- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 128
- 37
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.261
Yoğurdu günde kaç kere yiyosun canım bide faydası ne olduGünaydınnn Kızlarr ,
Bugün tartılma günümüydü ?
Tartım daha gelmedi , ama akşam yüzmeye geçicem , orda tartılırım ,
Antrenörüm izin verirse tabi :)
Sürekli tartılmaya karşı çıkıyor .
Birdeeee güzel bir haberim var .
Dün spor kulubuyle görüştüm .
Salı günü pilatese başlıyorum .
Haftada 2 gün
Daha önce hiç pilates yapmadım .
Yapanlar bana öneride bulunurlarsa sevinirim .
Dikkat etmem gereken hassas noktalar varsa diye
Sabah Kahvaltım
Beyaz Peynir
Yeşil Biber
Kırmızı Biber
1 adet kuru kayısı
Birde uyandığımda yoğurt içine zerdeçal , zencefil , tarçın katıp yiyiyorum .
Üstüne de 1 bardak su içiyorum .
Yoğurdu günde kaç kere yiyosun canım bide faydası ne oldu
Bayanlarrr çok mutluyuuum 73.4 çıktı yaşasınnn
Ayy çok yaşa sen inş yaabu arada kilo verebilen arkadaşlara toptan halay gelsinnnnnnnnnnn
Rumsum senle ben ikimiz 29 Ocağa güzel bir performans gösterelim epiiciiğiii görsün be ya
kıskananlarda çatlasınnnnnnnn
ben demiştim sana.. süpersin canım.. galiba 1. cimiz belli oldu.. harikaa!!Bayanlarrr çok mutluyuuum 73.4 çıktı yaşasınnn
ewet benimde işim masa başı.. bu ara iş çıkışında yürüyorum..evde de işimi halledip yarım saat daha yürüyüşe gidiyorum:)masa başı iş çok kötü oluyoGünaydın kızlar,
Çok yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum, takip ediyorum sizleri
Ben bugün 62,5 geldim. 200 gram almışım 15 günde. Ya uzun zamandır 62 lerdeyim. Takıldım kaldım resmen. Gerçi çok dikkat ettiğim söylenemez ama yine de eskiye nazaran az yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Buraya yazarken utanıyorum valla. Bi kilo vermeyi beceremedim. Masa başı çalışıyorum. İşim evime yakın günde toplam 20-25 dk yürüyorum. Tabi çok hareket olmayınca kilo da verilmiyor
Neyse yine de moralimi bozmayım. Diyet için motivasyon şarttt
Cooook mutluyum 60 lara bisey kalmadı yaaben demiştim sana.. süpersin canım.. galiba 1. cimiz belli oldu.. harikaa!!
1 hafta yapıp ne kadar süre bırakıp tekrar başlıyorsun. 1er çay kaşığı diye duymuştumCanım yogurtu 1 haftalık yapıyorum ben .
Light yogurt ıcıne sabah kalkar kalmaz 1 tatlı kaşıgı zencefıl , zerdecal , tarcın eklıyorum .
Göbeğe iyi geliyor .
Birde yedikten yarım saat sonra hemen tuvalete çıkıyorsun .
İştahı da ciddi oranda kesiyor .
Bugun 3.gunumdu benım .
Hemen doyduğumu fark edıyorum .
bunuda deniyim bari.. bende seneledir yoğudumu kendim mayalıyoum zaten.. betüşüm doğdudğundan beri..hazır yoğurt yieyemem.. ben akşamları yemekle beraber bir küçük kase pul biberli limonlu olarak tüketiyorum..onu da öyle duydum göbek için olduğunu..Canım yogurtu 1 haftalık yapıyorum ben .
Light yogurt ıcıne sabah kalkar kalmaz 1 tatlı kaşıgı zencefıl , zerdecal , tarcın eklıyorum .
Göbeğe iyi geliyor .
Birde yedikten yarım saat sonra hemen tuvalete çıkıyorsun .
İştahı da ciddi oranda kesiyor .
Bugun 3.gunumdu benım .
Hemen doyduğumu fark edıyorum .
içiyorum ama genede tık yokEylemcan yeşil çay içiyormusun canım ?
waawww süpersin canım tebrikler heralde 1. sen olacaksınnnnnnnnBayanlarrr çok mutluyuuum 73.4 çıktı yaşasınnn
:))hakllısın canım ya.. ben de şaşaıyorum..benim büyük kızımda maşh diyim günde 2 3 kez çıkar.. çok çikolata yer o.. acaba omu çıkarıyor diyorum ama ben yesemde fark etmiyorumAyy 3 kg dışkı vardır inanırım Beyzabet. Öyle insanlar var ki günde 2 kere bazen diyolar 3 kere çıkıyoruz Ayy sinir oluyorum. Bide öyle çok yiyorlar ki şaşırıyorum ya. Gözüm yok yesinler içsinler Rabbim iştahlarını arttırsın ama ben niye çıkamıyorum. 3 3.5 lt su içiyorum karışık bitki çayı içiyorum hareketlii biriyim 45 60 dk sporum da var.anlamadım gitti ya
canım yeşil çay idrara çok çıkarıyor.. büyüğüne etkisi varmı ki??onu bende bilmiyorum:)içiyorum ama genede tık yok
canım olsun az çok demiyeceğiz.. bu topiğin amacı o zaten.. yavaş ama kalıcı vereceğiz inş.. kaçamak valla bende yapmıyo rdeğilim.. ama sonrasında hemen hareket etmeye çalışıyorum..Merhabalar arkadaşlar. Pek umudum olmadığından tartılmaya karşı ilgimi de kaybetmiş durumdaydım. En son buraya yazmak için yılbaşında tartılmıştım, şimdi sabah tartıldım. Sonuç beklediğim gibiartık gram gram veriyorum ama olsun napalım.
Sabahki kilom: 74,6 Yani son on beş günde 900 gram vermişim. Süper başarı dimi aferin bana. (gerçi arada kaçırdık, yalan yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?