- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #6.821
canım bence dayanabilirsen sadece çay iç neskafede yüksek çünküafiyet şeker olsun ama yağ olmasın hihihi:))
bende az sonra çayımla bişiler atıştıracağım bakalım.Çekmecem dolu ama ne yiyieceğim bakalım.. belkide sadece sütlü nescafe içerim.. öğlen kalori fazla aldım ben.
geçti canım.. sütlü tek şekerli nescafe içtim.. yanında biraz kuruyemiş yedim bileecanım bence dayanabilirsen sadece çay iç neskafede yüksek çünkü
çayın yanınada bugünlük bişey yeme
gülüyimmii ağlıyımmi canım bu mesajınaooo bakıyommm götürmüşsünnn
be3nce artık hiç bişey yeme sıvı tüket bol bolNeyse sıkıcam kendimi .. akşam bişi yemeden bitireceğim artık günü..Yemekhaneye gitmeyeceğim.. yoksa fenaa
bende öyle düşünüyprum canım.. sadece belki çay içerim şekersiz.. nöbetim var ..11 e kadar hastanedeyim.. vakittde geçmicek offbe3nce artık hiç bişey yeme sıvı tüket bol bol
sıkma canını yarın kalorini 1000 geçmezsin olur biterHafta sonlarını işte bu yüzden daha çok seviyorum.. evdeyken saat 1:30 da kahvaltı yapıyoruz.. bir dahada birşey yemiyorum. sıkı yapıyorum gerçi biraz ama olsun.. saat 7 ye kadar acıkmıyorum..akşamda hafif geçiştirmeye çalışıyorum.. Ama işte öyle olmuyor.. insanlar karşında yiyince ister istemez canın çekiyor işte..
teşekkürler sağolasın canım gelsende katıl aramıza aklın fikrin diyet olsun olmaz mı?
AA SÜPER OLUR CANIM.. BEKLERİZ FİKİRLERİNİ:):) diyet yapcak kilom yok ama yinede fikirlerimi paylaşabilirim süper olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?