Esnek Diyet Arkadaşlığı

deren19boyst: 38885948 .!.:
Ben çok inatçıyım ve takıntılıyım
Annem çok üzülüyor bu durumuma ,
Zayıfsın daha nerenı zayıflatacaksın dıyıp duruyor
Evett ya bende boyunu kilonu görünce şaşırdm bn65 olmak istiyorm daha alta düşmem

KIZLAR BEN KENDİME HAZIRLADIM BİR DİYET LİSTESİ KONTROL EDERMİSİNİZ NASIL YORUM BEKLİYORUM :)
SABAH:1 dilim kepekli ekmek-2 zeytin-25 gr peynir-1 şekerli çay-2 bardak su
ARA(10-12 saat arası): 2 bardak su-1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN: iş yerindeki yemeklerden 3 kaşık fazlası yok-ekmek yok-1 bardak su
İKİNDİ : 1 meyve varsa -2 bardak su-1 bardak bitki çayı
AKŞAM :1 kase çorba-yemeklerden 4 kaşık fazlası yok kasede yencek-1 kase yoğurt yada 1 meyve-2 bardak su

nasıl sizce ?elimden geldiğincede iş yerinde merdiven kullanıyorum hareket halinde olmaya çalışıyorum ve akşamlarıda azda olsa spor hareketleri yapıcam...

Gayet iyi sabah süt,yesil çayda güzel oluyor kahvaltıda bide kepek ekmeğini kızartınca enfes oluyor suda yumurtada çok iyi

bence gayet güzel canım.. kalorileri azdır.. dayanabilirsen süper.. ben dayanamam işte

OTE="BEYZABET, post: 38886651, member: 67408"]bence gayet güzel canım.. kalorileri azdır.. dayanabilirsen süper.. ben dayanamam işte[/QUOTE]
Bn Saat 17:00 dan sonra su dısında hiç birsey yemiyorum zor oluyo ama alıştm sayılır

OTE="BEYZABET, post: 38886651, member: 67408"]bence gayet güzel canım.. kalorileri azdır.. dayanabilirsen süper.. ben dayanamam işte
Bn Saat 17:00 dan sonra su dısında hiç birsey yemiyorum zor oluyo ama alıştm sayılır[/QUOTE]
meyve ye zorlandığında yada yoğurt 1 kase

vlla süpersin o zaman canım.. valla ben çok iradesiizim.. bide hareketsiz olsam healde ahat bu iştahla 70 kilolarda olurdum
saolsun erkek arkadaşım çok yanımda olmaya çalışıyo diyoki benim yanıma gelene kadar dikkat et benimleyken istediğini ye :) buda hoşuma gidiyo zaten alıştırdı bana onsuz farklı bir tat aburcubur eğlencesi yapamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…