- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #5.961
aman boşver ben çalışıyomda ne oluyor kartım kocamda maaş gördüğüm yok çalıştığımla kalıyom bacımm ama tabii bol yaşıyoz çok şükürNe güzel işlerinizde Rabbim daim etsin.bende çalışmak isterdim. Bende ev hanımı maaşı yok mesaisi bol olan tek meslek
Canım öyle deme.. en zor meslek ev hanımlığı.. çalışmakda öyle kolay değil valla.. güzel ama zor..İki çocuk koca ev işi yemek çamaşır ütü.. hafta sonu temizlik:Ç(işte tek iyi yanı hayatın daha düzenli oluyor..programlı oluyorsun mecburen..Ne güzel işlerinizde Rabbim daim etsin.bende çalışmak isterdim. Bende ev hanımı maaşı yok mesaisi bol olan tek meslek
yok bende seviyorum en azından biraz kafayı dinliyorsun işe geldiğindeCanım öyle deme.. en zor meslek ev hanımlığı.. çalışmakda öyle kolay değil valla.. güzel ama zor..İki çocuk koca ev işi yemek çamaşır ütü.. hafta sonu temizlik:Ç(işte tek iyi yanı hayatın daha düzenli oluyor..programlı oluyorsun mecburen..
Aaaa neden çok şaşırdımaman boşver ben çalışıyomda ne oluyor kartım kocamda maaş gördüğüm yok çalıştığımla kalıyom bacımm ama tabii bol yaşıyoz çok şükür
olmaz mı elbette var.. ama iyi yönleride çok.. kötü tarafını bastırıyor Allah'tan ki..Kimse dört dörtlük değilki.. ona görede benim kötü yanlarım var.. öyle böyle bilikte 18 yılı deviridk şükürler olsun..kocanızın çekilmeyen yönleri var mı?
Allah razı olsun hakkını ödeyemem. Hamileliğimde sonrada hep yardımcı oldu bana yapamadığım zaman yapardı. Tabi herkes dörtlük dörtlük değil ama insan değiştirmeye kalkmamalı neyse o ben onu öyle kabul ediyorum çünkü çok çok seviyorum Rabbim başımdan eksik etmesinkocanızın çekilmeyen yönleri var mı?
Aaaa neden çok şaşırdım
herşeyi birlikte harcadığımız için ayrımız gayrımız yokEWET eylemsevcan cım canım neden maaş kartın eşindeki..??bende ona şaşırdım..
o zaman en doğrusu bu canım.. aman sağlık olsunda.. ne güzel evini arabanı almışsın işte.. daha ne..herşeyi birlikte harcadığımız için ayrımız gayrımız yok
herşeyimiz ortak ne gerekiyorsa ordan gidiyor
bu kötü değil aslında ama elimde şöyle bol bol bir para görmüyor yani ne istersem alıyor olmadı kredi kartıma çektiriyorum ödüyor sorun yok aslındada ne biliyim heralde maaşım çatır çatır elime kalsın istiyorum ama ev aldık araba aldık krediyle şu şartlardada bu mümkün değil yani gene en doğrusu böyle yaşamakkkkkkkkk.............
yok çok şükür aldık çocuklarımıza birikim olsun diye ayrıyeten emeklilik de yatırıyoruz bize para kalmoooooooooooooo doya doya harcamayaaaaaaaao zaman en doğrusu bu canım.. aman sağlık olsunda.. ne güzel evini arabanı almışsın işte.. daha ne..
yok çok şükür aldık çocuklarımıza birikim olsun diye ayrıyeten emeklilik de yatırıyoruz bize para kalmoooooooooooooo doya doya harcamayaaaaaaaa
[/QUOTE
olsun canım.. gençlikte çalış yap yatırımını.. yaşlılka para daha çok lazım..Herşey gençlikde.
Ok beybi herkese iyi akşamlar bizde çıkıcaz birazdan akşam ölçüyü kaçırmayın byyyyHerkese hayırlı akşmalar.. mesai biter.. yarın görüşürüz..
Beni yanlış anlamayın ama ben sevmiyorum giyime fazla para vermeyi gereksiz buluyorum olduğu kadar fazlası israf zaten benim işim görsün yeteraynen Beyzabet bizimde öyle olacak heralde bu gidişle tamamen yatırıma yöneldik tamam yememiz içmemiz çok bol çok şükür onu hiç kısmıyoruz ama çok özel harcamıyoruz yani giyime kuşama çok paralar dökmüyoruz normal seviyede alıyoruz
çok haklısın canım aynen aslında öyle olması en normaliBeni yanlış anlamayın ama ben sevmiyorum giyime fazla para vermeyi gereksiz buluyorum olduğu kadar fazlası israf zaten benim işim görsün yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?