Esnek Diyet Arkadaşlığı

Yoğurdu günde kaç kere yiyosun canım bide faydası ne oldu

Günaydın kızlar,
Çok yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, takip ediyorum sizleri
Ben bugün 62,5 geldim. 200 gram almışım 15 günde. Ya uzun zamandır 62 lerdeyim. Takıldım kaldım resmen. Gerçi çok dikkat ettiğim söylenemez ama yine de eskiye nazaran az yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Buraya yazarken utanıyorum valla. Bi kilo vermeyi beceremedim. Masa başı çalışıyorum. İşim evime yakın günde toplam 20-25 dk yürüyorum. Tabi çok hareket olmayınca kilo da verilmiyor
Neyse yine de moralimi bozmayım. Diyet için motivasyon şarttt

Yoğurdu günde kaç kere yiyosun canım bide faydası ne oldu

Canım yogurtu 1 haftalık yapıyorum ben .
Light yogurt ıcıne sabah kalkar kalmaz 1 tatlı kaşıgı zencefıl , zerdecal , tarcın eklıyorum .
Göbeğe iyi geliyor .
Birde yedikten yarım saat sonra hemen tuvalete çıkıyorsun .
İştahı da ciddi oranda kesiyor .
Bugun 3.gunumdu benım .
Hemen doyduğumu fark edıyorum .

ewet benimde işim masa başı.. bu ara iş çıkışında yürüyorum..evde de işimi halledip yarım saat daha yürüyüşe gidiyorum:)masa başı iş çok kötü oluyogün boyu hareketsizlik kötü.. artık öğlenleride yarım saat yürümeyi düşünemiyorum:)

Reactions: zbt
1 hafta yapıp ne kadar süre bırakıp tekrar başlıyorsun. 1er çay kaşığı diye duymuştum

bunuda deniyim bari.. bende seneledir yoğudumu kendim mayalıyoum zaten.. betüşüm doğdudğundan beri..hazır yoğurt yieyemem.. ben akşamları yemekle beraber bir küçük kase pul biberli limonlu olarak tüketiyorum..onu da öyle duydum göbek için olduğunu..

Ayy 3 kg dışkı vardır inanırım Beyzabet. Öyle insanlar var ki günde 2 kere bazen diyolar 3 kere çıkıyoruz Ayy sinir oluyorum. Bide öyle çok yiyorlar ki şaşırıyorum ya. Gözüm yok yesinler içsinler Rabbim iştahlarını arttırsın ama ben niye çıkamıyorum. 3 3.5 lt su içiyorum karışık bitki çayı içiyorum hareketlii biriyim 45 60 dk sporum da var.anlamadım gitti ya

[QUOteşekkürler canm07, post: 38880124, member: 178407"]Rabia gözün aydın . Çok sevindim . Darısı tüm bekleyenlerin başına diyelim [/QUOTE]
Çok teşekkurler cnm

:))hakllısın canım ya.. ben de şaşaıyorum..benim büyük kızımda maşh diyim günde 2 3 kez çıkar.. çok çikolata yer o.. acaba omu çıkarıyor diyorum ama ben yesemde fark etmiyorumben bi kez şöylee adam gibi çıksam yeterde.. işte çıkabilsem(Aslında sen anlattığına bakılırsa raht çıkman gerek.. ama bağırsakların tembel demek benim gibiancak ilaç o zaman fayda ediyor

Merhabalar arkadaşlar. Pek umudum olmadığından tartılmaya karşı ilgimi de kaybetmiş durumdaydım. En son buraya yazmak için yılbaşında tartılmıştım, şimdi sabah tartıldım. Sonuç beklediğim gibi artık gram gram veriyorum ama olsun napalım.

Sabahki kilom: 74,6 Yani son on beş günde 900 gram vermişim. Süper başarı dimi aferin bana. (gerçi arada kaçırdık, yalan yok)

canım olsun az çok demiyeceğiz.. bu topiğin amacı o zaten.. yavaş ama kalıcı vereceğiz inş.. kaçamak valla bende yapmıyo rdeğilim.. ama sonrasında hemen hareket etmeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…