- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.341
bana göre seninde öyle çok kilon yok.. boyuna göre 65 civarı olsan yeterli..en son 70 kiloydum ama baya oldu tartılmayalı şuan kaçım bilmiyorum yarın akşam yada cumartesi falan tartıldım mı yazarım hemen meraktayım bende :) boyum 170 bu arada
bence böyle kalsan sadece spor yap ve daha fazla alma yeter ..korumaya geç derim.. yada en azından çok çok kasma kendini..Moral verdin çok sagol canım ya
Zaten biraz kio verdiğimi göreyim ,
Sonrası için dikkat edeceğim
zaten 65 olsam sıkıntı yok ama mart ve nisanda söz ve nişanım olucak inş. ondan hedefim 63bana göre seninde öyle çok kilon yok.. boyuna göre 65 civarı olsan yeterli..
hayırlıısı olsun o zaman.. böyle devam edersen yakında hedefine ulaşırsın canım..hadi kolay gelsin:)zaten 65 olsam sıkıntı yok ama mart ve nisanda söz ve nişanım olucak inş. ondan hedefim 63
afiyet olsun canım.. bu arada muzun kalorisne baktım..öyle çokda değilmiş.. yiyebilrisn bence bir tane.. 70 75 kalori imiş:)14.30 Ara Öğün
1 adet muz
çook saol canım sizinle motive oluyorum ya yazışmaları okuyorum destekleriniz motive edişleriniz çok iyihayırlıısı olsun o zaman.. böyle devam edersen yakında hedefine ulaşırsın canım..hadi kolay gelsin:)
bence böyle kalsan sadece spor yap ve daha fazla alma yeter ..korumaya geç derim.. yada en azından çok çok kasma kendini..
ewet ya burası insanı motive ediyor .. :)çook saol canım sizinle motive oluyorum ya yazışmaları okuyorum destekleriniz motive edişleriniz çok iyi
maşallah kasmamaış halin.:)daha ne olsun;:))valla ben bugün baya bozdumÇok aşırı kasmıyorum aslında ama pilav ,makarna , ekmek , tatlı hiçbirini yemiyorum .
Bu da kasmamış halim
afiyet olsun canım.. bu arada muzun kalorisne baktım..öyle çokda değilmiş.. yiyebilrisn bence bir tane.. 70 75 kalori imiş:)
ewet limonlu su öyleymiş.. bende bir ara sabahları içiyodum.. bu ara sabahları greyfurt suyu içiyorum.. ona yer kalmıyor:)bu arada benim iş yerimdeki bayanlar zayıf formlarına çok dikkat ediyolar işte yeniyim ama bi baktım hep limonlu su içiyolar meraktan sordum dedilerki metabolizmayı hızlandırıyo hergün bir sürahi içiyolar limonu içine sıkıyolar ve sonrada içine minik mink kesip atıyolar bende yapıcam onu
aynen yaSağol canım . İki buçuk saat boyunca ara öğünü bekliyorsun ,
5 dakika olmadan bitiyorlar ya
Bir sonraki ara öğünüm de saat 17.00 'de
ewet limonlu su öyleymiş.. bende bir ara sabahları içiyodum.. bu ara sabahları greyfurt suyu içiyorum.. ona yer kalmıyor:)
greyfurtta çok iyi kış içeceklerinin en iyileri portakal ve greyfurt ama bir bardak için nerdeyse 4 tane sıkılıyo kalorisi fazla olmuyormu?ewet limonlu su öyleymiş.. bende bir ara sabahları içiyodum.. bu ara sabahları greyfurt suyu içiyorum.. ona yer kalmıyor:)
3-4 kaşık çok az bence yaaKIZLAR BEN KENDİME HAZIRLADIM BİR DİYET LİSTESİ KONTROL EDERMİSİNİZ NASIL YORUM BEKLİYORUM :)
SABAH:1 dilim kepekli ekmek-2 zeytin-25 gr peynir-1 şekerli çay-2 bardak su
ARA(10-12 saat arası): 2 bardak su-1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN: iş yerindeki yemeklerden 3 kaşık fazlası yok-ekmek yok-1 bardak su
İKİNDİ : 1 meyve varsa -2 bardak su-1 bardak bitki çayı
AKŞAM :1 kase çorba-yemeklerden 4 kaşık fazlası yok kasede yencek-1 kase yoğurt yada 1 meyve-2 bardak su
nasıl sizce ?elimden geldiğincede iş yerinde merdiven kullanıyorum hareket halinde olmaya çalışıyorum ve akşamlarıda azda olsa spor hareketleri yapıcam...
hayır.. ben alıştım sanırım tadına.. bi bardak çıkıyo bir tane greyfurttan..çokda sağlıklı c vitamin maşhh. hiç hasta olmuyorum da:)Greyfut yanına bir şey ekliyor musun canım . Sadece kendısının acı bır tadı var çünkü
yok canım bir geyfurttan bir badak çıkıyor zaten.. sade içiyorum..greyfurtta çok iyi kış içeceklerinin en iyileri portakal ve greyfurt ama bir bardak için nerdeyse 4 tane sıkılıyo kalorisi fazla olmuyormu?
ama 3 4 geçtim mi daha fazla yemek istiyorum3-4 kaşık çok az bence yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?