitiyor. Çok şükür elhamdülillah mutluyum.senamin canım benim çok teşekkür ederin sen kaç yıllıksın canım birde mutlumusun?
bende mutlu sayılırım arada zıvanadan çıkarmasa herşey yolunda çok şükürŞubat ta 7 senemiz bitiyor. Çok şükür elhamdülillah mutluyum.sen
Ayy canım ya o hep var İnsanın gözü görmüyor bazenbende mutlu sayılırım arada zıvanadan çıkarmasa herşey yolunda çok şükür
Super canim cok iyi aman sakib bozma kilo cetvelinide sabirsizlikla bekliyyorum cok opuyorum iyi gecelerrr15 ocakta muhteşem dönüyorumm kesinlikle diyetimiibozmadım bugün yine doktordayım canlarım
size ordaki kilo cetvelimi atacağım 15 ocakta
15 ocakta muhteşem dönüyorumm kesinlikle diyetimiibozmadım bugün yine doktordayım canlarım
size ordaki kilo cetvelimi atacağım 15 ocakta
Kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim erkekmişSuper canim cok iyi aman sakib bozma kilo cetvelinide sabirsizlikla bekliyyorum cok opuyorum iyi gecelerrr
ah canım benimmmm Allah gönlüne göre vermiş çok sevindim gülümmmmmmmKızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş
Kaç aylık bebeğin canım. Bide neler yıyıorsun içiyorsun.bu 2 diyete bi akıl erdiremedimSlm kizlar ben telefondan dolayi pek giremitooeym ama diyete devam dukan karatay ortak yapiyorum emzirdigim icin dukan zorluyor kardesim dukanla 10 kilo vermis vermeyede devam ediyor biberiye yagida karin bolgeme suruyorum acayip terlwtiyoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?