Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben 67 kiloyum hedefim 60 hangi diyeti kullanıyorsunuz masallah 10 kilo vermişsiniz nazar değmesin bende sizin gibi 10 kilo vermek istiyorum spor yapıyormusnuz

Yanii E="Cristela, post: 38983886, member: 653526"]Ben 67 kiloyum hedefim 60 hangi diyeti kullanıyorsunuz masallah 10 kilo vermişsiniz nazar değmesin bende sizin gibi 10 kilo vermek istiyorum spor yapıyormusnuz[/QUOTE]
Yani çok değil aslında öyle bi diyete bağlanmadm sağlıklı bulduğum kendime uygun şeyler yaptım

[QUOTEgünlükleri yaz, post: 38983905, member: 653526"]Nerden bakabilirim[/QUOTE]
Diyet günlükleri yaz çıkar bir sürü arkadaşlar diyet günlüğü var orda bni görürsün zaten

[QUOTEkaçverirdi. a, post: 38983886, member: 653526"]Ben 67 kiloyum hedefim 60 hangi diyeti kullanıyorsunuz masallah 10 kilo vermişsiniz nazar değmesin bende sizin gibi 10 kilo vermek istiyorum spor yapıyormusnuz[/QUOTE]
Boyun kac
Ben sporda yapıyorum umarım veririm
Verirsin verirsin boyun kaç

Makarna,pilav,beyaz ekmek 1.5 aydır yemiyorum sanırım makarnayı diyetin 10. Günleri falandı öyle minicik bi kasede yedim o kadar ama benimde tatlı problemim var mesela bazen kendimi kaybeden biliyorum ama gene hiç bişe olmamış gbi diyete devam

Bende ekmeği keseli uzun zaman oldu bı kaç gündür diyet listelerini takip ediyorum bu yüzden dün çavdar ekmeği aldım ama daha yemedim. Ama planı sürekli yiyordum yazım 65*ken şimdi 67 olunca moralim çok bozuldu. Tatlı derken şerbetli mi yoksa çikolata falan mı. Benim tatlıysa pek aram yok ama pilavı nasıl yapıcam bılmıyorum

Bâyâ zıttız ben hiiiç yemeklerde zorlanmadm hep sağlıklı güzel yedim ama yaklaşık 2 ay oluyor diyete başlayalı diyetin 10. Günü bakvalayla bozdum bu hafta sonuda Nutella ve bitter çikolatayla anlıcaan tam bi tatlı kriziydi ikisinde inşallah cuma günü doktora görüncem bu normal bize değil gizli şeker flan olabilir allah korusun

Allah korusun benimde kahvaltı ve öğlen sorun olmuyor Ama akşam işte annemle problem yaşıyorum bu arada akşam yemeğini en geç kaçta yemeliyim ve meyve ve yoğurtla yemeli miyim yemeliyim saat kaçta acaba :*

Allah korusun benimde kahvaltı ve öğlen sorun olmuyor Ama akşam işte annemle problem yaşıyorum bu arada akşam yemeğini en geç kaçta yemeliyim ve meyve ve yoğurtla yemeli miyim yemeliyim saat kaçta acaba :*
Saat 8 den sonra meyve bile.yeme meyveyi de bir taneden fazla yeme meyveli yoğurt ara öğünler için olabilir

rabia1558 .!.:
Saat 8 den sonra meyve bile.yeme meyveyi de bir taneden fazla yeme meyveli yoğurt ara öğünler için olabilir
Bak eyer benim gibi tatlıda zorlanmassan pilavı makarnayı yavaş yavaş kes bi gün 4 kaşık sonra 3-2-1 yavaş yavaş brokoli ıspanak,salata,çorba her hafta 1 kere ye

Sebze yemeyi sevdiğim için sıkıntı olmuyor ama annem birazyağlı yapıyor o yüzden yemek istemiyorum aksamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…