- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.321
sağol canım.. ama bugün kötü oldu böyle yaagerçi doydum. ara öğün falan yapmam bu toklukla..akşamda en fazla bir çorba yerim..aç yatmam lazım..
Evett ya bende boyunu kilonu görünce şaşırdm bn65 olmak istiyorm daha alta düşmemderen19boyst: 38885948 .!.:Ben çok inatçıyım ve takıntılıyım
Annem çok üzülüyor bu durumuma ,
Zayıfsın daha nerenı zayıflatacaksın dıyıp duruyor
bende tabloya baktımda şimdi. hakkatende boyuna göre gayet kilon iyi bencede.. çok kasma bence kendini canım.. bence kilon boyuna göre gayet güzel..Ben çok inatçıyım ve takıntılıyım
Annem çok üzülüyor bu durumuma ,
Zayıfsın daha nerenı zayıflatacaksın dıyıp duruyor
bende tabloya baktımda şimdi. hakkatende boyuna göre gayet kilon iyi bencede.. çok kasma bence kendini canım.. bence kilon boyuna göre gayet güzel..
Gayet iyi sabah süt,yesil çayda güzel oluyor kahvaltıda bide kepek ekmeğini kızartınca enfes oluyor suda yumurtada çok iyisu_smha .!.:KIZLAR BEN KENDİME HAZIRLADIM BİR DİYET Lİoluyor KONTROL EDERMİSİNİZ NASIL YORUM BEKLİYORUM :)
SABAH:1 dilim kepekli ekmek-2 zeytin-25 gr peynir-1 şekerli çay-2 bardak su
ARA(10-12 saat arası): 2 bardak su-1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN: iş yerindeki yemeklerden 3 kaşık fazlası yok-ekmek yok-1 bardak su
İKİNDİ : 1 meyve varsa -2 bardak su-1 bardak bitki çayı
AKŞAM :1 kase çorba-yemeklerden 4 kaşık fazlası yok kasede yencek-1 kase yoğurt yada 1 meyve-2 bardak su
nasıl sizce ?elimden geldiğincede iş yerinde merdiven kullanıyorum hareket halinde olmaya çalışıyorum ve akşamlarıda azda olsa spor hareketleri yapıcam...
bence gayet güzel canım.. kalorileri azdır.. dayanabilirsen süper.. ben dayanamam işteKIZLAR BEN KENDİME HAZIRLADIM BİR DİYET LİSTESİ KONTROL EDERMİSİNİZ NASIL YORUM BEKLİYORUM :)
SABAH:1 dilim kepekli ekmek-2 zeytin-25 gr peynir-1 şekerli çay-2 bardak su
ARA(10-12 saat arası): 2 bardak su-1 bardak bitki çayı
ÖĞLEN: iş yerindeki yemeklerden 3 kaşık fazlası yok-ekmek yok-1 bardak su
İKİNDİ : 1 meyve varsa -2 bardak su-1 bardak bitki çayı
AKŞAM :1 kase çorba-yemeklerden 4 kaşık fazlası yok kasede yencek-1 kase yoğurt yada 1 meyve-2 bardak su
nasıl sizce ?elimden geldiğincede iş yerinde merdiven kullanıyorum hareket halinde olmaya çalışıyorum ve akşamlarıda azda olsa spor hareketleri yapıcam...
o zaman bölgesel spor yap. onun içinde pilates süperr.. bence diyet ihtiyacın yok canım.. spor yap sıkılaş.. göbüş möbüş kalmaz..1.70 boya ideal kilo 60 kg
Ama bana göre kiloluyum ,
Aslında göbeğimin düzleşmesini istiyorum
teşekkürler 2 3 haftadır iştahımda kapanma var zaten açlık değil beni mahveden çikolata zaten oda azalttım yani su içince çikolatayı hatrlamıyorum :)bence gayet güzel canım.. kalorileri azdır.. dayanabilirsen süper.. ben dayanamam işte
Bn Saat 17:00 dan sonra su dısında hiç birsey yemiyorum zor oluyo ama alıştm sayılır[/QUOTE]OTE="BEYZABET, post: 38886651, member: 67408"]bence gayet güzel canım.. kalorileri azdır.. dayanabilirsen süper.. ben dayanamam işte
iş yerinde yaptığım için kahvaltıya yumurta getiremiyorum peynir ve zeytin kapta getircemGayet iyi sabah süt,yesil çayda güzel oluyor kahvaltıda bide kepek ekmeğini kızartınca enfes oluyor suda yumurtada çok iyi
vlla süpersin o zaman canım.. valla ben çok iradesiizim.. bide hareketsiz olsam healde ahat bu iştahla 70 kilolarda olurdumteşekkürler 2 3 haftadır iştahımda kapanma var zaten açlık değil beni mahveden çikolata zaten oda azalttım yani su içince çikolatayı hatrlamıyorum :)
bende sabahları işyerimde kahvaltı yapıyorum.. her sabahda yumurtamı getiiyorum canım. sıkıntı olmuyor bizde:)iş yerinde yaptığım için kahvaltıya yumurta getiremiyorum peynir ve zeytin kapta getircem
saolsun erkek arkadaşım çok yanımda olmaya çalışıyo diyoki benim yanıma gelene kadar dikkat et benimleyken istediğini ye :) buda hoşuma gidiyo zaten alıştırdı bana onsuz farklı bir tat aburcubur eğlencesi yapamıyorum :)vlla süpersin o zaman canım.. valla ben çok iradesiizim.. bide hareketsiz olsam healde ahat bu iştahla 70 kilolarda olurdum
o zaan süper valla. çokmu fazlan var??saolsun erkek arkadaşım çok yanımda olmaya çalışıyo diyoki benim yanıma gelene kadar dikkat et benimleyken istediğini ye :) buda hoşuma gidiyo zaten alıştırdı bana onsuz farklı bir tat aburcubur eğlencesi yapamıyorum :)
evet haklısın getirsem bişey olmazda ben yumurta soğuduğunda yada kokusu gelince yiyemiyorum haftasonu kahvaltılarda yumurta kullanıyorumbende sabahları işyerimde kahvaltı yapıyorum.. her sabahda yumurtamı getiiyorum canım. sıkıntı olmuyor bizde:)
en son 70 kiloydum ama baya oldu tartılmayalı şuan kaçım bilmiyorum yarın akşam yada cumartesi falan tartıldım mı yazarım hemen meraktayım bende :) boyum 170 bu aradao zaan süper valla. çokmu fazlan var??
o zaman bölgesel spor yap. onun içinde pilates süperr.. bence diyet ihtiyacın yok canım.. spor yap sıkılaş.. göbüş möbüş kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?