- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
- 158
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.301
Tamam canım çok sağol bildiririmRumsum ; bu arada yoğurtlu kürü yedikten yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun bunu dıkkat et canım
ooo maşallahhh bu ne hızzz süpersinnnKilom 72 yarin yine randevum var
ben hastayım şuan pazartesi günü yazsam olurmu haftasonu tartılırım
tamam canım ama değerlendirme bitiyor 1. yi belirliyoruz sadece değerini giriyorum pazartesi söyleyince girerimben hastayım şuan pazartesi günü yazsam olurmu haftasonu tartılırım
hepimizn yaşadığı adet canım :) ama benim çok ağrılı geçtiği için bu hafta başlicağım spora bile başlamadım yediklerime dikat ediyorum ama hastayken tartılmak istemiyorumGeçmiş olsun canım neyin var ?
hafta sonu tartıldığımda internet paketi yaparsam girer yazarım canım teşekkürler :)tamam canım ama değerlendirme bitiyor 1. yi belirliyoruz sadece değerini giriyorum pazartesi söyleyince girerim
70.3 yazarım canım madem düşmüşsün hemde kilo bildirim günümüz devam ediyorCanim ben kilomu dun yazmistim bugun yazamam diye 300 gram daha gitmis yani bugun sabah itibariyle 70.300 gram eylemsevcan sana birakiyorum canim istedigin bildirimimi yaxabilirsin
hepimizn yaşadığı adet canım :) ama benim çok ağrılı geçtiği için bu hafta başlicağım spora bile başlamadım yediklerime dikat ediyorum ama hastayken tartılmak istemiyorum
evet ge.çen hafta çok üşüttüm o yüzden şimdide çok ağrılı geçiyo haftasonu bitiyo tartılıp yazcam hemen bende merak ediyorum kaç kilodayım diye vallaHastayken şişlik olur canım .
Bende haftaya olacağım , üzerimde aşırı üşüme var bugun ,
Dikkat et kendine
yok yok yede çok az yeakşam yemeceyecğim.. belki biraz dengelerimakşam aç yatacağım.. bol yürüyüş
sağol canım.. ama bugün kötü oldu böyle yaayok yok yede çok az ye
3 günde nasıl beslendinde 600 verebildin günlük kaç kalori aldınsağol canım.. ama bugün kötü oldu böyle yaagerçi doydum. ara öğün falan yapmam bu toklukla..akşamda en fazla bir çorba yerim..aç yatmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?