- 24 Aralık 2014
- 743
- 1.682
- 158
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.781
evet azcık fazla olmuş öğlene kadar bol su iç bence :) ılık su olsun kapatır açığıbende bu sabah kahvaltımı fazla yedim ya2 dilim çavdarlı ekmek
1 dilim beyaz peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
7 adet zeytinn
sağol canım.. şuan mistik çayımı içiyorum.. su içiyorum ara ara:)ara öğün yapmıyacağım zaten.. öğlene kadarda bişey yemeyi düşünmüyorum artık.. karnım doydu şükür:)evet azcık fazla olmuş öğlene kadar bol su iç bence :) ılık su olsun kapatır açığı
bence patates salatasını da yeeeeeoff öğlen yemeği baya kalorili bugün..
mercimek çorbası 160 kalori
kadınbudu köfte 2 adet ama ben birini yiyeceğim..çünki bir adedi bile 317 kalori imişşşşşşşşş
patates salatası var.. ondan hiç yemeyeceğim..
canım bugün hastanede nöbetçiyim zaten.. akşam yemeği buradan .. baktım bezelye ve bulgu pilavı var birde yoğurt.. bende sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.yada diyorum hiç bişey yemeyeyim.. yanıma diyet bisküvi alayım çayla ondan yiyeyim.. bakıcağım artık..çok da kalori almak istemiyorum bugün be yabence patates salatasını da yeeeee
akşama az yeeeeee
Afiyet olsun canım.. değişik olduğu belli:)10.30 Ara
Yeşil smoothie
İçindekiler
Yarım yeşil elma
Yarım avakado
Maydanoz
Roka
2 adet ceviz , az tarçın
Su
Tadı hiç alışık olmadıgım tarzdan ya
Ben bir türlü hesaplayamadım nasıl hesaplıyorsunuzof ben nasıl böyle kilo vericeğimki yaagünlük almam gereken kalori normalde bazal metobolizma hızım 1287 kilokalori imiş. Toplam kalori ihtiyacım 1544 kilokalori imiş off benim en fazla 1000 kalori almam gerek gün içinde vermem için ben bazı 1200 1300 arası alıyorum
CANIM EYLEMİNM VEDİĞİ SİTEYE ÜYE OLDUM.. ORADAN HESAPLATTIM CANIM..Ben bir türlü hesaplayamadım nasıl hesaplıyorsunuz
HANGİ SİTE OCANIM EYLEMİNM VEDİĞİ SİTEYE ÜYE OLDUM.. ORADAN HESAPLATTIM CANIM..
ÖZEL MESAJ ATTIM CANIM SANA..HANGİ SİTE O
ben ara öğün yapmadım.. Sadece mistik çayımı içtim.. bol su içiyorum şimdide..Ara öğün:1 elma
Tamam canımCANIM EYLEMİNM VEDİĞİ SİTEYE ÜYE OLDUM.. ORADAN HESAPLATTIM CANIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?